Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام دوستان عزیزم
دوستان میشه یه کمک کوچیک به من بکنید ؟
راستش توی مبحث خازن ها فیزیک 3 سوالا دشواره
من کاملا تسلط دارم روی این مباحث
ولی بعضی مدار ها واقعا تشخیص دادنشون مشکله
شما روش تستی . روش زود و سریعی چیزی دارید که بشه خازن ها رو سریع تشخیص داد که متوالین یا موازی ؟
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
VictorKeke -
پریسا علیخانی
به نظر من تستی ترین روشها همون روشهای مفهومی با سرعت بالا هستن، امکان خطا هم خیلی کمه در این روشها.
گاج نقره ای روش نام گذاری رو خوب توضیح داده بود، من خیلی خوب یاد گرفتم باهاش. در ضمن، هنوز نرسیدم فیلم های دکتر طلوعی رو ببینم، ولی اگر مدار رو هم مثل سایر فصول توضیح بدند، خیلی عالی هست مطمئنم. -
VictorKeke
پس من درسنامه گاج رو میخونم دوباره ببینم متوجه میشم ...
من زیاد از تدریس ایشون راضی نیستم
البته تدریس ایشون مشکلی نداره اصلا و ابدا . شاید بخاطر اینه که دبیر خودم فوق العاده بودن -
پریسا علیخانی
خدا همه دبیرها رو حفظ کنه، حق پدری مادری بر ما دارن -
VictorKeke
اره واقعا -
VictorKeke در مبحث خازن ها . فیزیک 3 گفته است:
پریسا علیخانی
به نظر من تستی ترین روشها همون روشهای مفهومی با سرعت بالا هستن، امکان خطا هم خیلی کمه در این روشها.
گاج نقره ای روش نام گذاری رو خوب توضیح داده بود، من خیلی خوب یاد گرفتم باهاش. در ضمن، هنوز نرسیدم فیلم های دکتر طلوعی رو ببینم، ولی اگر مدار رو هم مثل سایر فصول توضیح بدند، خیلی عالی هست مطمئنم.من خوندم گاجو متوجه شدما
ولی یکم زیاد وقت گیر نیست به نظر شما ؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
چیکار کنم ؟؟؟؟؟ -
پریسا علیخانی
چی وقت گیره؟ -
VictorKeke
روش A B C گاج دیگه -
پریسا علیخانی
اگر بخواید درصد صد در فیزیک کسب کنید چرا، ولی اگر به درصد هفتاد راضی باشید وقت میشه :))) -
VictorKeke
نه 100 خوبههه : )))
شما خودتون هنوز به این مبحث نرسیدین ؟ -
پریسا علیخانی
چرا رد کردم، ولی ویدئو ندیدم، گاج کافی بود -
VictorKeke
با گاج هرجور خازنی رو میتونیو حل کنید ؟؟؟؟ -
پریسا علیخانی
حالا خازن کابوس شبهای من نشده
ولی خب درصد میانگین فیزیک در حد شصت الی هفتاد بود که فعلا قابل قبوله. -
VictorKeke
: ))))) -
بهترین راه نام گزاریه همه کتابا همینکارو کردن
-
فیزیک 3 خیلی سبز فوق العاده است از روو اون بخونین
-
@mahdis127
متوجه نشدم روششو
متوجه شدما . بهتره بگم نتونم بکار ببرمش . چون ما روش ذهنیشو یاد گرفتیم -
@mahdis127
گاج نقره ای دارم -
پریسا علیخانی نمی دونم منظورتون از روش ذهنی چیه ولی اکثر روش های غیره واسه مدارای ساده جواب میدن ،از اونجایی که شکل مدار خیلی تنوع داره و بعضی وقتا شکلشو یه جوری میپیچونن که شما تصور نمی کنین مثلا این دوتا خازن با هم موازی بودن ،بهتره از نامگزاری برین. من خودم اخرین بار فیزیک 3 رو تابستون یه دور خوندم تموم کردم خیلی دقیق یادم نیست ولی کلیتش این بود که هر خط یا شاخه ای. رو دیدین که توش مولد نیست جریان همه جاش یکیه و این حرفا چن تا مثال حل کنین دستتون میاد اگر میخواین مثالتونو بفرستین من براتون حل کنم بهتون بگم
-
ولی اگه تست زیاد حل کنین بعد یه مدت خیلی دستتون تند میشه ،اصن چشمتون خیلی سریع شاخه هارو جدا میکنه