Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
پریسا علیخانی خب من اومدم شما اشکالت برطرف شد یا نه؟
-
@mahdis127
سلام
روش نقطه گذاری رو یاد گرفتم و متوجه شدم
سوالایی هم که پرسیدم متوجه شدم
خیلی خیلی ممنونم هم از شما هم از همه دوستانی که کمک کردن
راستی شما منبعی میتونید پیشنهاد بدید که تستای مشکل معادل گیری خازن رو داشته باشه ؟
مال گاج رو همشو حل کردم دیگه چیزی نمونده -
پریسا علیخانی خب خدارو شکر خواهش میکنم ،من خودم با خیلی سبز کار کرده بودم ولی وقتی روشو بلد باشین تستا براتون عادی میشه کلیت همه کتابا تقریبا یه جوره ،از معادل گیری سخت تر از اینا هم سوال نمیاد بیشتر ترکیبی با مقاومتا
-
@mahdis127
ممنونم
عالی بود
امیدوارم بتونم تستای مقاومت رو هم حل کنم
بازم ممنونم -
پریسا علیخانی خواهش میکنم باعث خوشحالیه کمکی به کسی کرده باشم ، ایشالا که مقاومتم حل میکنید موفق باشید
-
@mahdis127
ممنونم
امیدوارم موفق باشید -
@mahdis127 در مبحث خازن ها . فیزیک 3 گفته است:
فیزیک 3 خیلی سبز فوق العاده است از روو اون بخونین
این کتاب بابا خیلی عالیه اره....ولی من 2 سال قبل میخواستم بخونمش سطحش خیلی بالاتر از گاج بود ....تا تابستون امسال نمیتونستم برم طرفش ....اخرشم تستای چالشی گذاشته عالیییه
-
پریسا علیخانی
سلام وقت بخیر. میشه لطفا توضیح بدید با چه منبعی و یا با کدوم از قسمت از فیلم های آقای طلوعی این روش رو یاد گرفتید؟ تشکر