مقایسه اسیدی بازی
-
بچه ها، گزینه چهار هم داره قدرت اسیدی و بازی بودن رو مقایسه میکنه پس چرا درسته؟
-
Maaah آرنیوس نتونست میزان اسیدی یا بازی بودن رو مشخص کنه. اما میتونست بگه این محلول اسیدیه یا بازی. اسیدی یا بازی بودن صرفا یون های همون محلولو با خودش مقایسه میکنه. نه دوتا محلول اسیدی یا دو تا محلول بازی
یعنی ما با دیدگاه آرنیوس اجازه اینو داریم که بگیم در یک محلول هیدرونیوم بیشتره یا هیدروکسید.(کاری که دقیقا تو گزینه 4 کرده)
اما اجازه نداریم براساس ارنیوس، هیدرونیوم یک محلول با هیدرونیوم محلول دیگرو مقایسه کنیم -
لطفا پاسخ این دیدگاهمو بخونید. اونیکی چرت و پرت گفتم گیج تون میکنه. هرکاری کردم حذف نشد. شما اینو بخونید لطفا
آرنیوس نتونست میزان اسیدی یا بازی بودن رو مشخص کنه. اما میتونست بگه این محلول اسیدیه یا بازی
اینجام صرفا گفته محلول Rb2O بازیه. و HCN اسیدیه ولی با بیان دیگری
یعنی اگه هیدرونیوم یه محلول اسیدی رو با یه محلول اسیدی مقایسه میکرد براساس دیدگاه ارنیوس نبود. چون اونوقت قدرت اسیدی رو مقایسه کرده بود
اما این مقایسه گزینه 4 مقایسه بین قدرت ها نیست -
لطفا پاسخ این دیدگاهمو بخونید. اونیکی چرت و پرت گفتم گیج تون میکنه. هرکاری کردم حذف نشد. شما اینو بخونید لطفا
آرنیوس نتونست میزان اسیدی یا بازی بودن رو مشخص کنه. اما میتونست بگه این محلول اسیدیه یا بازی
اینجام صرفا گفته محلول Rb2O بازیه. و HCN اسیدیه ولی با بیان دیگری
یعنی اگه هیدرونیوم یه محلول اسیدی رو با یه محلول اسیدی مقایسه میکرد براساس دیدگاه ارنیوس نبود. چون اونوقت قدرت اسیدی رو مقایسه کرده بود
اما این مقایسه گزینه 4 مقایسه بین قدرت ها نیست -
Maaah گزینه 1 دوتا اسیدو مقایسه کرده ولی 4 یه باز و یه اسید
در واقع توی گزینه 4 بحث سر اسید بودن یا باز بودنه، ولی گزینه 1 بحث سرقدرت اسیدیه -
M Maaah marked this topic as a question on
-
M Maaah has marked this topic as solved on