سوال کنکور 99شتاب
-
سلام شب بخیر️
ببخشید تو سوال 666 xB,10چرا گفته ؟باید ۱۱باشه ؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام شب بخیر️
ببخشید تو سوال 666 xB,10چرا گفته ؟باید ۱۱باشه ؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
@elina_ آخه x5و اینا رو جلوش نوشته بعد میگه تو ۱۱ثانیه حساب میکنیم
️
-
@elina_ آخه x5و اینا رو جلوش نوشته بعد میگه تو ۱۱ثانیه حساب میکنیم
️
این پست پاک شده! -
اگر قصد دارید از روابط استفاده کنید مبدا زمان تون رو از 0 تغییر بدید به t=11 بعد سوال رو حل کنید.
خوبی این کار اینه که از t=11 به بعد یکی با شتاب ثابت حرکت میکنه یکی با تندی ثابت.
برای این کار باید سرعت و مکان هر دو متحرک در t=11 رو حساب کنید که میشن سرعت و مکان اولیه.
بعد از معاله x-t در شتاب ثابت و سرعت ثابت معادله حرکت هر دو رو بنویسید. برابر بزارید t برخورد پیدا میشه.
حالا سرعت هر دو در این t رو پیدا کنین ببینین چقدر تفاوت دارن.اگر مبدا زمان همین t=0 باشه مشکل اینه که حرکت هر دو متحرک دو تیکه ای هست و نوشتن روابطش شاید گیج تون کنه.
خودم سوال رو حل نکردم نمیدونم اگر همینطوری بنویسید سریع تره یا با نمودار ...
-
اگر قصد دارید از روابط استفاده کنید مبدا زمان تون رو از 0 تغییر بدید به t=11 بعد سوال رو حل کنید.
خوبی این کار اینه که از t=11 به بعد یکی با شتاب ثابت حرکت میکنه یکی با تندی ثابت.
برای این کار باید سرعت و مکان هر دو متحرک در t=11 رو حساب کنید که میشن سرعت و مکان اولیه.
بعد از معاله x-t در شتاب ثابت و سرعت ثابت معادله حرکت هر دو رو بنویسید. برابر بزارید t برخورد پیدا میشه.
حالا سرعت هر دو در این t رو پیدا کنین ببینین چقدر تفاوت دارن.اگر مبدا زمان همین t=0 باشه مشکل اینه که حرکت هر دو متحرک دو تیکه ای هست و نوشتن روابطش شاید گیج تون کنه.
این پست پاک شده! -
@liy2099 خیلی ممنونم
️
-
این پست پاک شده!
@elina_ ممنونم