نظرتون راجع به کنکور امروز و دیروز چی بود ؟
-
چیکار کردین ، برنامتون برای آینده چیه؟ -
آدمک
شیرینی زیاد هم زده میشی
-
چیکار کردین ، برنامتون برای آینده چیه؟0ad4f309c8a114 نهایی برگ برنده ست همین میخوام برم کوه چادر بزنم فقط موقع فرجه ها بیام شهر ...راحت...خلوت....جادار...مطمئن
....فقط میخونی از طبیعت بکر هم لذت میبری
-
اول اینکه واقعا اونطوری که می گفتن همچین ساده هم نبود
سخت هم نبود
توی زیست که تک تک کلمه ها دام داشتن و ابهام دار!
شیمی که همش مسئله بود و موازنه فاجعه
فیزیک متوسط
ریاضی هم که من زیاد نخوندم و گرنه میشد زددر کل زیست و شیمی سخت تر از فیزیک و ریاضی بودن
-
سلام دوستای گلم امیدوارم خسته نباشید
شاید بعضیاتون شوکه باشید و بعضیا نا امید و بعضیا هم خیلییییییی امیدوار اونایی که امیدوارن که ان شاءالله هیچ وقت روی نا امیدی نبینن اما اونایی که تو شوکند یا نا امید ، دوستای گلم شما الان تو موقعیتی هستین که خیلیا تجربشو داشتند نگران نباشید و نترسید از اینکه چه چیزی رقم خواهد خورد ادامه بدید تلاش کنید و نا امید و مایوس نشید
قطعا خالق تک تک ما حواسش بهمون هست
بهترین ها رو براتون آرزومندم️
️
️
️
️
️
-
اول اینکه واقعا اونطوری که می گفتن همچین ساده هم نبود
سخت هم نبود
توی زیست که تک تک کلمه ها دام داشتن و ابهام دار!
شیمی که همش مسئله بود و موازنه فاجعه
فیزیک متوسط
ریاضی هم که من زیاد نخوندم و گرنه میشد زددر کل زیست و شیمی سخت تر از فیزیک و ریاضی بودن
پرستو بابایی زیست بشدت گول زنک بود
من اصن فکرشو نمیکردم ولی 9 تا غلط زدم -
درس به درس بگم؟
خب زیست هم سوال ساده ی ساده داشت هم سوال سخت سخت.. از شکل ها زیاد سوال داده بودن مستقیم و غیر مستقیم و اکثرا هم جوری بودن که تو آزمونا کم دیده بودیمشون(مثلا دو لوب شش و دنده های گردن و اینا) این اهمیت بالای کتاب درسی رو مشخص می کنه و معلوم میشه ک اگه کسی تماما نکته محور خونده باشه به دردسر میخوره.. تحلیل ماز رو که نگاه می کردم و اون چیزی که سر جلسه فهمیدم زیست یه جاهایی ابهام دار میشد سوالات، مثلا نمیدونستم یه چیزایی رو باید در نظر بگیریم یا نگیریم یا اینکه خب الان منظورش از این گزینه چیه...
فیزیک مثل همیشه فیزیک خوبی بود معمولی
شیمی یا خیلی سوالاش راحت بودن یا خیلی سخت حد وسط ندیدم من
ریاضی رو هم هرکس گفته راحت بود خیلییییی چرت گفته://// نسبت به دو سال قبل بهتر بود ولی آب خوردن نبود باز راحت تر از اینارو دیدیم
این از این -
یعنی درواقع مشاورم بشمون گفت
که نهایی خ خ مهمه ولی خب تیر هم نباید ول بشه
گفت شما روز 10 ساعت میذارید برا نهایی، 5 ساعت برا یه کتاب(هرچند درس ک شد) خوندن کتاب و حل سوالات هم تالیفی هم نهایی(به تعدادی ک میرسید و نیاز دارید برا اون درس) 5 ساعت بعدی هم یه کتاب دیگه
2 ساعت آخر رو میذارید برا تیر.. اینجوری که یه آزمون تک درس جامع میدین و بعدش اونو بررسی و لکه گیری می کنیدالبته البته اینی ک گفتم برا 12 ساعت بود
من خودم چون فعلا ساعت مطالعه ام کمتره طبیعتا زمانا هم تغییر می کنن ولی کلیت همینه
به ما اینجوری گفت منم گفتم که شاید ایده ای بهتون داده باشم نه اینکه بگم تنها راه درست همینه هااا