دینی
-
قانع نمیشم که چرا این گزینه باید غلط باشه
.....مورد ۱۱۸
-
-
پرستو بابایی @f-nalist
-
@Zahra-Kazemi402
سلام عزیزم ببخشید من در حال حاضر کتاب جلو دستم نیست ولی چیزی که یادمه این بود
می گفت این کلمه صرفا یک شعار نیست
اینجا انکار برعکس گفته دیگه -
@Zahra-Kazemi402
سلام عزیزم ببخشید من در حال حاضر کتاب جلو دستم نیست ولی چیزی که یادمه این بود
می گفت این کلمه صرفا یک شعار نیست
اینجا انکار برعکس گفته دیگهپرستو بابایی وای ...ببین شعار هست ولی اینکه بخوایم بگیم صرفا شعاره غلطه ..درست میگم؟!...دینی نگو بلا بگو
-
پرستو بابایی وای ...ببین شعار هست ولی اینکه بخوایم بگیم صرفا شعاره غلطه ..درست میگم؟!...دینی نگو بلا بگو
@Zahra-Kazemi402
دقیقا
-
@f-nalist پس همون تحلیل خودم که گفتم درست بود...متشکرم از شما
-
.....سوال ۳۰۰...با دلیل چه گزینه ای انتخاب میکنید خواهش میکنم نظرتونو بگید....@f-nalist پرستو بابایی @آدمک@انسانیا
-
.....سوال ۳۰۰...با دلیل چه گزینه ای انتخاب میکنید خواهش میکنم نظرتونو بگید....@f-nalist پرستو بابایی @آدمک@انسانیا
-
....سوال ۲۹۵ میتونیم بگیم شرک در ربوبیت....یعنی میخوام بگم شرک در جامعه امروزی با شرک در ربوبیت فرق میکنه
-
....سوال ۲۹۵ میتونیم بگیم شرک در ربوبیت....یعنی میخوام بگم شرک در جامعه امروزی با شرک در ربوبیت فرق میکنه
@Zahra-Kazemi402 CpR @Khanoom_Mahlin
-
-
@Zahra-Kazemi402
به نظرم ۱
کلمه دستور ها و اوامر برای بت درون یا هوای نفسه -
@Zahra-Kazemi402
چرا نمی فهمم سوالتو -