معادلات مثلثاتی
-

سلام روزتون بخیر 😘
خسته نباشید 😘
ببخشید تو سوال ۲۲۹و ۲۳۰چرا k رو در کسینوس تو سه تا نقطه حساب میکنه ولی تو سینوس فقط صفر رو حساب میکنه ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
دوازدهم -
ببخشید میشه سوالتون رو واضح بپرسین ...چون من ریاضی فرمول بیست این فصل رو حل کردم شاید تونستم کمک کنم(:
-

سلام روزتون بخیر 😘
خسته نباشید 😘
ببخشید تو سوال ۲۲۹و ۲۳۰چرا k رو در کسینوس تو سه تا نقطه حساب میکنه ولی تو سینوس فقط صفر رو حساب میکنه ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
دوازدهمForuzan Taheri چون به ازای k های مختلف تو بازه سوال اول چندین تا جواب داریم اما برای سوال دوم فقط میتونیم یه مقدار k داشته باشیم تا از بازه اصلیمون بیشتر یا کمتر نشه
-
ببخشید میشه سوالتون رو واضح بپرسین ...چون من ریاضی فرمول بیست این فصل رو حل کردم شاید تونستم کمک کنم(:
@Zahra-Kazemi402 وقتی اومده جواب رو به دست بیاره برای کسینوس kرو تو سه نقطه حساب کرده ولی برای سینوس تو یه نقطه صفر 🙁
-
Foruzan Taheri چون به ازای k های مختلف تو بازه سوال اول چندین تا جواب داریم اما برای سوال دوم فقط میتونیم یه مقدار k داشته باشیم تا از بازه اصلیمون بیشتر یا کمتر نشه
Mo Hr نمیفهمم مگه تو سینوس هم از صفر تا 2πنیس
-
@Zahra-Kazemi402 وقتی اومده جواب رو به دست بیاره برای کسینوس kرو تو سه نقطه حساب کرده ولی برای سینوس تو یه نقطه صفر 🙁
Foruzan Taheri شرمنده سروصدا اطرافم زیاده😬...در اولین فرصت میگم خدمتتون
-
-
Mo Hr نمیفهمم مگه تو سینوس هم از صفر تا 2πنیس
Foruzan Taheri ...چک کردن جواب تو بازه مشکل داری فک کنم؟!
-
Foruzan Taheri شرمنده سروصدا اطرافم زیاده😬...در اولین فرصت میگم خدمتتون
@Zahra-Kazemi402 ممنونم 🥰
-
Foruzan Taheri ...چک کردن جواب تو بازه مشکل داری فک کنم؟!
@Zahra-Kazemi402 من برام سوال مگه تو بازه صفر تا 2πچرا یک رو حساب نمیکنه