سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره
من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم
امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه
میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین
نظرتون چیه شما چیکار میکنین
سلام
ايام به کامتون️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک
[image: 1712074353183-img_20240402_194204.jpg]
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
زیست کمکککک
-
مگ نه ک گیاهان تک لپه دارای ریشه افشان و گلبرگ های درازوموازی هستند،پس چطوری گیاه سیب زمینی میگن دولپه ای و دارای ریشه افشان هست؟
لطفا منواز گمراهی نجات بدید -
-
مگ نه ک گیاهان تک لپه دارای ریشه افشان و گلبرگ های درازوموازی هستند،پس چطوری گیاه سیب زمینی میگن دولپه ای و دارای ریشه افشان هست؟
لطفا منواز گمراهی نجات بدیدali javadi اشتباه طراحی عکس کتاب درسیه ، یکم ریز کشیده
ریشه افشان به ریشه ای گفته میشه بدون شاخه باشد و منشعب از مغزش
ولی ریشه تاپروت ( دولپه ای عمودی ) هر شاخه داره و به چند انشعاب کوچیک تر تبدیل شده (زیشه فرعی ) -
S SiliS این تاپیک را در ارجاع داد