دی ۴۰۲
-
قسمت پ و ث رو میشه توضیح بدین
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
مورد پ با پروکاریوت رد میشه ...مورد ث هم تو متن گفته اگر دور از جایگاه فعال جهش رخ بده ب طوری ک روی جایگاه فعال اثر نذاره احتمالش کم یا صفر هست یعنی ممکنه دور از جایگاه فعال باشه اما روی اون جایگاه فعال اثر خودش رو بذاره ...خودمم با ث مشکل داشتم وقتی حلش کردم
-
مورد پ با پروکاریوت رد میشه ...مورد ث هم تو متن گفته اگر دور از جایگاه فعال جهش رخ بده ب طوری ک روی جایگاه فعال اثر نذاره احتمالش کم یا صفر هست یعنی ممکنه دور از جایگاه فعال باشه اما روی اون جایگاه فعال اثر خودش رو بذاره ...خودمم با ث مشکل داشتم وقتی حلش کردم
@Zahra-Kazemi402
یه سوال برام پیش اومد سر مورد پ ،اینکه تک یاخته ای داریم که جزء پروکاریوت نباشه ؟ -
@Zahra-Kazemi402
یه سوال برام پیش اومد سر مورد پ ،اینکه تک یاخته ای داریم که جزء پروکاریوت نباشه ؟پرستو بابایی معلومه که داریم ...پارامسی
-
پرستو بابایی معلومه که داریم ...پارامسی
@Zahra-Kazemi402 یوکاریوت هست
-
سلام
قسمت ث سر اینکه تو کتاب گفته شده (اما اگر جهش در جایی دور از جایگاه فعال رخ دهد،به طوری که بر آن اثری نگذارد، احتمال تغییر در عملکرد آنزیم کم یا حتی صفر است) رد میشه -
@Zahra-Kazemi402
خب پس چرا نمی تونیم این عبارت رو ص بگیریم ؟عبارت پ -
سلام
قسمت ث سر اینکه تو کتاب گفته شده (اما اگر جهش در جایی دور از جایگاه فعال رخ دهد،به طوری که بر آن اثری نگذارد، احتمال تغییر در عملکرد آنزیم کم یا حتی صفر است) رد میشه@ghost-1
ممنونم -
@Zahra-Kazemi402
خب پس چرا نمی تونیم این عبارت رو ص بگیریم ؟عبارت پپرستو بابایی تک یاخته ایی ها شامل پروکاریوت و یوکاریوت میشه که این گزاره فقط برای دسته یوکاریوت صدق میکنه اگر قید برخی می اورد درست بود
-
پرستو بابایی تک یاخته ایی ها شامل پروکاریوت و یوکاریوت میشه که این گزاره فقط برای دسته یوکاریوت صدق میکنه اگر قید برخی می اورد درست بود
@ghost-1
خب آخه همین دقیقا
قیدی هم نیاورده بابت این میگم -
@ghost-1
خب آخه همین دقیقا
قیدی هم نیاورده بابت این میگمپرستو بابایی بله درست میفرمایید ولی وقتی گفته در تک یاخته ایی ها،همه رو در نظر گرفته و تمایز قائل نشده
-
قسمت پ و ث رو میشه توضیح بدین
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1403پرستو بابایی
سلام من فکر میکنم ث غلطه چون کتاب یه تبصره آورده به طوری که اثری بر آن نذارد
یعنی ممکنه جهش طوری رخ بده که شکل فضایی آنزیم عوض بشه و چه بسا تغییر همون شکل فضایی رو عملشم اثر بذاره