Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
نیرویکشسانیفنر
-
بچهها، اینو خودم رسم کردم برای نیروی کشسانی فنر، درسته؟
-
سلام،نیروی کشسانی درمواقع برابر با نیرویی هست که در خلافش وارد میشه و این یعنی چی؟ وقتی که ما جسم رو اویزان میکنیم در مواقع نیرو وزن به سمت پایین وارد میشه و نیروی کشسانی به سمت بالا،حالا اگر نیروی خارجی اعمال بشه چی میشه؟ اگر ما طبق شکل شما نیرویی با دست وارد کنیم سه حالت متمایز وجود داره.
1-نیروی دست از نیروی وزن کمتر باشه در نتیجه نیروی کشسانی باز هم به سمت بالا هست
2-نیروی دست با نیروی وزن برابر باشه که در این صورت نیرو ها با هم خنثی میشن و نیروی کشسانی عملا وارد نمیشه
3-نیروی دست بیشتر از نیروی وزن باشه جسم شروع به حرکت به سمت بالا میکنه و نیروی کشسانی فنر باهاش مقابله میکنه.
تو حالت سه شاید بگید چقدر میتونه بره بالا؟ در واقع با تا زمانی میتونی جسم رو بدیم بالا که نیروی خالص جسم و دست(نیرو وزن-نیرو دست) با حداکثر نیروی کشسانی حاصل فنر برابر بشه(این مربوط به سختی فنر میشه که چه مقدار توانایی تحمل داره)
اینم جای گفتن داره که حالت سه احتمالش نزدیک به صفر هست که بخوان تو امتحانات مدرسه به ما بدن.