تکانه
-
-
سلام
ببنید این فرمول تکانه نیست بلکه فرمول بدست اوردن جرم از روی تکانه هست این یک.
حتی از رو ی این فرمول هم جرم جسم چون ثابت هست اگر سرعت کم بشه تکانه کم میشه سرعت زیاد بشه تکانه زیاد میشه. -
توصیه من به شما اینه که همواره از همون فرمول P=mv برید که اینطوری مشکل پیش نیاد براتون.
-
@ghost-1 آره با این رابطه درست درمیاد، مرسی
مورد ۲۹۳ رو هم میشه توضیح بدین لطفا 🪷 -
Maaah خواهش.
بله حتما،ببینید وقتی که نیروی خالص وارده صفر هست جسم با شتاب نداره یا با شتاب ثابت پیش میره،در نتیجه تغییر سرعت نداریم و پیرو این موضوع ما تغییر تکانه هم نداریم. -
Maaah خواهش.
بله حتما،ببینید وقتی که نیروی خالص وارده صفر هست جسم با شتاب نداره یا با شتاب ثابت پیش میره،در نتیجه تغییر سرعت نداریم و پیرو این موضوع ما تغییر تکانه هم نداریم.@ghost-1 خیلی خیلی ممنون متوجه شدم، یه سوال دیگهام داشتم جسارتا
چی میشه که طیف گسیلی خطی بوجود میاد؟ من میدونم پیوسته مال جامداته و نشری خطی مال گازها ولی نمیفهمم چی میشه که خطی تشکیل میشه -
@ghost-1 خیلی خیلی ممنون متوجه شدم، یه سوال دیگهام داشتم جسارتا
چی میشه که طیف گسیلی خطی بوجود میاد؟ من میدونم پیوسته مال جامداته و نشری خطی مال گازها ولی نمیفهمم چی میشه که خطی تشکیل میشهMaaah
جسم جامد وقتی میگیم منظور ما جسم متراکم هست که بینشون برهم کنش قوی وجود در نتیجه و گرم میکنیم تا حدی که گداخته بشه تو هر دمایی از خودش امواج الکترومغناطیسی گسیل میکنه اما در مقابلش گاز ها چون برهم کنش قوی بین اتم ها(درحالت رقیق و کم فشار)وجود نداره نوع امواج که گسیل میکنه به اصطلاح گسسته هستش.