همایش
-
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید
.
توی این مدت زمانی که تا کنکور مونده میخواستم همایش ثبت نام کنم ولی اصلا هیچ شناختی نسبت به استادا و موسسه ها ندارم در واقع اصلا نمیدونم چه دوره ای هست که برای این بازه مناسب باشه هر اطلاعی در زمینه استادا که برای هر درس چه استادی بهتره و همایش موسسه ها و یا هر دوره ی دیگه ای که برا این بازه مناسبه و ممکنه خودتون هم استفاده کنید رو ممنون میشم بهم پیشنهاد بدید.(با توجه به اینکه به خاطر امتحانات نهایی از کنکور دور شدم اینم مهمه که چه دوره ای میتونه مطالب رو یادآوری کنه و ...).
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
؟
-
؟
-
Boltzmann سلام اگه ممکنه برا همشون...
-
Boltzmann سلام اگه ممکنه برا همشون...
@razie_
راستش همشون رو که نمیدونم چون رشتتون تجربی هم هست
و بعید میدونم برا درسایی مثل شیمی یا زیست خیلی کاربردی باشه
البته بستگی داره چه انتظاری از یه همایش داشته باشید و درصدتون الان چقدر باشه
مثلا من تو فیزیک ذهبی رو میشناسم که کارش خوبه... تو ریاضی هم عباسپور خوبه...کرمی هم خوبه
تو شیمی هم آقاجانی خوبه ولی تست عملا کار نمیکنه و فقط تدریس خلاصه نکات...ولی مرادی تست کار میکنه به اندازه
از اون جایی که حالا چند هفته بعد شروع میشه همایش ها، من جای شما باشم، اگه تسلط دارین دائما آزمون جامع بزنید، اگرنه که خلاصه درس بخونید و تست بزنید از کتابای جمع بندی مثل خیلی سبز و مهروماه (با سرعت بالا، بدون وسواس، و سریع حفظ کنید حتی شده با چند دور تکرار) تا آمادگی داشته باشید برای همایش ها... -
@razie_
راستش همشون رو که نمیدونم چون رشتتون تجربی هم هست
و بعید میدونم برا درسایی مثل شیمی یا زیست خیلی کاربردی باشه
البته بستگی داره چه انتظاری از یه همایش داشته باشید و درصدتون الان چقدر باشه
مثلا من تو فیزیک ذهبی رو میشناسم که کارش خوبه... تو ریاضی هم عباسپور خوبه...کرمی هم خوبه
تو شیمی هم آقاجانی خوبه ولی تست عملا کار نمیکنه و فقط تدریس خلاصه نکات...ولی مرادی تست کار میکنه به اندازه
از اون جایی که حالا چند هفته بعد شروع میشه همایش ها، من جای شما باشم، اگه تسلط دارین دائما آزمون جامع بزنید، اگرنه که خلاصه درس بخونید و تست بزنید از کتابای جمع بندی مثل خیلی سبز و مهروماه (با سرعت بالا، بدون وسواس، و سریع حفظ کنید حتی شده با چند دور تکرار) تا آمادگی داشته باشید برای همایش ها...Boltzmann ممنون بابت توضیحات
.