درصد زیست
-
سلام
میخواستم ازتون بپرسم که چطوری میشه در زمان باقی مانده تا کنکور درصد زیستم بهتر کنم ؟من تاالان ۱تا۵ دهم و ۶ فصل اول دوازدهم ۳ فصل اول دوازدهم خوندم و براشون تست های ای کیو و خیلی سبز رو زدم درسنامه ها رو خوندم (ولی از نکته هاشون خیلی چیزی یادم نیست) ولی درصدام از ۲۵و ۳۰ بیشتر نمیشه تازه این بدون در نظر گرفتن نمره منفی هست وقت خیلی زیادی گذاشتم ولی اصلا نتیجه مطلوب نمیده
شما ها چی کارکردین واسه زیست ؟ -
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
آدمک @f-nalist @ -
سلام
موج آزمون
یا
فصل آزمون
تایم 70 درصد زمان واقعیشما یه آزمونی 40 دقیقه ای رو در 30 دقیقه از خودتون امتحان میگیرین و هر چی که تو ذهنته و یه کوچولو مینویسین و درصد میگیرین
بعد بررسی کنید ببینی برای درسی که این همه منبع زدین مشکل چی بوده
الان فشار تایم روتون بوده خراب کردین
خب چند بار تو فشار بیشتر بزنید میتونید تو تایم عادی خوب حل کنیدیا میبینید اصن اشتباه تحلیل کردین میرید اون قسمتو دوباره میخونید
یا اصن بعضی سوالارو نمیفهمید که سطحش خیلیی بالاست و یا شما ناقص یادگرفتین
با بررسی دقیق هر آزمونی که تو این چند روز میدین میتونین یه نقطه ضعفو پیداش بکنید و پله پله برسید به چیزی که میخواید
موفق باشید -
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
آدمک @f-nalist @ -
سلام
موج آزمون
یا
فصل آزمون
تایم 70 درصد زمان واقعیشما یه آزمونی 40 دقیقه ای رو در 30 دقیقه از خودتون امتحان میگیرین و هر چی که تو ذهنته و یه کوچولو مینویسین و درصد میگیرین
بعد بررسی کنید ببینی برای درسی که این همه منبع زدین مشکل چی بوده
الان فشار تایم روتون بوده خراب کردین
خب چند بار تو فشار بیشتر بزنید میتونید تو تایم عادی خوب حل کنیدیا میبینید اصن اشتباه تحلیل کردین میرید اون قسمتو دوباره میخونید
یا اصن بعضی سوالارو نمیفهمید که سطحش خیلیی بالاست و یا شما ناقص یادگرفتین
با بررسی دقیق هر آزمونی که تو این چند روز میدین میتونین یه نقطه ضعفو پیداش بکنید و پله پله برسید به چیزی که میخواید
موفق باشید@f-nalist ممنون از توضیحاتتون
به نظرتون از الان گیاهی رو شروع کنم به خوندن نتیجه میده
یا همون هایی که تا الان خوندم رو دوباره مرور کنم ؟
و این که نیاز هست ازمون های قلم چی هم زده بشه یا الویت اولم موج ازمون باشه ؟ -
@Parisa-Azimi کاش میدونستم بخدا
این همه خوندم اخر هیچی ب هیچی
فقط توصیه اکید میکنم کتابو مو ب مو بخونید و شکلاشو درک کنید خیلی نکته محور نباشید..آدمک ممنون ازتون واقعا عجیبه درصد پارسالم با اینکه کمتر خونده بودم بیشتر شد به جای پیشرفت همش پس رفت میکنم
-
@f-nalist ممنون از توضیحاتتون
به نظرتون از الان گیاهی رو شروع کنم به خوندن نتیجه میده
یا همون هایی که تا الان خوندم رو دوباره مرور کنم ؟
و این که نیاز هست ازمون های قلم چی هم زده بشه یا الویت اولم موج ازمون باشه ؟@Parisa-Azimi
خواهش میکنم
به نظرم نه
درسته که سوالای گیاهی چندتاش آسونن ولی اگه هیچ پیش زمینه ای ازش ندارین به نظرم اذیتتون میکنه چون حداقل برای تدریسش باید 12 روز مداوم فیلم ببینید و یه منبع تموم کنید
اگر قبلا خوندین میتونین رو مرورش و تستای خوش دستش حساب باز کنید -
آدمک ممنون ازتون واقعا عجیبه درصد پارسالم با اینکه کمتر خونده بودم بیشتر شد به جای پیشرفت همش پس رفت میکنم
-
@Parisa-Azimi اره این پسرفته ی برهه ای پیش میاد نگران نباشید ادامه بدید دوباره به مرحله پیشرفت میرسید
آدمک کاش واقعا بشه اگر نشه دیگه نمیشه چون سال دیگه ای در کار نیست
-
آدمک کاش واقعا بشه اگر نشه دیگه نمیشه چون سال دیگه ای در کار نیست