سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
یه بار برای همیشه!
-
سلام. اگر بخوایم از فرمول و ... استفاده نکنیم و رسم هم نکنیم یه راه هست. خب مفهومی بخوام توضیح بدم، میخوایم قرینه یک نقطه ای رو نسبت به یه نقطه دیگه پیدا کنیم، پس نقطه سوم هم روی خط نقطه اول و دومه، یعنی معادله خط اون دو نطقه برای نقطه سوم هم هست، معادله خطمون اینجا منفی ایکس + 3 هست.
نکته بعدی این هست که فاصله نقطه اول از دوم برابر فاصله نقطه سوم از دومه(چون قرینه یعنی همین، در همون فاصله و در همون راستا)، این فاصله اینجا دو رادیکال دو هست طبق فرمول، پس:
-
من خودم بخوام بگم، اینطور میگم که نقطه ای که ما میخوایم نسبت بهش قرینه کنیم (M)، هم از لحاظ مولفه x هم از لحاظ مولفه y، میانگین اون دو نقطه قرینه هم هست.
پس میگم توی مولفه ایکس، c که 1 هست، برای اینکه برسه به 1-، دو تا کم شده، پس برای قرینه اش، بازم از 1- باید دو تا کم کنم که برسم به مولفه ایکس نقطه قرینه. که میشه 3-
و توی مولفه y، c که 2 هست، برای اینکه برسه به 4، دو تا زیاد شده، پس برای قرینه اش، باید دو تا به 4 اضافه کنم که برسم به مولفه y نقطه قرینه. که میشه 6
نقطه قرینه c میشه (3،6-)
اگه دقت کنید توی مولفه ایکس میانگین 1 و 3-، 1- هست (مولفه ایکس نقطه M)
توی مولفه های y هم همینطور -
Narges_ بله، یکی از رادیکال ها فاصله نقطه اول با دوم، و اون یکی فاصله نقطه سوم از دوم که با هم برابره.
یه فلش کشیدم دیگه، جایگذاری کردم معادله خطمون رو، بعدش هم که طبق تصویر حل کردم(برای راحتی حل کردن برای پرانتز دوم یعنی منفی ایکس منهای یک، از منفی فاکتور گرفتم و چون توان دو داره کلا بی خیال منفیه شدم، بعدش میشه دو تا ایکس به علاوه یک به توان دو، دو رو با هشت ساده کردم و به نتیجه ایکس به علاوه یک به توان دو مساوی چهاره رسیدم. -
کلی راه داره که چند تاش رو گفتن ، یک راه دیگه اینه که بگید اون نقطه محل تلاقی خط گذرنده از C و M و دایره به مرکز M هست که شعاع این دایره فاصله M و C هست.
برای حل دستگاه دو معادله کافیه y=-x+3 (معادله بالا) رو در معادله پایین قرار بدیم.