پرکاری غده تیروئید
-
بچه ها واسه گزینه ی دوم
خب وقتی تیروئید پر کاره چه دلیلی داره هورمون آزاد کننده افزایش پیدا کنه؟
متوجه نمیشم! -
آدمک
خب اینو غلط گرفت چون گفته برخلاف -
سلام کسی که پرکاری تیروئید داره ترشح هورمون محرک تیروئیدی از هیپوفیز پیشین هم زیاده و پیرو اون ترشح هورمون محرک تیروئیدی به هورمون ازاد کننده هیپوتالاموس وابسته هست در نتیجه ترشح هورمون های ازاد کننده هم زیاد میشه.
-
سلام کسی که پرکاری تیروئید داره ترشح هورمون محرک تیروئیدی از هیپوفیز پیشین هم زیاده و پیرو اون ترشح هورمون محرک تیروئیدی به هورمون ازاد کننده هیپوتالاموس وابسته هست در نتیجه ترشح هورمون های ازاد کننده هم زیاد میشه.
Mehrzaddd
درسته ممنونم
متوجه شدم -
حتی اگر این رو هم مد نظر طراح نگیریم وقتی ترشح هورمون های تیروئیدی زیاد میشه تحلیل چربی و پروتئین هم زیاد میشه(پس از مدتی) که باعث ضعیف شدن دستگاه ایمنی میشه و همونطور که میدونیم پرولاکتین بر روی دستگاه ایمنی تاثیر گذار هست که ترشح پرولاکتین هم وابسته به هورمون های ازاد کننده هیپوتالاموس هستش.
-
Mehrzaddd
درسته ممنونم
متوجه شدمپرستو بابایی خواهش میکنم.
-
خب یه چیزی بگم
این خانم پرکاری تیرویید داره آدم عادی نیست
آدم عادی وقتی تیرویید زیاد کار میکنه یه جایی میگه بسهههه دیگه و مهارکننده داریم
ولی اینجا خانمه بیمار هست و پرکاری تیرویید داره پس هورمون ازاد کننده درحال افزایشه
البته این تحلیل من هست -
حتی اگر این رو هم مد نظر طراح نگیریم وقتی ترشح هورمون های تیروئیدی زیاد میشه تحلیل چربی و پروتئین هم زیاد میشه(پس از مدتی) که باعث ضعیف شدن دستگاه ایمنی میشه و همونطور که میدونیم پرولاکتین بر روی دستگاه ایمنی تاثیر گذار هست که ترشح پرولاکتین هم وابسته به هورمون های ازاد کننده هیپوتالاموس هستش.
Mehrzaddd
بله منطقی به نظر میاد ،بازم ممنونم -
خب یه چیزی بگم
ولی اینجا خانمه بیمار هست و پرکاری تیرویید داره پس هورمون ازاد کننده درحال افزایشه
البته این تحلیل من هست@هویججج
مرسی سارا️
-
خب یه چیزی بگم
البته این تحلیل من هست@هویججج اگر میشه اون تاپیک زنجیره انتقال الکترون هم نظرتون رو بگید.