دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سس:)
-
بچه ها آیا سس توانایی فتوسنتز نداره؟
من توی یه تست دیدم فقط گل جالیز رو فاقد توانایی فتوسنتز می دونست
ولی حالا اینجا میگه هیچ کدوم از اینا توانایی فتوسنتز رو ندارن
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهم -
سلام نه نداره
-
_ Reza _
میشه نظرتو بگی ؟
سری قبل سرش بحث کردیم و گفتیم داره فکر کنم:| -
@serendipity28
توی شکلشم فکر کنم بتونیم متوجه بشیم که نداره
ولی خب نمی دونم -
پرستو بابایی بله.
بههرحال من نظرمو گفتم طبق چیزی که بلد بودم و تو تستا دیده بودم. -
بنظر منم سس نمیتونه فتوسنتز کنه نسترن، آخه انگله و سبز نیست
-
سلام سس ساختار کلروفیل نداره و فتوسنتز هم نمیکنه و اون تستی که شما دیدی که براش فتوسنتز رو در نظر گرفته در واقع طبق متن کتاب گفته شده که گیاهان انگلی همه یا بخشی از مواد مورد نیاز خود را از طریق رابطه انگلی تامین میکنن احتمالا از رو این بخش متن کتاب درسی فتوسنتز براش در نظر گرفته.
-
@_Mahdieh
آها پس تموم مرسیی🥲 -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mehrzaddd on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrzaddd
آره شاید مرسی -
پرستو بابایی سلام طبق متن کتاب در شرایطی میتونه
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
منم همین نظرو دارم
با این حال جواب تست نباید بشه گزینه ۴؟ -
پرستو بابایی نظر منم همینه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
خیلی خب پس تمومه
مرسی ازت -
پرستو بابایی خواهش میکنم اگه جمعه اومد احتیاط کن حواست باشه
-
_ Reza _
باشه چشم=) -
پرستو بابایی چشمت سلامت