نیرو سنج و نیروی وارد بر سیم حامل جریان
-
Hg L 0
سلام وقتتون بخیر
جواب این سوال شما در فصل دوم فیزیک دوازدهم هستش و این سوالات با توجه به قانون اول نیوتون حل میشن .
چرا برآیند نیروها صفر باید باشه؟ چون سامانه ای که داریم تو همون حالت اول بمونه و تغییری رخ نده.
سوال: اونجایی که برآیند صفر نیست چه اتفاقی میفته؟( اون تیپ سوالا هستش که میگه سیم به کدوم طرف حرکت میکنه؟
مثالش خارج 1394
شما فرض رو بر استاتیک بودن بذارین مگر اینکه صورت سوال اشارات دیگری داشته باشه
حالا بریم برای حل سوالبرای اینکه متوجه بشیم نیروی حاصل از میدان باید کدوم طرفی باشه باید ببینیم که نیروی کشش حاصل از دو نخ بیشتره یا نیروی وزن
خب متوجه شدیم که نیروی وزن بیشتر هستش
پس باید نیروی حاصل از میدان به سمت بالا باشه
بریم مقدارشو حساب بکنیم
با تفریق نیروی کشش نخ و وزن متوجه میشیم که نیروی میدان باید چقدر باشه
که میشه 5 میلی نیوتونبا استفاده از فرمول BIL حساب میکنیم.
خب حالا وقتشه از قاعده دست راست استفاده بکنیم
با توجه به اطلاعات برون سو در میاد
-
Hg L 0
سلام وقتتون بخیر
جواب این سوال شما در فصل دوم فیزیک دوازدهم هستش و این سوالات با توجه به قانون اول نیوتون حل میشن .
چرا برآیند نیروها صفر باید باشه؟ چون سامانه ای که داریم تو همون حالت اول بمونه و تغییری رخ نده.
سوال: اونجایی که برآیند صفر نیست چه اتفاقی میفته؟( اون تیپ سوالا هستش که میگه سیم به کدوم طرف حرکت میکنه؟
مثالش خارج 1394
شما فرض رو بر استاتیک بودن بذارین مگر اینکه صورت سوال اشارات دیگری داشته باشه
حالا بریم برای حل سوالبرای اینکه متوجه بشیم نیروی حاصل از میدان باید کدوم طرفی باشه باید ببینیم که نیروی کشش حاصل از دو نخ بیشتره یا نیروی وزن
خب متوجه شدیم که نیروی وزن بیشتر هستش
پس باید نیروی حاصل از میدان به سمت بالا باشه
بریم مقدارشو حساب بکنیم
با تفریق نیروی کشش نخ و وزن متوجه میشیم که نیروی میدان باید چقدر باشه
که میشه 5 میلی نیوتونبا استفاده از فرمول BIL حساب میکنیم.
خب حالا وقتشه از قاعده دست راست استفاده بکنیم
با توجه به اطلاعات برون سو در میاد
@f-nalist ببخشید فقط یک سوال شما گفتین باید برآیند صفر بشه که سامانه تو همون حالت اول بمونه
من خودم تست های دیگه که حل میکردم به نحوی این قضیه داخل سوال قید میشد که من بدونم باید برانید در نهایت صفر بشه
اما تو این سوال چیزی هست که مشخص کننده ی این قضیه باشه؟ -
@f-nalist ببخشید فقط یک سوال شما گفتین باید برآیند صفر بشه که سامانه تو همون حالت اول بمونه
من خودم تست های دیگه که حل میکردم به نحوی این قضیه داخل سوال قید میشد که من بدونم باید برانید در نهایت صفر بشه
اما تو این سوال چیزی هست که مشخص کننده ی این قضیه باشه؟ -
H Hg L 0 marked this topic as a question on
-
H Hg L 0 has marked this topic as solved on