چطوری حل میشه؟(آمید)
-
Blue28 خیلی ممنونم
من نمیدونم مطالب رو قاطی کردم یا چی ولی فرمول زنجیر کربنی رو( CnH2n+1) میشه بگید چطور به دست اومده(در واقع چه پارتی از فصل 3 هست این؟)
و آخر حل سوال که پیوند N رو بهC زدید این پیوند بر چه اساسه؟Hg L 0 در چطوری حل میشه؟(آمید) گفته است:
Blue28 خیلی ممنونم
من نمیدونم مطالب رو قاطی کردم یا چی ولی فرمول زنجیر کربنی رو( CnH2n+1) میشه بگید چطور به دست اومده(در واقع چه پارتی از فصل 3 هست این؟)میگم بهتون
و آخر حل سوال که پیوند N رو بهC زدید این پیوند بر چه اساسه؟
آمینه دیگه
تو آمین به نیتروژن از یه طرف هیدروکربن وصله -
Hg L 0 در چطوری حل میشه؟(آمید) گفته است:
Blue28 خیلی ممنونم
من نمیدونم مطالب رو قاطی کردم یا چی ولی فرمول زنجیر کربنی رو( CnH2n+1) میشه بگید چطور به دست اومده(در واقع چه پارتی از فصل 3 هست این؟)میگم بهتون
و آخر حل سوال که پیوند N رو بهC زدید این پیوند بر چه اساسه؟
آمینه دیگه
تو آمین به نیتروژن از یه طرف هیدروکربن وصله -
Blue28 خیلی ممنونم
من نمیدونم مطالب رو قاطی کردم یا چی ولی فرمول زنجیر کربنی رو( CnH2n+1) میشه بگید چطور به دست اومده(در واقع چه پارتی از فصل 3 هست این؟)
و آخر حل سوال که پیوند N رو بهC زدید این پیوند بر چه اساسه؟Hg L 0 ببینین شما لازم نبست فرمولی حفظ کنین
شما تصور کنین یه زنجیر کربنی دارین که سیر شدست،فرمولش چی میشه؟میشه مثل یه آلکان،که فرمول آلکان هست CnH2n+2
حالا ببینین اینجارو
زنجیر هیدروکربنی از یه طرف به نیتروژن وصله،یعنی انگار یه هیدروژنشو از دست داده تا بتونه یه جای خالی ایحاد کنه و به نیتروژن متصل شه
پس از فرمولی که داشتیم برای زنجیر هیدروکربنی(CnH2n+2)یه هیدروژن کم میکنیم میشه CnH2n+1
اگر متوجه نشدین بگین دوباره توضیح بدم -
Hg L 0 ببینین شما لازم نبست فرمولی حفظ کنین
شما تصور کنین یه زنجیر کربنی دارین که سیر شدست،فرمولش چی میشه؟میشه مثل یه آلکان،که فرمول آلکان هست CnH2n+2
حالا ببینین اینجارو
زنجیر هیدروکربنی از یه طرف به نیتروژن وصله،یعنی انگار یه هیدروژنشو از دست داده تا بتونه یه جای خالی ایحاد کنه و به نیتروژن متصل شه
پس از فرمولی که داشتیم برای زنجیر هیدروکربنی(CnH2n+2)یه هیدروژن کم میکنیم میشه CnH2n+1
اگر متوجه نشدین بگین دوباره توضیح بدم -
Blue28 و مثلا اگه 2 تا هیدروژن برداریم و زنجیر کربنی بزاریم به همین نسبت 2 تا هیدروژن کم میکنیم؟