عدد ترازو و سیم حامل جریان
-
آدمک خب مگه از اول مقدار وزن آهن ربا روی ترازو نبوده و جرم داشته
حالا یه نیرو به وجود اومده که داره به آهن ربا وارد میشه به سمت پایین و اگه اشتباه نکنم تو این حالت عدد ترازو باید بیشتر بشه
اما ما میگیم جریان کم میشه پس نیروی Fپریم که گفتم اگه اشتباه نکنم داره عدد ترازو رو افزایش میده کم میشه
و حالا وزن آهن ربا که هست اما به هر حال یه نیرویی از سیم هم داره وارد میشه به آهن ربا
نباید بیشتر بشه؟ -
جهت جریان رو تشخیص میدیم
جهت میدان مغناطیسی وارد بر سیم هم به سمت چپه
از قائده دست راست استفاده میکنیم و میفهمیم نیرویی که اهنربا به سیم وارد میکنه به سمت بالاس
پس طبق قانون سوم نیوتون سیم هم به اهنربا نیرویی به سمت پایین وارد میکنه که 'F هستش
خب با زیاد کردن مقاومت ینی داریم جریان رو کاهش میدیم و ینی داریم F و در نتیجه 'F رو هم کاهش میدیم
پس جواب میشه گزینه 2
چون نیرویی که به ترازو وارد میشه حاصل وزن آهنربا و 'F هستش -
جهت جریان رو تشخیص میدیم
جهت میدان مغناطیسی وارد بر سیم هم به سمت چپه
از قائده دست راست استفاده میکنیم و میفهمیم نیرویی که اهنربا به سیم وارد میکنه به سمت بالاس
پس طبق قانون سوم نیوتون سیم هم به اهنربا نیرویی به سمت پایین وارد میکنه که 'F هستش
خب با زیاد کردن مقاومت ینی داریم جریان رو کاهش میدیم و ینی داریم F و در نتیجه 'F رو هم کاهش میدیم
پس جواب میشه گزینه 2
چون نیرویی که به ترازو وارد میشه حاصل وزن آهنربا و 'F هستشآدمک خب مگه از اول مقدار وزن آهن ربا روی ترازو نبوده و جرم داشته
حالا یه نیرو به وجود اومده که داره به آهن ربا وارد میشه به سمت پایین و اگه اشتباه نکنم تو این حالت عدد ترازو باید بیشتر بشه
اما ما میگیم جریان کم میشه پس نیروی Fپریم که گفتم اگه اشتباه نکنم داره عدد ترازو رو افزایش میده کم میشه
و حالا وزن آهن ربا که هست اما به هر حال یه نیرویی از سیم هم داره وارد میشه به آهن ربا
نباید بیشتر بشه؟ -
آدمک خب مگه از اول مقدار وزن آهن ربا روی ترازو نبوده و جرم داشته
نباید بیشتر بشه؟ -
Hg L 0 نه ببینید این مدار از اول برقرار بوده
ینی جریان برقرار بوده و ما فقط جریان رو کم کردیم بنابراین اف پرایم کم میشه
اینطور در نظر بگیرید که حالت اول وزن آهن ربا + 'F بوده
حالت جدید هم همینه فقط 'F به واسطه کاهش جریان کمتر شده -
H Hg L 0 marked this topic as a question on
-
H Hg L 0 has marked this topic as solved on