چطور از آلا کلیپ دانلود کنم
-
چطوری کلیپ های الا رو دانلود کنم
-
دقیقا کدوم کلیپ ...درسی ؟!
-
Zahra2020
کلیپ های درسی رو من هرکاری میکنم نمیتونم دانلود کنم اگر میتونید لطفاً راهنمایی کنید -
Zahra2020
کلیپ های درسی رو من هرکاری میکنم نمیتونم دانلود کنم اگر میتونید لطفاً راهنمایی کنید760a519cdf27b1 آلا رو نصب کنید اول
-
760a519cdf27b1 آلا رو نصب کنید اول
Zahra2020 در چطور از آلا کلیپ دانلود کنم گفته است:
آلا رو نصب کردم ولی اصلا گزینه ی دانلود نداره فقط وقتی میزنم روش فیلم پخش میشه -
Zahra2020 در چطور از آلا کلیپ دانلود کنم گفته است:
آلا رو نصب کردم ولی اصلا گزینه ی دانلود نداره فقط وقتی میزنم روش فیلم پخش میشه760a519cdf27b1 سلام این روند رو برید ببینید درست میشه
-
قسمت کلیپ ها اینجوریه من از کجا باید دانلودش کنم ؟ -
قسمت کلیپ ها اینجوریه من از کجا باید دانلودش کنم ؟این پست پاک شده! -
قسمت کلیپ ها اینجوریه من از کجا باید دانلودش کنم ؟760a519cdf27b1 تاجایی که میدونم، از سایت امکان دانلود وجود نداره باید اپ آلاء رو نصب کنید.
-
این برنامه آلا است نصبش کردم،باید برنامه ی دیگه ای هم نصب کنم تا بتونم دانلود کنم؟؟
-
من وقتی میرم توی ویدیو اصلا گزینه دانلود رو نداره واسه شما گزینه دانلود رو میاره ؟
-
من وقتی میرم توی ویدیو اصلا گزینه دانلود رو نداره واسه شما گزینه دانلود رو میاره ؟
760a519cdf27b1 آهان پس برنامه رو نصب دارید ،بله درسته رفتم چک کردم گویا تغییر کرده چون من نسخه قدیمیشو دارم و میتونم دانلود کنم!
-
این برنامه آلا است نصبش کردم،باید برنامه ی دیگه ای هم نصب کنم تا بتونم دانلود کنم؟؟
760a519cdf27b1 تیکت بزنید از پشتیبانی بپرسید