انتخاب رشته
️
-
آیا باید با مشاور انتخاب رشته کنیم؟
خیلی ها میگن با جابه جایی یک کد شانس خودمون رو ممکنه خراب کنیم و مشاور ها تجربه بیشتر دارن و میدونن چیکار کنن که ما با رتبه ای که داریم بهترین رشته ای ک میشه قبول شد،قبول بشیم
آیا این درسته؟من تراز کنکور اردیبهشتم ۹۰۰۰ شد و معدلم ۱۸.۰۴ و دوست دارم شزیف تهران امیر کبیر قبول بشم با این حساب لب مرزیم؟؟اگر لب مرزی هستم آیا اگر خودم انتخاب رشته کنم کار اشتباهیه؟
Hamid.s_ Reza _ -
خیلی ها میگن با جابه جایی یک کد شانس خودمون رو ممکنه خراب کنیم و مشاور ها تجربه بیشتر دارن و میدونن چیکار کنن که ما با رتبه ای که داریم بهترین رشته ای ک میشه قبول شد،قبول بشیم
آیا این درسته؟من تراز کنکور اردیبهشتم ۹۰۰۰ شد و معدلم ۱۸.۰۴ و دوست دارم شزیف تهران امیر کبیر قبول بشم با این حساب لب مرزیم؟؟اگر لب مرزی هستم آیا اگر خودم انتخاب رشته کنم کار اشتباهیه؟
Hamid.s_ Reza _Nadia Ahangary در انتخاب رشته
️ گفته است:
Hamid.s@Hamid-s
_ Reza _ -
Hamid.s_ Reza _Nadia Ahangary در انتخاب رشته
️ گفته است:
Hamid.s_ Reza _سلام خسته نباشی
اگه میبینی خودت نمیتونی درست انتخاب رشته کنی بهتره مشاور بگیری ... با رنج قبولی دانشگاهت آشنا نیستم که بدونم لب مرزی هستی یا نه ولی تراز و معدلت خوبه حواست باشه ایشالا قبولی ... این مدت خودتم مطالعه کن راجبش یچیزایی دستت میاد -
سلام برای انتخاب رشته ایشون داخل تلگرام راهنمایی میکنند. اگر مفید بود دعا برای بنده هم فراموش نشه
https://t.me/Godkonkorr -
سلام برای انتخاب رشته ایشون داخل تلگرام راهنمایی میکنند. اگر مفید بود دعا برای بنده هم فراموش نشه
https://t.me/Godkonkorr@Z-ns خیلی مفید بود.
ویساشون اطلاعات خوبی بهم داد. -
سلام
ببخشید اینجا مشاور انتخاب رشته کسی هست؟ -
سلام و عرض ادب
در خدمتتون هستیم
هر سوالی درباره ی رشته ها و معرفی رشته ها دارید بفرمایید.
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام و عرض ادب
در خدمتتون هستیم
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء@Hamid-s در انتخاب رشته
️ گفته است:
سلام و عرض ادب
در خدمتتون هستیم
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاءاین فایل ها خدمتتون
برای اطلاعتتون
انشالله به کارتون بیاد
برای سلامتی و عاقبت بخیری خودتون و خانوادتون و تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید
معرفی انسانی.pdf معرفی تجربی.pdf معرفی ریاضی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
@Hamid-s در انتخاب رشته
️ گفته است:
سلام و عرض ادب
در خدمتتون هستیم
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاءاین فایل ها خدمتتون
برای اطلاعتتون
انشالله به کارتون بیاد
برای سلامتی و عاقبت بخیری خودتون و خانوادتون و تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید
معرفی انسانی.pdf معرفی تجربی.pdf معرفی ریاضی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا@Hamid-s خیرببینی آقا حمید
-
میشه چندتا تا مشاور خوب انتخاب رشته معرفی کنین؟؟؟
آذرکیش از تاملند
علیرضا افشار
حسین بنایی
اینجا خوبن؟؟؟تجربه مشاوره باهاشونو داشتین؟ -
این پست پاک شده!
-
پیش بینی تراز و رتبه و رشته قبولی ۱۴۰۳
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
@Hamid-s اینا چیزی جز استرس دادن به داوطلب نیست ... بین همین عکس بالایی و پایینی یه دنیا تفاوت رتبه هست بنظرم بهتره صبر کنیم تا رتبه ها بیاد بعدش همه چی معلوم میشه
-
@Hamid-s اینا چیزی جز استرس دادن به داوطلب نیست ... بین همین عکس بالایی و پایینی یه دنیا تفاوت رتبه هست بنظرم بهتره صبر کنیم تا رتبه ها بیاد بعدش همه چی معلوم میشه
-
_ Reza _ اره تفاوت رتبش اینجوریه که یا خود ابولفضل
-
-
_ Reza _ اره تفاوت رتبش اینجوریه که یا خود ابولفضل
Michael Vey
سلام کدوم نمودار اشکال داره مثلا تفاوت کجاست؟ -
Michael Vey
سلام کدوم نمودار اشکال داره مثلا تفاوت کجاست؟@Hamid-s سلامم خوبی؟ رتبه هاش خیلی بدبینانه هست.. خییلی.. اطلاعات جدول دومی فک میکنم درسته.. اما اولی نه زیاد
-
@Hamid-s سلامم خوبی؟ رتبه هاش خیلی بدبینانه هست.. خییلی.. اطلاعات جدول دومی فک میکنم درسته.. اما اولی نه زیاد
Michael Vey
تقریبا همونه