انتخاب رشته ️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Hamid.s سلام
اگر کارشناسی رو اتاق عمل و ارشد رو پرستاری بگیریم یا اگر تغذیه بخونیم می تونیم ازمون استخدامی اموزش و پرورش شرکت کنیم ؟ -
@_Mahdieh من هم اول دیدم شوکه شدم واقعا زیاده تازه غیر از اینا هزینه های دیگه هم هست
موندم چی کار کنم -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to _..Parisa_ on ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Parisa-Azimi
تحقیق میکنم اعلام میکنم خدمتتون -
-
🟢 رشته های کاردانی پیراپزشکی
️ آنچه در مقطع کاردانی و بصورت سوابقتحصیلی قرار است جذب شود بسیار محدود و فقط در چند استان بوده و آنهم مخصوص داوطلبان بومی هر استان.
مثلا رشته کاردانی مامایی فقط در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر,چابهار و هرمزگان بوده و فقط بومیان شهرستانهای ذکر شده قابلیت انتخاب آن را دارند.این پذیرشها بصورت تعهد سه برابری خدمت در مناطق محروم بوده، بنابراین واضحا و مشخصا هدف این دانشگاههای علوم پزشکی به اختیار گرفتن افراد با مقطع کاردانی برای گذراندن چرخه بیمارستانهای خودشون هست چون بیمارستانهای شهرهای کوچک توان پرداخت حقوق و استخدام افراد رو ندارن و به همین اکتفا میکنن...
مناطقی که این رشتهها در مقطع کاردانی واسشون ارائه شده بصورت تعهدخدمت، مناطقی هست که معمولا افراد فارغالتحصیل حاضر نیستن برن (حتی بومیهای اونجا) و معمولا به سمت شهرهای دیگه واسه اشتغال میرن...
-
این پست پاک شده!
-
Hamid.s خیلی خیلی ممنون
ببخشید من همش مزاحمتون میشم -
-
@_Mahdieh در انتخاب رشته ️ گفته است:
این متن از دفترچه انتخابرشته آزاد هستش
یعنی شهریه سالانه پرستاری آزاد بین ۴۰میلیونوپونصد تا ۴۵میلیون هست؟ (چون نوشته تا ۱۰درصد متغیر هست)
اصلن با عقل جور درنمیاد، میشه اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنین
لطفا اگه میدونین بگین بچهها
-
@_Mahdieh اون واحدهای دیگر منظورش مگه بقیه شهرا نیست؟
آخه نوشته این مبلغ مال تهرانه (کل تهران ) و بقیه واحدا (بقیه شهرا) تا ۱۰ درصد کمتر -
@_Mahdieh در انتخاب رشته ️ گفته است:
بقیه واحدا
فک کنم بقیه واحدا منظورش تهران شمال ، تهران غرب یا تهران جنوب باشه چون هر استانی چند تا واحد داره
-
-
Michael Vey چرت گفته بنظرم
وقتی رتبه طرف عالی تره اول میاد تکلیف اونو مشخص میکنه میره نفر بعدی همینطور ........ تا مثلا رشته نفر ۲۳۷ مشخص نشه که نمیره سراغ۲۳۸
کجاست این سایته؟ -
Michael Vey سلام شب شما بخیر باشه
چیزی که داخل دفترچه انتخاب رشته مینویسه هر سال
این هست که ترتیب انتخاب شما شانس قبولی شما رو تغییر نمیده و فقط نشون دهنده ی علاقه ی شماست
و فک میکنم اینطور هست که اول نفر مثلا ۲۰ انتخاب رشته بررسی میشه و هر جا قبول شد متوقف میشه و میره نفر ۲۱ ام رو بررسی میکند
فکر میکنم یکی از کاربران اینجا هم توضیح این طوری دادن از پیامای قبلی که خوندم -
@Aqua_ سایت پی سی کنکوره و اونی ک اینو گفته ی کنکوری مثل ماعه تو کامنتا نظر داده..
منم نظرم همینه مثل تو -
Michael Veyreplied to لیلی_ on ۳۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
@Laly سلام شب تو هم بخیرر
هم نظرم باهات.. ممنونم -
Michael Vey خواهش میکنم
-
سلام Hamid.s
منظور از آخرین رتبه پذیرفته شده تو کارنامه دانشگاه آزاد چیه؟ بعضی ها میگن آخرین قبولی پارساله، درسته؟