هورمون ها
-
گزینه ۱ دیابت بی مزه رو میگ که متن کتاب صفحه ۷۵زیست دهم هست
گزینه ۲..هورمون ضد ادراری اگ زیاد ترشح بشه باعث ادم میشه ولی تو صورت سوال گفته هیپوتالاموس متوقف پس ضد ادراری هم متوقف در نتیجه خیز یا همون ادم کمتر ...اتفاقا کاهش پروتئین باعث کاهش فشار اسکرین میشه که این خودش ادم یا خیز ایجاد میکنه ...پس این گزینه غلطه
گزینه ۳.. من واسه این گفتم جوابه قبلاً که تو انسان سالم در ادرار اون آمونیاک وجود نداره ...ولی اینجا ک سالم نیست
گزینه ۴...تو دیابت بی مزه یادت باشه فشار اسکرین خون زیاد میشه و فشار اسمزی ادرار کم میشه واسه همین این گزینه درسته
اینجا حواستون باشه اشتباه منو تکرار نکنید
اندام تولید کننده اکسی توسین و ضدادراری هیپوتالاموس
و اونی که ترشح میکنه این دوتا رو هیپوفیز پسین
پس در صورت سوال هیپوفیز پسین متوقف میشهولی در گزینه ها مشکلی پیش نمیاد میشه با همون استدلالی که گفتم ردش کرد
دوست دارم این نکته ماز رو اینجا پیوند بزنم
اندام تولیدکننده و ترشح کننده صفرا=کبد (نکته ماز)
-
اینجا حواستون باشه اشتباه منو تکرار نکنید
اندام تولید کننده اکسی توسین و ضدادراری هیپوتالاموس
و اونی که ترشح میکنه این دوتا رو هیپوفیز پسین
پس در صورت سوال هیپوفیز پسین متوقف میشهولی در گزینه ها مشکلی پیش نمیاد میشه با همون استدلالی که گفتم ردش کرد
دوست دارم این نکته ماز رو اینجا پیوند بزنم
اندام تولیدکننده و ترشح کننده صفرا=کبد (نکته ماز)
-
کیسه صفرا آزاد میکنه
ترشح نمیکنه
صفرا صرفن در کیسه صفرا ذخیره میشه -
Blue28 یعنی اینجا بحثی هست مبنی بر این که
کبد با صرف انرژی ترشح رو انجام میده اما صفرا نه(چون آزاد میکنه)؟Hg L 0 حقیقتش من صحبتای قبلی رو نخوندم.ولی با توجه به پیام شما جواب دادم که کار ترشح و ساختن و اینا برای کبده.کیسه صفرا صرفن جایی هست که ذخیره و آزاد میشه.
-
Hg L 0 حقیقتش من صحبتای قبلی رو نخوندم.ولی با توجه به پیام شما جواب دادم که کار ترشح و ساختن و اینا برای کبده.کیسه صفرا صرفن جایی هست که ذخیره و آزاد میشه.
-
Hg L 0 خواهش میکنم