فیلم های 97 شیمی آقاجانی
-
yekta78 سلام، بله قطعا... اکثرا فیلم های استاد آقاجانی رو دیدند.
-
من پارسال رو دارم میبینم مگه امسالش فرق داره؟
-
دکتر_اطفال منظورشون فکر کنم همون صفر تا صد باشه که تو سایت هست
-
اها اگه اینجوره ک خوبه
-
yekta78 سلام، بله قطعا... اکثرا فیلم های استاد آقاجانی رو دیدند.
mohammadhassan فیلمای امسالشو که تو کانال خودش میزاره منظورمه
-
mohammadhassan فیلمای امسالشو که تو کانال خودش میزاره منظورمه
yekta78 خیر بنده نگاه نکردم هنوز.
-
دکتر_اطفال اره تو کانالش هست
-
yekta78 خیر بنده نگاه نکردم هنوز.
mohammadhassan از بیمه نامه هاش خبر دارین؟
-
mohammadhassan از بیمه نامه هاش خبر دارین؟
yekta78 چه چیزی میخواین بدونید؟ تا اونجایی که میدونم از بیمه نامه شماره ۶ شون توی تدریس اسید و بازشون استفاده میکنن
-
yekta78 چه چیزی میخواین بدونید؟ تا اونجایی که میدونم از بیمه نامه شماره ۶ شون توی تدریس اسید و بازشون استفاده میکنن
mohammadhassan میخوام راجب بیمه نامه هاش بدونم
-
mohammadhassan میخوام راجب بیمه نامه هاش بدونم
yekta78 بیمه نامه هاشون مطابق ازمون های قلمچی هست. مطابق ازمون پیش رو بیمه نامه تالیف میکنن. داخلش ازمون گزینه دو و قلمچی که پارسال بوده رو گذاشتن همراه با پاسخ تشریحی که البته پاسخ تشریحی خودشون هست! فکرکنم ۴ تا ازمون رو میزارن... ۲ تا قلمچی و ۲ تا گزینه ۲ . بگذریم... درسنامه اون مبخث ازمون رو هم میزارن.
-
yekta78 بیمه نامه هاشون مطابق ازمون های قلمچی هست. مطابق ازمون پیش رو بیمه نامه تالیف میکنن. داخلش ازمون گزینه دو و قلمچی که پارسال بوده رو گذاشتن همراه با پاسخ تشریحی که البته پاسخ تشریحی خودشون هست! فکرکنم ۴ تا ازمون رو میزارن... ۲ تا قلمچی و ۲ تا گزینه ۲ . بگذریم... درسنامه اون مبخث ازمون رو هم میزارن.
mohammadhassan من که میخوام الان فیلماشو ببینم ینی به کارم نمیان؟
-
mohammadhassan من که میخوام الان فیلماشو ببینم ینی به کارم نمیان؟
yekta78 چرا بالا هم گفتم. توی فیلم های اسید و بازشون پی دی اف بیمه نامه رو باز میکنن و تدریس میکنن . پیشنهاد میکنم جلسه اول فیلمشون رو ببینید تا روند کار دستتون بیاد.
-
yekta78 چرا بالا هم گفتم. توی فیلم های اسید و بازشون پی دی اف بیمه نامه رو باز میکنن و تدریس میکنن . پیشنهاد میکنم جلسه اول فیلمشون رو ببینید تا روند کار دستتون بیاد.
mohammadhassan باش
ممنون از راهنماییتون
-
mohammadhassan باش
ممنون از راهنماییتون
yekta78 خواهش میکنم