تنفس
-
حجم باقی مانده به چه صورتی روی حجم جاری مؤثر هست؟
منظور گزینه سه رو متوجه نمیشم. لطفا توضیح بدید. -
سلام خدمت شما ... ببینید مقدار هوای مرده در هر بار تنفس یک عدد ثابته ...یعنی چه تند تند نفس بکشی چه آروم ...چه نفس عمیق ...هیچ ربطی ندارد و هوای مرده همونه یعنی ۱۵۰ سی سی ...ولی تو کنکور ۸۶ اومده که مقدار هوای مرده فقط به حجم مجاری تنفسی بستگی داره ...یعنی همون جاهایی که هوای مرده داخلش هست یعنی بخش هادی
یا به قول کتاب شما که فک کنم آی کیو باشه سطوح غیر موثر در تبادل گاز ها -
سلام خدمت شما ... ببینید مقدار هوای مرده در هر بار تنفس یک عدد ثابته ...یعنی چه تند تند نفس بکشی چه آروم ...چه نفس عمیق ...هیچ ربطی ندارد و هوای مرده همونه یعنی ۱۵۰ سی سی ...ولی تو کنکور ۸۶ اومده که مقدار هوای مرده فقط به حجم مجاری تنفسی بستگی داره ...یعنی همون جاهایی که هوای مرده داخلش هست یعنی بخش هادی
یا به قول کتاب شما که فک کنم آی کیو باشه سطوح غیر موثر در تبادل گاز هاZahra2020 در ادامه توضیحات یه چیزی بگم که بهتر جا بیفته ...یعنی مثلا وقتی در شرایط تنش قرار میگیریم اپی نفرین و نوراپی نفرین ترشح میشه ..ذهنت بره سمت فصل ۴ یازدهم گفتار دو ... بعد این هورمون ها رو نایژک اثر میذارن و گشاد میشه نایژک در نتیجه حجم هوای مرده هم زیاد میشه و در آخر نتیجه میگیریم حجم ظرفیت حیاتی و تام هم زیاد میشه
-
حجم باقی مانده به چه صورتی روی حجم جاری مؤثر هست؟
منظور گزینه سه رو متوجه نمیشم. لطفا توضیح بدید.راجع به عکس دوم و درواقع سوال دوم کاش بچه های دیگ نظر بدن چون وارد تر هستن ...ولی نظر من اینه که احتمالا منظورش توی بیماری باشه ...یعنی اون فرد بیماری داره ...میشه خود سوال رو هم بفرستین
؟
و اینکه حواست باشه اگه نکته شو نوشتی حجم باقی مانده رو جاری تاثیر داره نه هوای مرده -
راجع به عکس دوم و درواقع سوال دوم کاش بچه های دیگ نظر بدن چون وارد تر هستن ...ولی نظر من اینه که احتمالا منظورش توی بیماری باشه ...یعنی اون فرد بیماری داره ...میشه خود سوال رو هم بفرستین
؟
و اینکه حواست باشه اگه نکته شو نوشتی حجم باقی مانده رو جاری تاثیر داره نه هوای مرده