موندن برای سال چهارم یا خوندن ی رشته نسبتا چرت
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی میگین شما
-
@xanom-mah بستگی داره خب
چرت از نظرت چیه دقیقا؟
من اگه کنکور مث روال سابق رتبهبندی میکرد (سال ۱۴۰۲ به اینور) پشت میموندم. ولی الان هیچ تضمینی نیست سال بعد با افزایش تراز جشمگیر رتبه خوبی بیاری یا نه -
@xanom-mah بستگی داره خب
چرت از نظرت چیه دقیقا؟
من اگه کنکور مث روال سابق رتبهبندی میکرد (سال ۱۴۰۲ به اینور) پشت میموندم. ولی الان هیچ تضمینی نیست سال بعد با افزایش تراز جشمگیر رتبه خوبی بیاری یا نهنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mahdieh
شرایطم اینه
از روز اول برای پزشکی خوندم
امسال دیگه میگفتم تهش تعهدی میارم
ولی کمترین تراز سوابق دادن بمن هر کارم کردم رفتم آپ هیچی تاثیر نداشت
و این تراز سیویای لعنتی کارو بدتر کردن
خلاصه
فوریتو بهداشت زیست شناسی میکروبیولوژی دولتی شانس دارم
بقیه رشته ها آزاد ک بابام مخالفه و میگه درس نمیخونن اونجا
انگیزه خوندن دارم چون میدونم تراز سیوی 403 به 404 خواهد باخت و کنکور سال بعد سختِ
چون همه این بلاهایی ک سرمون اومد از کنکور اسون بود لعنت بهش
ولی میترسم از تو اتاق موندن از دیدن بیرون رفتنای دوستامو من بمونم تو ی اتاق
چیکار کنم -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
سلام ماهلین.
با این وضعیت که هر سال بدتر از سال پیشش میشه پشت کنکور موندن به صلاح نیست به نظر من.
فقط حروم کردن عمره.
دانشگاه رفتن و تلاش کردن برای بهترین شدن تو رشته ای که داخلشی و در کنارش یاد گرفتن یه حرفه خیلی آدمو جلو میندازه
من اصلا دلم نمیخواد دیگه پشت کنکور بمونم
چون انگار همه چی برام تیره و تار میشه
افسردگی و ناامیدی بیشتر میشه -
سلام ماهلین.
با این وضعیت که هر سال بدتر از سال پیشش میشه پشت کنکور موندن به صلاح نیست به نظر من.
فقط حروم کردن عمره.
دانشگاه رفتن و تلاش کردن برای بهترین شدن تو رشته ای که داخلشی و در کنارش یاد گرفتن یه حرفه خیلی آدمو جلو میندازه
من اصلا دلم نمیخواد دیگه پشت کنکور بمونم
چون انگار همه چی برام تیره و تار میشه
افسردگی و ناامیدی بیشتر میشهنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya
چی قبول میشی -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom-mah فعلا با این قضیه حباب رتبه و این چیزا نمیدونم
باید نتایج انتخاب رشته بیاد -
@xanom-mah فعلا با این قضیه حباب رتبه و این چیزا نمیدونم
باید نتایج انتخاب رشته بیادنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya
آره خب ولی ی چی معلوم ک هس
3 رشته؟ -
@_Mahdieh
شرایطم اینه
از روز اول برای پزشکی خوندم
امسال دیگه میگفتم تهش تعهدی میارم
ولی کمترین تراز سوابق دادن بمن هر کارم کردم رفتم آپ هیچی تاثیر نداشت
و این تراز سیویای لعنتی کارو بدتر کردن
خلاصه
فوریتو بهداشت زیست شناسی میکروبیولوژی دولتی شانس دارم
بقیه رشته ها آزاد ک بابام مخالفه و میگه درس نمیخونن اونجا
انگیزه خوندن دارم چون میدونم تراز سیوی 403 به 404 خواهد باخت و کنکور سال بعد سختِ
چون همه این بلاهایی ک سرمون اومد از کنکور اسون بود لعنت بهش
ولی میترسم از تو اتاق موندن از دیدن بیرون رفتنای دوستامو من بمونم تو ی اتاق
چیکار کنم@xanom-mah رشتههایی که میگی خوبن، اگه علاقه و پشتکار باشه بازارکارم داره. ببین الان منم که از حالم از کنکور بهم میخوره انگیزه زیست و شیمی خوندن دارم، مهم بعد عیده. اگه میشناسی خودتو و میدونی امسال بمونی میاری پس بشین پشت
-
@xanom-mah رشتههایی که میگی خوبن، اگه علاقه و پشتکار باشه بازارکارم داره. ببین الان منم که از حالم از کنکور بهم میخوره انگیزه زیست و شیمی خوندن دارم، مهم بعد عیده. اگه میشناسی خودتو و میدونی امسال بمونی میاری پس بشین پشت
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
امسال با وجود سهمیه و ترازسیویها و ترازدهی افتضاح بازم یه عده بودن که رتبه شون ۲رقمی، ۳ رقمی شده.
میشه ولی خیلی سخت -
امسال با وجود سهمیه و ترازسیویها و ترازدهی افتضاح بازم یه عده بودن که رتبه شون ۲رقمی، ۳ رقمی شده.
میشه ولی خیلی سختنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mahdieh
آره یکی از دوستام 25 شده
ولی نمیتونه انتخاب رشته کنه بخاطر قانون جدید
نمیدونم چجوری سکته نکرده -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امسال شرایط کمی سخت شده
ایجاد سابقه یازدهم و ترمیم دوازدهم
حرفهایی در مورد لغو تاثیر قطعی هم میزنن ولی خب معلوم نیست اتفاق بیفته یا نه
تاثیر ۶۰ درصد سوابق هم کم نیست
اما
درسته شرایط سخته ولی قبولی غیرممکن نیست
به خودت بستگی داره به اینکه تمایل داشته باشی درسهایی که ۳ سال خوندی دوباره بخونی و خوندش برات سخت نباشه اینکه خسته کننده نباشهبه انتخاب پیراپزشکی آزاد یا پردیس و در کنارش خوندن واسه کنکور هم میتونی فکر کنی
-
امسال شرایط کمی سخت شده
ایجاد سابقه یازدهم و ترمیم دوازدهم
حرفهایی در مورد لغو تاثیر قطعی هم میزنن ولی خب معلوم نیست اتفاق بیفته یا نه
تاثیر ۶۰ درصد سوابق هم کم نیست
اما
درسته شرایط سخته ولی قبولی غیرممکن نیست
به خودت بستگی داره به اینکه تمایل داشته باشی درسهایی که ۳ سال خوندی دوباره بخونی و خوندش برات سخت نباشه اینکه خسته کننده نباشهبه انتخاب پیراپزشکی آزاد یا پردیس و در کنارش خوندن واسه کنکور هم میتونی فکر کنی
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 در موندن برای سال چهارم یا خوندن ی رشته نسبتا چرت گفته است:
به انتخاب پیراپزشکی آزاد یا پردیس و در کنارش خوندن واسه کنکور هم میتونی فکر کنی
تا قبل از اینکه این قانونا بیاد به همین فکر میکردم ولی طبق قوانین جدید نمیتونم باید قبل ثبت نام کنکور از دانشگا انصراف بدم
-
@Venus655 در موندن برای سال چهارم یا خوندن ی رشته نسبتا چرت گفته است:
به انتخاب پیراپزشکی آزاد یا پردیس و در کنارش خوندن واسه کنکور هم میتونی فکر کنی
تا قبل از اینکه این قانونا بیاد به همین فکر میکردم ولی طبق قوانین جدید نمیتونم باید قبل ثبت نام کنکور از دانشگا انصراف بدم
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@xanom-mah
تا جایی که میدونم این قانون واسه روزانه است پیراپزشکی آزاد یا پردیس نیاز نیست انصراف بده
(اگه تغییرش ندن)اینطور نیست؟
@Hamid-s -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom-mah نه
-
@xanom-mah
تا جایی که میدونم این قانون واسه روزانه است پیراپزشکی آزاد یا پردیس نیاز نیست انصراف بده
(اگه تغییرش ندن)اینطور نیست؟
@Hamid-s@Venus655
بله درسته
محرومیت برای چهار رشته تاپ (چه سراسری چه آزاد ...) و بقیه رشته های روزانه ( محروم، فرهنگیان،بورسیه) هست
یه سال نمیتونن کنکور بدن اگه بخوان کنکور دو سال بعد شرکت کنن باید قبلش انصراف بدن -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
از نظر اینکه شرایط کنکور امسال و سال های بعد چطور خواهد بود برای کسانی که پشت میمونن و سوابق تحصیلشون خب یکم بی اطلاع تر از شما هام
اما تنها راهنمایی که میتونم بکنه اینه که اگر واقعا فقط پزشکی میخواین و مطمئنید بعد از ۷ سال پشیمون نمیشید تلاش کنید برای یه پزشک خوب شدن
اما اگر فکر میکنید رشته های دیگه ای هم هست که شما بتونین استعداد خودتون رو در اون کشف کنید تحقیق کنید راجب بازار کار اینده ی اون رشته ، ارشد اون رشته و به این رشته ها هم فکر کنید ....
رشته های تحقیقاتی هم به نظرم تو ایران خیلی جای پیشرفت دارن.. -
سلام
از نظر اینکه شرایط کنکور امسال و سال های بعد چطور خواهد بود برای کسانی که پشت میمونن و سوابق تحصیلشون خب یکم بی اطلاع تر از شما هام
اما تنها راهنمایی که میتونم بکنه اینه که اگر واقعا فقط پزشکی میخواین و مطمئنید بعد از ۷ سال پشیمون نمیشید تلاش کنید برای یه پزشک خوب شدن
اما اگر فکر میکنید رشته های دیگه ای هم هست که شما بتونین استعداد خودتون رو در اون کشف کنید تحقیق کنید راجب بازار کار اینده ی اون رشته ، ارشد اون رشته و به این رشته ها هم فکر کنید ....
رشته های تحقیقاتی هم به نظرم تو ایران خیلی جای پیشرفت دارن..نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
مرسی -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom-mah
-
M M.an این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷