IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
هندسه تحلیلی
-
سلام. لطفا این تست رو باتوجه به پاسخنامه توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء -
@saba-lotfi سلام.
خب اول اومده خطوطمون رو رسم کرده، ما کوتاه ترین ارتفاع رو مخوایم، میدونیم هر مثلث سه تا ارتفاع داره و کوتاه ترین ارتفاع مربوطه به اون ارتفاعی هست که بر بزرگترین ضلع وارد میشه، چون میدونیم مساحت رو از هر طرف حساب کنیم باید برابر باشه، مساحت چیه؟ هر ضلع ضرب در ارتفاع تقسیم بر دو، پس هر ضلع ضرب در ارتفاعی که بهش وارد میشه توی تمام ضلع ها برابره، پس کوتاه ترین ارتفاع وقتی اتفاق میفته که ضلع بلند ترین باشه!
پس دنبال بزرگترین ضلع میگردیم، حالا این محاسبه دقیق نکرده که AB بلند ترینه، مگرنه میشه محاسبه کرد ولی طولانیه، اگهه یکم دقیق رسم کنید مشخصه BC کوچیک تره، درباره AC هم یکم دقت کنید با قضیه ضلع و زاویه برتر مشخصه که AB بزرگتره، چون رو به روی یه زاویه بازه.
پس دیگه کار راحته، ما باید خط عمود بر AB رو پیدا کنیم که از C میگذره، چون AB موازی محور y هست، پس خط عمود برش موازی محور x عه. پس مشخص میشه خطمون y = 2/3 هست(عرض نقطه C) -
@Comrade_Bayat خیلی ممنونم از توضیحتون.