زیست
-
سلام. وقتی یک نورون در حال هدایت پیام عصبی باشه الزاما در پتانسیل عمل به سر میبره؟ چون اگر فقط بخوایم حالت پتانسیل عمل رو در نظر بگیریم، گزینه ها درست درنمیاد
به نظرم گزینه دو میتونه صحیح باشه اما پاسخنامه اشتباه گرفته. لطفا توضیح بدید.
لطفا گزینه یک رو باتوجه به پاسخنامه توضیح بدید. -
سلام. وقتی یک نورون در حال هدایت پیام عصبی باشه الزاما در پتانسیل عمل به سر میبره؟ چون اگر فقط بخوایم حالت پتانسیل عمل رو در نظر بگیریم، گزینه ها درست درنمیاد
به نظرم گزینه دو میتونه صحیح باشه اما پاسخنامه اشتباه گرفته. لطفا توضیح بدید.
لطفا گزینه یک رو باتوجه به پاسخنامه توضیح بدید.Saba Lotfi سلام
اولی که متوجه منظورتون نشدم واضح تر بپرسین سوالتونو
اما دومی به نظر من میشه اینطوری گرفت که گفته
هر نورون حسی. متن کتاب میگه میتونن میلین داشته باشن.
یعنی الزما هر نورون حسی هدایت جهشی نداره!برای سوال سومتون خب خیلی طبیعیه
پتانسیل عمل که ایجاد میشه تو اون لحظه ی کوتاه یه دفعه داخل سلول از بیرون مثبت تر میشه
قبلش اما اینطور نبوده و داخل منفی تر و بیرون مثبت تر هست
این واسه ی پتانسیل عمل لازمه -
Saba Lotfi سلام
پتانسیل عمل که ایجاد میشه تو اون لحظه ی کوتاه یه دفعه داخل سلول از بیرون مثبت تر میشه
این واسه ی پتانسیل عمل لازمهHg L 0 برای سوال اول، وقتی میگه نورون در حال هدایت پیام عصبی هست، یعنی فقط باید پتانسیل عمل و فرآیند های رو که در این مرحله اتفاق میوفته درنظر بگیریم و با این فرض گزینه ها رو بررسی کنیم؟ یعنی منظورش از اینکه میگه در حال هدایت پیام عصبی هست یعنی چی؟ چه چیزی رو میخواد برسونه؟
-
Saba Lotfi سلام
این واسه ی پتانسیل عمل لازمهHg L 0 برای سوال دوم، طبق فرض صورت سوال، هدایت ما از نوع جهشی هست، پس اینجا باید دندریت نورون حسی میلین داشته باشه. حالا باتوجه به این، گزینه دو چرا نادرسته؟ اگر فرض کنیم دندریت نورون حسی میلین داشته باشه، پس هدایت جهشی از یک گره رانویه به گره رانویه دیگه دور از انتظار نیست.
-
Saba Lotfi سلام
این واسه ی پتانسیل عمل لازمهHg L 0 برای سوال سوم، بله شما درست می فرمایید. اما موقع حالت آرامش هم مقدار یون های سدیم بیرون یاخته و مقدار یون های پتاسیم درون یاخته بیشتر هست ولی میبینیم که این اتفاق باعث ایجاد پتانسیل عمل هم نمیشه مگر اینکه تحریک بشه. درصورتی که تست گفته این ویژگی در تحریک پذیری نورون مؤثر هست.
-
Hg L 0 برای سوال اول، وقتی میگه نورون در حال هدایت پیام عصبی هست، یعنی فقط باید پتانسیل عمل و فرآیند های رو که در این مرحله اتفاق میوفته درنظر بگیریم و با این فرض گزینه ها رو بررسی کنیم؟ یعنی منظورش از اینکه میگه در حال هدایت پیام عصبی هست یعنی چی؟ چه چیزی رو میخواد برسونه؟
Saba Lotfi به متن خود صورت باید توجه داشته باشید
گفته یک نقطه از غشای یک نورون در هنگام هدایت پیام عصبی!
واضح داره اشاره میکنه به پتانسیل عمل
شما طبق این تست رو باید بررسی کنید -
Hg L 0 برای سوال دوم، طبق فرض صورت سوال، هدایت ما از نوع جهشی هست، پس اینجا باید دندریت نورون حسی میلین داشته باشه. حالا باتوجه به این، گزینه دو چرا نادرسته؟ اگر فرض کنیم دندریت نورون حسی میلین داشته باشه، پس هدایت جهشی از یک گره رانویه به گره رانویه دیگه دور از انتظار نیست.
Saba Lotfi پاسخ نامه خودش چی گفته؟
چون من بازم رو حرف خودم هستم
داره میگه
در هنگام هدایت جهشی پیام عصبی در طول انشعابات دندریت هر نورون حسی.
این اصلا درست نیست
مثلا میتونست بگه نوعی نورون حسی(و شما اینو راحت درست میگرفتین)
چون هر نورون حسی الزما میلین دار نیست!
ولی میگم متن کتاب چی گفته؟
گفته هر 3 نوع یاخته عصبی می توانند میلین دار یا بدون میلین باشند.
یه چیز دیگه هم برای درستی بخش اول 3 گزینه ی دیگه بگم
شما داخل صفحه ی 6کتاب
می تونی این جمله رو بخونی که سرعت ارسال پیام در ماهیچه های اسکلتی خیلی پر اهمیته(و بخش اول گزینه های دیگه همه به اسکلتی شاره دارن) -
Hg L 0 برای سوال سوم، بله شما درست می فرمایید. اما موقع حالت آرامش هم مقدار یون های سدیم بیرون یاخته و مقدار یون های پتاسیم درون یاخته بیشتر هست ولی میبینیم که این اتفاق باعث ایجاد پتانسیل عمل هم نمیشه مگر اینکه تحریک بشه. درصورتی که تست گفته این ویژگی در تحریک پذیری نورون مؤثر هست.
Saba Lotfi خب منم همینو میگم
تست هم گفته موثر هست
یعنی تاثیرشو میزاره حالا به چه شکل
به این شکل که موقع تحریک میاد و تغییر پتانسیل ایجاد میکنه
نمیشه گفت هیچ اثری نداره پس موثره
میتونم بپرسم منبع سوال سومتون چی هست؟ -
Saba Lotfi به متن خود صورت باید توجه داشته باشید
گفته یک نقطه از غشای یک نورون در هنگام هدایت پیام عصبی!
واضح داره اشاره میکنه به پتانسیل عمل
شما طبق این تست رو باید بررسی کنیدHg L 0 نمودارش اینجا در عکس نیوفتاده اما داره پتانسیل آرامش رو نشون میده
برای همین شک دارم که واقعا پتانسیل عمل هست یا آرامش. چون نمودار تست پتانسیل آرامش رو نشون میده.
-
Saba Lotfi خب منم همینو میگم
تست هم گفته موثر هست
یعنی تاثیرشو میزاره حالا به چه شکل
به این شکل که موقع تحریک میاد و تغییر پتانسیل ایجاد میکنه
نمیشه گفت هیچ اثری نداره پس موثره
میتونم بپرسم منبع سوال سومتون چی هست؟Hg L 0 خیلی سبز
-
Saba Lotfi پاسخ نامه خودش چی گفته؟
چون من بازم رو حرف خودم هستم
داره میگه
در هنگام هدایت جهشی پیام عصبی در طول انشعابات دندریت هر نورون حسی.
این اصلا درست نیست
مثلا میتونست بگه نوعی نورون حسی(و شما اینو راحت درست میگرفتین)
چون هر نورون حسی الزما میلین دار نیست!
ولی میگم متن کتاب چی گفته؟
گفته هر 3 نوع یاخته عصبی می توانند میلین دار یا بدون میلین باشند.
یه چیز دیگه هم برای درستی بخش اول 3 گزینه ی دیگه بگم
شما داخل صفحه ی 6کتاب
می تونی این جمله رو بخونی که سرعت ارسال پیام در ماهیچه های اسکلتی خیلی پر اهمیته(و بخش اول گزینه های دیگه همه به اسکلتی شاره دارن)Hg L 0 بله نظرتون کاملا منطقی هست. فقط جوابی که پاسخنامه داده شاهکاره
گزینه یک رو ببینید فقط! اصلا با صورت سوال مطابقت ندارد. خود گزینه یک داره میگه اگر قرار باشه پیام عصبی هدایت جهشی بشه از یک گره رانویه به اون یکی گره رانویه هست. بعد پاسخنامه اومده این تست رو به خاطر اینکه پیام های عصبی نمیتونن از قسمت های میلین دار عبور کنند رد کرده
در هر صورت از توضیحتون ممنونم. -
Hg L 0 نمودارش اینجا در عکس نیوفتاده اما داره پتانسیل آرامش رو نشون میده
برای همین شک دارم که واقعا پتانسیل عمل هست یا آرامش. چون نمودار تست پتانسیل آرامش رو نشون میده.
Saba Lotfi میتونین عکسشو بفرستین؟
-
Hg L 0 خیلی سبز
Saba Lotfi مرسی
-
Hg L 0 بله نظرتون کاملا منطقی هست. فقط جوابی که پاسخنامه داده شاهکاره
گزینه یک رو ببینید فقط! اصلا با صورت سوال مطابقت ندارد. خود گزینه یک داره میگه اگر قرار باشه پیام عصبی هدایت جهشی بشه از یک گره رانویه به اون یکی گره رانویه هست. بعد پاسخنامه اومده این تست رو به خاطر اینکه پیام های عصبی نمیتونن از قسمت های میلین دار عبور کنند رد کرده
در هر صورت از توضیحتون ممنونم.Saba Lotfi بعضی وقتا پیش میاد اینطور بشه
حتی کتابای جامع مثل پینوکیو -
Saba Lotfi میتونین عکسشو بفرستین؟
Hg L 0
بفرمایید. -
Hg L 0
بفرمایید.Saba Lotfi بله پتانسیل آرامشه
کل نورنی که گذاشته داخل تصویر هم داخلش منفی تر از بیرونه و اینم نشون میده پتانسیل عمل نیس
پاسخنامه چطور تعبیر کرده؟ -
Saba Lotfi بله پتانسیل آرامشه
کل نورنی که گذاشته داخل تصویر هم داخلش منفی تر از بیرونه و اینم نشون میده پتانسیل عمل نیس
پاسخنامه چطور تعبیر کرده؟Hg L 0
اولش گفته که مربوط به حالت آرامش یا پتانسیل آرامش هست اما گزینه های بعدی رو که بررسی کنید، بحث رو به سمت نمودار پتانسیل عمل سوق داده.
واقعا نمیدونم منظورش از این کار چیه:| -
Hg L 0
اولش گفته که مربوط به حالت آرامش یا پتانسیل آرامش هست اما گزینه های بعدی رو که بررسی کنید، بحث رو به سمت نمودار پتانسیل عمل سوق داده.
واقعا نمیدونم منظورش از این کار چیه:|Saba Lotfi خب نه این تو حالت کلی ربطش داده به قبل و بعد پتانسیل عمل اما شکل مد نظر همینی هست که خودش داخل سوال بهتون داده
علت ربط دادنشم همون عبارت در هنگام هدایت پیام عصبی هستش
فقط گزینه 4 به این حالت اشاره داره