سلام دوستان لطفاً راهنمایی کنید
-
من تدریس استاد موقاری رو نگاه کردم ایشون گفتند که مایع مغزی نخاعی بین دولایه عنکبوتیه و نرم شامه هست..اما در کتاب تست خیلی سبز توی درسنامه اش نوشته که بین تمام لایه های پرده های مننژ مایع مغزی نخاعی وجود دارد لطفاً منو از این سردرگمی نجات بدین
-
-
من تدریس استاد موقاری رو نگاه کردم ایشون گفتند که مایع مغزی نخاعی بین دولایه عنکبوتیه و نرم شامه هست..اما در کتاب تست خیلی سبز توی درسنامه اش نوشته که بین تمام لایه های پرده های مننژ مایع مغزی نخاعی وجود دارد لطفاً منو از این سردرگمی نجات بدین
760a519cdf27b1
سلام
فکر می کنم خیلی سبز درست میگه -
سلام بین هر دو لایه پرده هست اما مقدارش بین عنکبوتیه و نرم شامه از بقیه ی جاها بیشتر هست
-
760a519cdf27b1
سلام این مسئله همیشه محل بحث بوده و اشتباه کتابه. کتاب گفته بین لایه ها و انگار اینطور برداشت میشه بین همه لایه هاست و چون کنکور بر مبنای کتابه ناچار به قبول اون هستیم. ولی درستش اینه که استاد موقاری گفتن. خیلی خودتونو درگیرش نکنین و محل تصمیم رو به زمان حل تست و با توجه به گزینه های دیگه انتخاب کنین. اگرم مورد شماری بود یا هرچی اولویت متن خود کتاب باشه براتون. -