کتاب تست
-
سلاممم
من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم -
سلاممم
من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم -
Hako تست آمار و احتمال خیلی سبز عالیه
ویدیو هم آقای حسینی فرد الا من نگا میکردم عالی بودن
بقیه رو اطلاعی ندارم -
@Aqua_
پس برای تستای امار خیلی سبز مناسبه دیگه درسته ؟
منم میخاستم ویدیو هاشونو شروع کنم از امروز
ممنون بابت راهمناییتون -
-
سلام، اگه درسنامه برات مهم نیست، یعنی یا دبیر خوبی داری، یا ویدئو میبینی یا یه کتاب تشرریحی خوب داری، کتاب تست الگو خیلی مناسبه، به جرئت میتونم بگم بهترین تستا رو این کتاب داره نسبت به کتابای دیگه، ولی درسنامه نامناسبی داره.
Comrade
دبیر مدرسمون سطحش و نمیدونم ولی تنها معملیه که توی شهرمون میتونه تدریسش کنه(دکترا داره)..دیروز باهاش کلاس داشتم بدون هیچ اطلاعاتی نشستم در کلاسش دیدم کاملا متوجه میشم ...ولی میخام برای احتیاط ویدیو نگاه کنم ..یعنی میتون با همین ویدیو های الا در سطحی باشم که درسنامه کتاب برام مد نظر نباشه؟ -
Comrade
دبیر مدرسمون سطحش و نمیدونم ولی تنها معملیه که توی شهرمون میتونه تدریسش کنه(دکترا داره)..دیروز باهاش کلاس داشتم بدون هیچ اطلاعاتی نشستم در کلاسش دیدم کاملا متوجه میشم ...ولی میخام برای احتیاط ویدیو نگاه کنم ..یعنی میتون با همین ویدیو های الا در سطحی باشم که درسنامه کتاب برام مد نظر نباشه؟Hako همونطور که دوستان گفتن ویدئو های آقای حسینی فرد آلا واقعا فوق العادست، واقعا صفر تا صد مطلب رو میگه، خودم به شخصه بدون دبیر و درسنامه با این ویدئو ها تونستم یاد بگیرم و تستا رو از توی نشر الگو میزدم(البته دبیر که داشتم، ولی کلاسش رو میپیچوندم
).
-
Hako همونطور که دوستان گفتن ویدئو های آقای حسینی فرد آلا واقعا فوق العادست، واقعا صفر تا صد مطلب رو میگه، خودم به شخصه بدون دبیر و درسنامه با این ویدئو ها تونستم یاد بگیرم و تستا رو از توی نشر الگو میزدم(البته دبیر که داشتم، ولی کلاسش رو میپیچوندم
).