سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
خسته نباشید
من قصد داشتم قلم چی ثبت نام کنم اما مشاوره م میگه استاندارد نیست
و از طرفی خود موسسه مون هم آزمون میگیره اما اون هفتگی و مطابق با مطالب خونده شده هست
الان من واقعا موندم چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@ریاضیا
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش حجم درسا خیلی خیلی زیاده و به جز اختصاصیا عمومی های یازدهم هم خیلی زیادن
و واقعا وقت نمیکنم برای آمار تست بزنم😭😔
صرفا جزوه معلممون و کتاب رو میرسم بخونم
خیلی عقب میافتم اگه تست نزنم براش؟
مثلاً فیزیک یا حسابان رو اگه تست نزنم یعنی هیچی یا یه درصد پایین
در مورد آمار هم همین طوره؟
کلا پیشنهادتون در مورد برنامه ریزی چیه که هم به کلاسام برسم هم به تست اختصاصیا هم به دروس عمومی
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
درود خسته نباشید
من دهم رشته تجربی در مدرسه نمونه دولتی شایستگان درس میخونم فکر میکردم لازم نیست کلاس دیگه ای برم در خارج از مدرسه
ولی امروز یکی از یازدهمی های ریاضی به من گفتن معلم شیمی و ریاضیم خیلی قوی نیستن و نباید بهشون اعتماد کنمو به کلاس فوق برنامه نیاز دارم بنظرتون چیکار کنم؟ خودم با یوتوب و بسته های آموزشی میتونم کامل درس رو متوجه بشم یا طبق تجربه شما از شیمی و ریاضی دهم حتما نیاز به کلاس دیگری دارم؟
اگر آره کدوم موسسه رو بهم پیشنهاد میکنید؟
و چه کتاب هایی رو برای ریاضی و شیمی بخرم؟
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام روزتون بخیر🌻
انتخاب رشته رو بدیم به کدوم موسسه؟
بدیم به کی که تجربه داشته باشه؟
چون دیدیم که انتخاب رشته نادرست چقدر تاثیرگذاره روی آینده و رشته ای که قبول میشیم پس یا باید خودمون با تحقیق و دانش زیاد این کار رو انجام بدیم و یا اینکه این امر مهم رو به یه آدم مطمئن بسپریم.
از بین این همه موسسه(سیب ترش،نوتروفیل،گاماس ۲۰،راینو، مدیکال،آذرکیش و.... بقیه ای که شما می شناسید)
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
اطمینان از درک مطلب
-
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟ -
-
Narges_ خیلی ممنونم از کمکتوننن
بله اصلا دقت نکرده بودم که چرا اون دو سوال رو اشتباه نوشتم و فقط دوباره حلشون کردم ممنون بابت نکته هایی که گفتید تلاش میکنم همه رو رعایت کنم -
Last waltz خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی
-
Last waltz سلام
وسواس بین دانش آموزان یک موضوع طبیعیه
معمولا دانش آموز قاضی خوبی نیست
برای این که مطمئن بشید که مطلبی رو بلدید یا نه به سوالات بسپرید اینو
وقتی شما بیش از ۶۰ـ۷۰ درصد سوالات رو بعد مطالعه درست جواب میدید یعنی فرایند یادگیری انجام شده و دیگه نیازی نیست روی این مطلب بمونید حالا بعد از این که تمام مطالب رو تموم کردید برگردید و دوباره به اون سوالاتی که نتوانستید سری اول پاسخ درست بدید مراجعه کنید در صورتی که .قت بود حتی سوالات مشابه هم از اون حل کنید
مهم اینه شما به یک شناخت نسبی از خودتون برسید اگر شناخت درستی پیدا کنید اعتماد به نفس خود به خود افزایش پیدا میکنه و باعث میشه راحت تر برنامه ریزی کنید.
هر درس و هر مبحثی که می خونی رو بنویس اونوقت سرعت تو تو هر درس مشخص میشه و همچنین ساعات پیک یادگیری هم مشخص میشه و راحت تر پیش میری -
دروس مفهومی مثل ریاضی و فیزیک اگه واقعا مفهوم رو یادگرفته باشی به هیچ عنوان مطالب یادت نمیره مگر اینکه فرمول یادت بره که اونم باید روی یه برگه بنویسی بزنی رو دیوار
دروس حفظی_مفهومی مثل زیست....
اول تدریست معلمت رو میبینی
۶۰ درصد رو یادمیگیرم تست آموزشی میزنی
اگه ۳۰ تازدی و هر ۳۰ تا رو هم غلط بزنی اشکال نداره چون داری تو تستا یادمیگیری
خبببب هر تست ۴ تا گزینه داره هر گزینه رو بررسی میکنی....
مثلاً هر تست میشه ۴ تا نکته ۲۰۰ تست میشه ۸۰۰ نکته
پس اگه ۵۰ تست اینا بزنی تقریبا بیشتر نکات رو یادگرفتی ۸۰ درصد رو کامل یادگرفتی
بعد هفته بعد دوباره میای این تستا رو میزنی
اینجوری تثبیت میشه -
Last waltz
اگه مثلاً امروز معلمتون درس داده فردا بخواد آزمون بگیره منطقی نیست و شرایطت رو درک میکنم
چون باید تمرین کنی و چند روز بگذره و دوباره تمرین کنی
چون باید تثبیت بشه
تکرار و تمرین
هم حفظی و هم مفهومی -
Sally بله دقیقا
-
Sally کتاب تست برای زیست دهم فقط خیلی سبز کافیه؟ بعد این که مشاورمون گفت تا بهمن دست به تست نزنیم و فقط رو تشریحی کار کنیم بنظرتون روش درستیه یا عقب میمونم؟
-
behnam_esmaeeli خیلی ممنون از توضیحاتتون حتماً توی مطالعه های آینده ام لحاظ اش میکنم