تعبیرش میشه چی؟
-
سلام
گزاره این هست
در آزمایش مزلسون و استال در مرحله ای که فقط گروهی از مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند به طور حتم نواری در انتهای لوله ی آزمایش قرار گرفت.
میخوام فقط بهم بگید بخشی که بولد شده به چی اشاره داره و توضیح بدین لطفا -
سلام
گزاره این هست
در آزمایش مزلسون و استال در مرحله ای که فقط گروهی از مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند به طور حتم نواری در انتهای لوله ی آزمایش قرار گرفت.
میخوام فقط بهم بگید بخشی که بولد شده به چی اشاره داره و توضیح بدین لطفاHg L 0 در تعبیرش میشه چی؟ گفته است:
فقط گروهی از مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند
اینجا منظور دور دوم همانندسازی(بعد ۴۰ دقیقه) از آزمایش هست
توی آزمایش مزلسون و استال ما نمونه های سه زمان متفاوت رو داریم
اولیش مال صفر دقیقهست که فقط یه نوار از دنای داری نیتروژن ۱۵ هست در انتهای لوله (اینجا هر دو رشته از یه ایزوتوپ از نیتروژن هست)
دومیش مال دور اول همانند سازیه که باز یه نوار اینبار در وسط لوله دیده میشه که نشون میده مولکول دنا از ترکیب دو ایزوتوپ ۱۴ و ۱۵( مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند اما جمله بالا گفته که فقط گروهیشون از این مدل مولکول باشه نه همشون!!)
توی سومین زمان که مربوط به دوره دوم همانند سازیه دو نوار دیده میشه که وسطیش مولکول هایی از دنا رو نشون میده که دو رشتهش از ایزوتوپ های ۱۵ و۱۴ نیتروژن تشکیل شده (ایزوتوپ های متفاوت از نیتروژن) و نوار بالایی موکول هایی از دنا رو نشون میده که فقط از یه ایزوتوپ نیتروژن یعنی ۱۴ تشکیل شده( پس اینجا فقط گروهی از مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند)ببخشید یکم طولانی شد
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
اگه جایی از گفته هام رو متوجه نشدی حتما بگو -
Blue28 من نمیدونم دیگه
ولی خب پاسخنامه گفته
در آخرین مرحله هم مولکول های دنای سبک و هم مولکول های دنای متوسط داریم.در این مرحله یک نوار در بالا و یک نوار در میانه ی لوله تشکیل شد و در انتهای لوله نواری تشکیل نشد.Hg L 0
ببین احتمالن این منظورش اینه که در دو رشته نیتروژن ۱۵ باشه
پس حالت پراکنده کلن خط میخوره.چون گفته تو بعضی مولکولهاش اون تو همهش داره.
ولی بنظرم هم حفاظتی هم نیمهحفاظتی میتونن درست باشن.چون تو حفاظتی حالتی هست که بعضی مولکول ها هر دو رشتشون N15 داره(یبار پس از همانندسازی)
.تو نیمهحفاظتی هم این حالت هست.(ولی دوبار پس از همانند سازی)
که تو هر دوحالت نوار انتهای لوله تشکیل میشه.نمیدونم چرا پاسخنامه اینطوری گفته.
چقد سوالش گیجکننده بود من تلاش کردم اونی که فهمیدمو برسونم🥲 -
Hg L 0 در تعبیرش میشه چی؟ گفته است:
فقط گروهی از مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند
اینجا منظور دور دوم همانندسازی(بعد ۴۰ دقیقه) از آزمایش هست
توی آزمایش مزلسون و استال ما نمونه های سه زمان متفاوت رو داریم
اولیش مال صفر دقیقهست که فقط یه نوار از دنای داری نیتروژن ۱۵ هست در انتهای لوله (اینجا هر دو رشته از یه ایزوتوپ از نیتروژن هست)
دومیش مال دور اول همانند سازیه که باز یه نوار اینبار در وسط لوله دیده میشه که نشون میده مولکول دنا از ترکیب دو ایزوتوپ ۱۴ و ۱۵( مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند اما جمله بالا گفته که فقط گروهیشون از این مدل مولکول باشه نه همشون!!)
توی سومین زمان که مربوط به دوره دوم همانند سازیه دو نوار دیده میشه که وسطیش مولکول هایی از دنا رو نشون میده که دو رشتهش از ایزوتوپ های ۱۵ و۱۴ نیتروژن تشکیل شده (ایزوتوپ های متفاوت از نیتروژن) و نوار بالایی موکول هایی از دنا رو نشون میده که فقط از یه ایزوتوپ نیتروژن یعنی ۱۴ تشکیل شده( پس اینجا فقط گروهی از مولکول های دنای لوله در دو رشته ی خود ایزوتوپ متفاوت نیتروژن داشتند)ببخشید یکم طولانی شد
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
اگه جایی از گفته هام رو متوجه نشدی حتما بگو -
Hg L 0
ببین احتمالن این منظورش اینه که در دو رشته نیتروژن ۱۵ باشه
پس حالت پراکنده کلن خط میخوره.چون گفته تو بعضی مولکولهاش اون تو همهش داره.
ولی بنظرم هم حفاظتی هم نیمهحفاظتی میتونن درست باشن.چون تو حفاظتی حالتی هست که بعضی مولکول ها هر دو رشتشون N15 داره(یبار پس از همانندسازی)
.تو نیمهحفاظتی هم این حالت هست.(ولی دوبار پس از همانند سازی)
که تو هر دوحالت نوار انتهای لوله تشکیل میشه.نمیدونم چرا پاسخنامه اینطوری گفته.
چقد سوالش گیجکننده بود من تلاش کردم اونی که فهمیدمو برسونم🥲