IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
تابع
-
با اینکه غلطه ولی باشه:
.
مطمئن نیستم راستش، ولی: اول من میام دامنه تابع اف ایکس رو به دست میارم. که خب میشه منفی یک باز و پنج بسته، روشش فکر کنم مشخص باشه.
بعدش میام ببینم این تابع دومی که نوشته دامنش چیه، میزارمش بیبن دامنه اصلیمون، خب قدر مطلق ما از یه عدد منفی بزرگتر یا مساویشه و از یه عدد مثبت کوچیکتره، دلیل مثبت منفی بودنش هم اینه که آ منفیه دیگه. چون میدونیم قدر مطلق بزرگتر مساوی صفره اعمال میکنیم و میایم تصویر دوم:
.
.
خود صفر هست، باید یک و دو باشن پس، پس منفی یک به آ اگر مساوی سه بشه اوکی میشه، خود سه هم نمیاد. پس آ میتونه منفی یک سوم باشه. خب توجه کن اینجا به جای آ عدد مثبت که اصلا جا نداره بزاریم، یه عدد نامنفی نیمتونه کوچیکتر از یه عدد منفی باشه. اعداد منفی یک به قبل هم که باز جا ندارن، چون فقط صفر میفته. پس اعداد مد نظر ما یه چیز بین 0 و منفی یک هستن.
منفی یک سوم رو دیدم اوکی هست، حالا بزرگتر از اون یعنی مثلا منفی یک چهارم رو در نظر بگیر، هر عدد بزرگتر از منفی یک سوم باشه خود عدد سه هم شامل میشه. مثلا منفی یک چهارم رو بزاریم سه میاد وسط و دیگه منفی یک سوم ته بزرگیه، یک اپسیلون هم بزرگتر بشه یعنی مخرج بیشتری توش قرار بگیره سه هم میاد وسط. پس جوابمون همینه.
البته باز خیلی مطمئن نیستم، ولی امیدوارم سوتی نداده باشم. پاسخ نامه هم گزینه یک رو گفته؟ -