ثبت نام دانشگاه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a نهه هیچی نداارهه
-
Akito
خیلی ممنون
پیدا شم کردم همون یکی از مدارک داخل ریز نمرات بود بالاش نوشته بود 602 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 برای گرفتنش رفتین آموزش پرورش؟
یعنی خود مدرسه گفت برین آموزش پرورش؟ -
Akito
اول مدرسه داد
بعد گفت ببرید اداره تایید بشه
اداره هم گفت از روش کپی برابر اصل بگیرید داشته باشید
که نخوایید اصلش بدید به دانشگاه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 که اینطور...
تشکر -
-
Maaah نه نیاز نیست موقع تحویل گرفتن خودتون امضا می کنید بخش نام تحویل گیرنده می نویسید خودم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچها
فرم سلامتتونو شما کجا تکمیل کردین؟ -
Akito
داداش مشخصه دیگه
باید بری پیش بینایی سنجی
دندانپزشک
و پزشک که من شخصا آزمایش قبلی هامو ببرم نشون بدم بنویسه برام -
سلام من تو قسمت تاییدیه سوابق اسم مدرسمو اشتباه زدم ( من نزدم سایت باگ داشت ) ولی تو تاییده تحصیلی که اولی بود درست زدم
حالا چجوری میتونم سوابقو درستش کنم و اینکه مشکل سازه تو ثبت نام دانشگاه یا خیر -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Foruhar on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Foruhar در ثبت نام دانشگاه گفته است:
Akito
داداش مشخصه دیگه
باید بری پیش بینایی سنجی
دندانپزشک
و پزشک که من شخصا آزمایش قبلی هامو ببرم نشون بدم بنویسه برامتشکر
و یه سوال دیگه
خیلی خیلی مهمه که حتما این فرم تا ثبت نام حضوری (شنبه ۲۸ مهر) تکمیل بشه؟
اشکال نداره یکی دو هفته اینور اونور بشه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
برای معاینات، فرم خاصی رو باید ببرم پیش دکتر تا برام پُر کنه؟
Blue28 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito عهههه مرسیییی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah خواهش میکنم
-
Akito
نمیدونم من که خودم امروز میرم کاراشو میکنم -
21/39