فکر کنم بلخره فهمیدم
-
که راهم از اول غلط بوده
دیر فهمیدم و الان نمیتونم کاری براش انجام بدم اما خوشحالم که هرچند دیر اما متوجه شدم به رشتم تعلق ندارم. -
Aqua
همیشه پایینترین نمره ها و درصدام مال ریاضیات و فیزیکه درحالی که بقیه متوسط ترین همکلاسیام از لحاظ درسی بازم نمره های حسابان و امار و هندسشون از من بهتر میشه -
iluvgmy دلیل کافی نیست! درسای عمومی من تقریبا هیچوقت زیر ۱۸ نبوده (بجز زبان) درصدامم راضیکننده بوده. همیشه فکر میکردم بهدرد رشته انسانی میخوردم ولی وقتی درساشونو دیدم فهمیدم اشتباه میکردم
Maaah
من تو همه درسای عمومی و شیمی خوبم
ولی بحث ریاضی و فیزیک که میشه حتی معمولی ترین بچه های رشتمون هم از من بهترن
نمره ای که بقیه بچه ها با تلاش معمولی بدست میارن رو من باید برای اون نمره کلی تلاش کنم
حتی به اینکه بدرد رشته نظری دیگه ای میخورمم هم فکر نمیکنم
به قول معلم امارمون همه که نباید دکتر مهندس شن باید میرفتم خیاطی و اشپزی میخوندم -
Aqua
همیشه پایینترین نمره ها و درصدام مال ریاضیات و فیزیکه درحالی که بقیه متوسط ترین همکلاسیام از لحاظ درسی بازم نمره های حسابان و امار و هندسشون از من بهتر میشه -
iluvgmy چه ربطی داره
خب لابد درست نمیخونی که پایینه
دوما که خودتو با بقیه مقایسه نکن
جای اینکه دنبال راه حل باشی چرا پایینه درصدات، صورت مسئله رو پاک میکنی؟
این حرفای بچه گانه رو بزار کنار -
Aqua
دو ساله خودمو همینطوری گول زدم ولی الان دیگه فهمیدم مال این رشته نیستم
این حرف خودم نیست همه بهم گفتن حتی معلم و مشاور -
Aqua
این حرف خودم نیست همه بهم گفتن حتی معلم و مشاورiluvgmy در فکر کنم بلخره فهمیدم گفته است:
Aqua
این حرف خودم نیست همه بهم گفتن حتی معلم و مشاوروالا به منم تا دلت بخواد از این حرفا زدن. اصلن نمیشه با این چیزا مسیر زندگی رو عوض کرد.
بعدشم درسای تخصصی من زیست و شیمی و فیزیکه و ...
من انتظار داشتم چون ۱ ساعت عربی خوندم و ۱۹ شدم پس با یک ساعت زیست خوندن باید ۱۹ شم درصورتی که زیستو با ۷، ۸ ساعت تازه میفهمی چی به چیه