فیزیک
-
سلام. اون قسمتی که زیرش علامت کشیدم رو متوجه نشدم. عدد ۲ چجوری در صورت کسر ظاهر شد؟ -
سلام. اون قسمتی که زیرش علامت کشیدم رو متوجه نشدم. عدد ۲ چجوری در صورت کسر ظاهر شد؟Saba Lotfi
سلام وقت شما بخیر باشه
اون ۴ رو برده داخل پرانتز و نوشته ۲ که وقتی به توان ۲ میرسه میشه همون ۴ که در اصل عبارت بودش
اگر متوجه نشدین توضیح بیشتری بدم -
Saba Lotfi
سلام وقت شما بخیر باشه
اون ۴ رو برده داخل پرانتز و نوشته ۲ که وقتی به توان ۲ میرسه میشه همون ۴ که در اصل عبارت بودش
اگر متوجه نشدین توضیح بیشتری بدملیلی_ متوجه شدم
ممنونم -
لیلی_ متوجه شدم
ممنونمSaba Lotfi خواهش میکنم🪷
-
سلام. اون قسمتی که زیرش علامت کشیدم رو متوجه نشدم. عدد ۲ چجوری در صورت کسر ظاهر شد؟Saba Lotfi
چه جالب منم دقیقا دیشب این تستو حل کردم و همین قستشو مشکل داشتم -
Saba Lotfi
چه جالب منم دقیقا دیشب این تستو حل کردم و همین قستشو مشکل داشتم@_-Zahra-K تنها با این تفاوت که شما رشتتون ریاضی هست اما من تجربی
-
سلام. اون قسمتی که زیرش علامت کشیدم رو متوجه نشدم. عدد ۲ چجوری در صورت کسر ظاهر شد؟Saba Lotfi سلام توضیح دادن تو چت یکم سخته اما میتونید اتحاد رو انجام بدین و بعد با ۴ طرفین وسطین کنید . اگر متوجه نشدین بگید تا بیشتر توضیح بدم بهتون
-
Saba Lotfi سلام توضیح دادن تو چت یکم سخته اما میتونید اتحاد رو انجام بدین و بعد با ۴ طرفین وسطین کنید . اگر متوجه نشدین بگید تا بیشتر توضیح بدم بهتون
523b634cf21bbb متوجه منظورتون نشدم ولی به هر حال دوستان توضیح دادند؛ نیازی نیست.
ممنونم از لطفتون. -
@_-Zahra-K تنها با این تفاوت که شما رشتتون ریاضی هست اما من تجربی
Saba Lotfi
دوازدهمین؟ -
Saba Lotfi
دوازدهمین؟@_-Zahra-K یازدهم هستم