دوازدهمی!زیست دان شو
-
سلام آلاییون عزیزم!
امیدوارم حال همتون خوب باشه
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.
-
🤔روال کار🤔
تو زندگیم همیشه از بلاتکلیفی متنفر بودم
اینکه ندونم وقتی تو یه مسیری پا میزارم چی پیش رومه یا اینکه وقتی وارد یه محیط جدید میشم از روال کار،نظم و دیسیپلینش آگاه نباشم،اذیتم میکنه.
️پس اگه توهم مثل منی و چارچوب و دیسیپلین کار برات مهمه؛این پست برای توعه!
تواین تاپیک قراره باهم روزی ۱ صفحه زیست بخونیم.نکاتشو تا جای ممکن باهم مرور و شکل هاشونو باهم بررسی کنیم.
سعی میکنم تست های جالب رو هم حتی المقدور جا بدیم و باهم ببینیمشون.
پس،هرروز؛منکه نکته هامو گفتم؛توام اگه از همون مبحث نکته ای داری حتما بهمون بگوآخر هر هفته هم یه جمعبندی از مباحث طی هفته مون میکنیم
-
این نکته ی آخرم بگم و بریم برای شروع:
️
عزیزای دلم؛برای اینکه مطالب سه تا پایه باهمدیگه قاطی نشن؛این تاپیک با سه تا عنوان {دهمی زیست دان شو} ، {یازدهمی زیست دان شو} و {دوازدهمی زیست دان شو} بصورت موازی هم ایجاد شده و بیاری خدا پیش میره.پس اگه پایه بالاتر هستی و میخوای دوتا پایه دیگه رو هم داشته باشی؛میتونی از این تاپیک ها استفاده کنیبدرخشی