همه یا هیچ ؟!
-
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷 -
Aqua سلام
بیشتر مدنظرم درس فیزیک هست
منبعم پایه و دوازدهم خیلی سبز هستش
برای هر فصل ۳۰۰ به بالا تست داره و خب من میخوام آزمون ها رو هم کار کنم و کار کردن همه تست هاش یکم زیاده برام
برای یه تسلط متوسط در نظر بگیرین -
سلام
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷لیلی_
سلام
اگر «منبع تون خوب باشه»، تعداد تستایی که برای هر مبحث انتخاب کرده رو یه حسابیه. که طرف بتونه تو اون مبحث تسلط کافی رو پیدا کنه. پس اگر شرایطش رو دارید، همش رو بزنید (مثلا زمان مطالعه رو زیاد کنید که برسید)
اگر هم زمان ندارید، یا یک در میون، یا اگر تستای با اهمیت بیشتر رو خود کتاب مشخص کرده، اونا رو بزنید.
درباره تستای آزمون هم، توی دو هفته ای که برای آزمون وقت دارید، فقط روز قبل هر آزمون رو به زدن تست آزمون های دیگه اختصاص بدید (اگر دوازدهم نیستید)
توی روز های قبلش، شما منبع اول و اگر تونستید منبع دوم رو بزنید. کتاب تستا معمولا جوری طراحی شدن که اگر ساعت مطالعه خوبی داشته باشید، نه تنها تستاش تموم میشن. بلکه تو هفته اول تموم میشن و هفته دوم میرید سراغ منبع دوم.
پس به جای فکر به اینکه چطور از تستای کمک درسی کم کنم، خیلی خوبه که به این فکر کنید که چطور «بازده» و «زمان» مطالعهام رو بالا ببرم که برسم.
حالا این «تجربه من» بود. خودتون هر طور حس می کنید به صلاحتونه عمل کنید
موفق باشید -
لیلی_ من همیشه اول تستارو یکی در میون میزنم
مخصوصا اونایی که خودشم مشخص میکنه
بعد وقت باشه باز ادامه رو میزنم
بعد کتاب میرم آزمون چون بنظرم آزمون خوبه ها ولی خب کتاب تستم مهمه اول اونو بزنم میرم بعد آزمون -
لیلی_
سلام
اگر «منبع تون خوب باشه»، تعداد تستایی که برای هر مبحث انتخاب کرده رو یه حسابیه. که طرف بتونه تو اون مبحث تسلط کافی رو پیدا کنه. پس اگر شرایطش رو دارید، همش رو بزنید (مثلا زمان مطالعه رو زیاد کنید که برسید)
اگر هم زمان ندارید، یا یک در میون، یا اگر تستای با اهمیت بیشتر رو خود کتاب مشخص کرده، اونا رو بزنید.
درباره تستای آزمون هم، توی دو هفته ای که برای آزمون وقت دارید، فقط روز قبل هر آزمون رو به زدن تست آزمون های دیگه اختصاص بدید (اگر دوازدهم نیستید)
توی روز های قبلش، شما منبع اول و اگر تونستید منبع دوم رو بزنید. کتاب تستا معمولا جوری طراحی شدن که اگر ساعت مطالعه خوبی داشته باشید، نه تنها تستاش تموم میشن. بلکه تو هفته اول تموم میشن و هفته دوم میرید سراغ منبع دوم.
پس به جای فکر به اینکه چطور از تستای کمک درسی کم کنم، خیلی خوبه که به این فکر کنید که چطور «بازده» و «زمان» مطالعهام رو بالا ببرم که برسم.
حالا این «تجربه من» بود. خودتون هر طور حس می کنید به صلاحتونه عمل کنید
موفق باشید -
Reza-H سلام بله درست میگین
شاید راه بهتر این باشه که یکم تغییرات ایجاد کنم تا به همه تست ها برسم
ممنونم بخاطر راهنمایی🪷 -
سلام
ممنون میشم جواب بدین🪷درود بر شما...
ببینید ممکنه شما با یک در میان زدن، تست هایی رو از دست بدید که حتی اونا رو تو آزمون ها و بانک تست ها هم ندیده باشید...مثلا شاید نکته مهم z در کتاب آیکیو اومده و اون نکته z در سوالات آزمون ها نیومده تا به حال و شما حتی تا روز اون کنکور هم اون رو نبینید و در جلسه کنکور شما رو به چالش بکشونه
پس سعی کنید یک در میان رو طوری بزنید که اگر سوال مشابه و راحتی دیدید، اونو رد کنید و سوال نکته داری رو به جای اون بزنید که به چشمتون نخورده
-
سلام
ممنون میشم جواب بدین🪷با اینکه به میزان توانایی هر فرد بستگی داره ولی برای خود فصل حرکت برای اینکه هر سوالی رو حریف بشید نزدیک هزار تست لازمه
ولی خب ببینید
شما ۷۰۰ تا گزینه دو بزنید
میگید برای حرکت ۷۰۰ تا تست زدم
ولی ۳۰۰ تا از ماز و قلم بزنید
به اندازه همون ۷۰۰ تا ارزشمنده
مثلا بانک تست آقای کنکور...۵۰۰ تا سوال مثلا برای تابع داره
۱۵۰ قلم
۱۵۰ ماز
۵۰ گاج
۸۰ سنجش و .....زدن ماز و قلم چی یعنی یادگیری.. یعنی نکته بیشتر فهمیدن... یعنی از صفر به ۹۰ رسیدن
زدن گزینه دو و سنجش و خیلی سبز و گاج و ... یعنی ۹۰ رو به ۱۰۰ تبدیل کردن
یعنی نکات ماز و قلمچی رو چندین بار مرور کردن....
-
با اینکه به میزان توانایی هر فرد بستگی داره ولی برای خود فصل حرکت برای اینکه هر سوالی رو حریف بشید نزدیک هزار تست لازمه
ولی خب ببینید
شما ۷۰۰ تا گزینه دو بزنید
میگید برای حرکت ۷۰۰ تا تست زدم
ولی ۳۰۰ تا از ماز و قلم بزنید
به اندازه همون ۷۰۰ تا ارزشمنده
مثلا بانک تست آقای کنکور...۵۰۰ تا سوال مثلا برای تابع داره
۱۵۰ قلم
۱۵۰ ماز
۵۰ گاج
۸۰ سنجش و .....زدن ماز و قلم چی یعنی یادگیری.. یعنی نکته بیشتر فهمیدن... یعنی از صفر به ۹۰ رسیدن
زدن گزینه دو و سنجش و خیلی سبز و گاج و ... یعنی ۹۰ رو به ۱۰۰ تبدیل کردن
یعنی نکات ماز و قلمچی رو چندین بار مرور کردن....