زیست
-

سلام. اینجا هدایت پیام عصبی از سمت راست به چپ هست یا برعکس؟ نمیدونم چرا هرچی این شکل رو بررسی میکنم متوجه این موضوع نمیشم. -

سلام. اینجا هدایت پیام عصبی از سمت راست به چپ هست یا برعکس؟ نمیدونم چرا هرچی این شکل رو بررسی میکنم متوجه این موضوع نمیشم.@E-B-BUTTERFLY سلام
چپ به راست -
@سینا-0 اگر بخواهیم طبق گفته شما پیش بریم و جهت هدایت رو از راست به چپ در نظر بگیریم، گزینه ۱ درست نمیشه در صورتی که پاسخنامه گفته درست هست. من هم خودم اول دقیقا همینطوری فکر میکردم ولی گزینه ها رو که بررسی کردم گزینه ای که انتخاب کردم با پاسخنامه مطابقت نداشت.
چرا گزینه اول نادرست میشه؟ چون شکل A داره پتانسیل آرامش رو نشون میده ( قبل یا بعد از پتانسیل عمل ). شکل C هم زمانی رو نشون میده که پتانسیل غشا در اولین گره رانویه نسبت به داخل مثبت تر شده و این یعنی کانال های دریچه دار سدیمی باز شدند.
حالا برمیگردیم گزینه اول. طبق توضیحات، شکل A نمیتونه بلافاصله بعد از C دیده بشه؛ چون اول ما در حالت آرامش هستیم و بعد پتانسیل عمل رخ میده یا اول پتانسیل عمل رخ میده و بعد از مدتی ( نه بلافاصله ) به پتانسیل آرامش میرسیم.
در نهایت باتوجه به تمام توضیحات و جهت هدایت پیام عصبی سه گزینه نادرست و یک گزینه درست میشه. پاسخنامه دقیقا اون سه گزینه رو درست و یک گزینه باقی مونده رو نادرست درنظر گرفته. برای همین فکر میکنم که جهت هدایت باید دقیقا عکس باشه. -
@سینا-0 اگر بخواهیم طبق گفته شما پیش بریم و جهت هدایت رو از راست به چپ در نظر بگیریم، گزینه ۱ درست نمیشه در صورتی که پاسخنامه گفته درست هست. من هم خودم اول دقیقا همینطوری فکر میکردم ولی گزینه ها رو که بررسی کردم گزینه ای که انتخاب کردم با پاسخنامه مطابقت نداشت.
چرا گزینه اول نادرست میشه؟ چون شکل A داره پتانسیل آرامش رو نشون میده ( قبل یا بعد از پتانسیل عمل ). شکل C هم زمانی رو نشون میده که پتانسیل غشا در اولین گره رانویه نسبت به داخل مثبت تر شده و این یعنی کانال های دریچه دار سدیمی باز شدند.
حالا برمیگردیم گزینه اول. طبق توضیحات، شکل A نمیتونه بلافاصله بعد از C دیده بشه؛ چون اول ما در حالت آرامش هستیم و بعد پتانسیل عمل رخ میده یا اول پتانسیل عمل رخ میده و بعد از مدتی ( نه بلافاصله ) به پتانسیل آرامش میرسیم.
در نهایت باتوجه به تمام توضیحات و جهت هدایت پیام عصبی سه گزینه نادرست و یک گزینه درست میشه. پاسخنامه دقیقا اون سه گزینه رو درست و یک گزینه باقی مونده رو نادرست درنظر گرفته. برای همین فکر میکنم که جهت هدایت باید دقیقا عکس باشه.@E-B-BUTTERFLY
من در پیام پایین هم گفتم چپ به راست
که در نتیجه گزینههای الف و ب و د درسته و ج غلط
نگفتم راست به چپ -
سلام از چپ به راست هست اول پتانسیل داخل منفی و بیرون یاخته مثبته در کل ۳ گزینه اینجا درسته و جواب گزینه ۳ میشه .... اگه پاسخ نامه چیزی دیگه گفته لطفا بگو