درسنامه
-
برای شیمی فکر میکنم خود کتاب بهترین منبعه برای بقیه هم یه نگاهی از رو درسنامه بنداز و برو تست ..چون کتاب فیزیک و حسابان که چیزی برا خوندن نداره...به نظرم
@mr-vinyzo درسنامه مبتکران رو که نگاه کردم خیلی جامع و کامل توضیح داده بود ولی واقعا نمیدونم منظور از مرور دقیقا چی هست. تعداد باکس های مرور شیمی فصل ۳ دهم ( این فصل برام یکم سخته مفاهیمش) توی برنامه ام خیلی کم و محدود هست و نمیشه در قالب دو تا باکس کل فصل ۳ رو جمع کرد. الان احساس سردرگمی میکنم واقعا. از طرفی این فصل رو حتما باید تا قبل از دوازدهم بخونم و نقاط ضعفش رو برطرف کنم و از طرف دیگه زمانم محدوده.
-
@mr-vinyzo درسنامه مبتکران رو که نگاه کردم خیلی جامع و کامل توضیح داده بود ولی واقعا نمیدونم منظور از مرور دقیقا چی هست. تعداد باکس های مرور شیمی فصل ۳ دهم ( این فصل برام یکم سخته مفاهیمش) توی برنامه ام خیلی کم و محدود هست و نمیشه در قالب دو تا باکس کل فصل ۳ رو جمع کرد. الان احساس سردرگمی میکنم واقعا. از طرفی این فصل رو حتما باید تا قبل از دوازدهم بخونم و نقاط ضعفش رو برطرف کنم و از طرف دیگه زمانم محدوده.
-
@mr-vinyzo هیچکدوم
یازدهم -
بستگی به خودت داره، ولی اگه تو کتاب نکته نوشتی و هایلایت کردی مسلما کتاب… چون خیلی سریعتر و بهتره… اگه مثل من درسنامه رو هایلایت میکنی درسنامه رو بخون… بیشتر بستگی به این داره که خودت با کدومش حال میکنی
eliwe این روش خیلی خوبیه
ممنونم -
دوست عزیز از درسنامه های مبتکران به عنوان مرور استفاده نکن
اونا مرور نیستن، آموزش از ریشه هستن
باید برای مرور بیا 40 50 تا تست بزن که جامع فصلی باشن بعدش ک اونا رو تحلیل کردی بشین کتابو بخون
اول کتابو بخونی بعدش تست بزنی فایده نداره از ما گفتن -
دوست عزیز از درسنامه های مبتکران به عنوان مرور استفاده نکن
اونا مرور نیستن، آموزش از ریشه هستن
باید برای مرور بیا 40 50 تا تست بزن که جامع فصلی باشن بعدش ک اونا رو تحلیل کردی بشین کتابو بخون
اول کتابو بخونی بعدش تست بزنی فایده نداره از ما گفتن@د-ژ-م بله با شما کاملا موافقم. ممنون
-
@mr-vinyzo هیچکدوم
یازدهم@E-B-BUTTERFLY نگا هنوز وقت داری سر سرکی ازشون رد نشو..مرور دهم تستای ازمون هارو بزن و تحلیل کنی خیلی بهتره البته قبلش یه جزوه خلاصه بخون .مبتکران برای مرور شیمی به نظرم زیاد جالب نیست راستش..خود کتابو بخونی و نکاتو توش بنویسی بهتره به نظرم (خودم همینکارو میکنم)
-
@E-B-BUTTERFLY نگا هنوز وقت داری سر سرکی ازشون رد نشو..مرور دهم تستای ازمون هارو بزن و تحلیل کنی خیلی بهتره البته قبلش یه جزوه خلاصه بخون .مبتکران برای مرور شیمی به نظرم زیاد جالب نیست راستش..خود کتابو بخونی و نکاتو توش بنویسی بهتره به نظرم (خودم همینکارو میکنم)
@mr-vinyzo متوجه شدم. ممنون.