ارائه چیست؟
-
من تاحالا ارائه جدی ندادم!!
استادمون خیلی براش مهمه که چطور ارائه بدیم گفتن اگه خفن باشه تا ۶ نمره هم بهمون کمک میکنه
*ارائه انگلیسی دارم -
-
استادمون خیلی براش مهمه که چطور ارائه بدیم گفتن اگه خفن باشه تا ۶ نمره هم بهمون کمک میکنه
*ارائه انگلیسی دارمهویججج
ارائه انگلیسی داخل دانشگاه معمولا خیلی سادست
یه فایل پاورپوینت خوب باید داشته باشی
و رو مطالب هر صفحه هم باید خوب مسلط باشی حالا بسته به موضوعی که انتخاب میکنی از کلمه های ساده نه از کلمه هایی که بار معنایی خوبی دارن میتونی استفاده کنی
فرضا برای کلمه big معادل enormous هم داریم که خب بهتره
در اخر هم سعی کن که روون صحبت کنی و ارائه بدی -
*ارائه انگلیسی دارمهویججج در ارائه چیست؟ گفته است:
*ارائه انگلیسی دارم
منظورتون اینه که کلا به انگلیسی صحبت میکنید؟
یا فقط مطالب اسلاید هاتون انگلیسی هست و فارسی توضیح میدین؟مهم ترین چیزی که من میدونم اینه که اسلاید ها نباید همه مطالب رو داشته باشن تا بقیه به جای گوش کردن اسلاید رو دنبال کنن. هر اسلاید فقط باید موضوعی داشته باشه برای توضیح + عکس ها و مثال ها یا خلاصه ای از توضیح تون ...
مثلا قصد دارید در مورد قانون سوم نیوتون توضیح بدید ، اسلاید میتونه شکل داشته باشه و فرم ریاضی این قانون ... ولی توضیحات با شماست.
مورد مهم بعدی شروع خوب هست ، خیلی مهمه و این که خودتون رو روی موضوع ارائه کاملا مسلط نشون بدین ... الان این ها به ذهنم رسید ولی کلی نکته دیگه هم میتونید یاد بگیرید با گوگل کردن خصوصا منابع انگلیسی ...
-
هویججج
ارائه انگلیسی داخل دانشگاه معمولا خیلی سادست
یه فایل پاورپوینت خوب باید داشته باشی
و رو مطالب هر صفحه هم باید خوب مسلط باشی حالا بسته به موضوعی که انتخاب میکنی از کلمه های ساده نه از کلمه هایی که بار معنایی خوبی دارن میتونی استفاده کنی
فرضا برای کلمه big معادل enormous هم داریم که خب بهتره
در اخر هم سعی کن که روون صحبت کنی و ارائه بدیMo Hr
واااااهاااااااایییی شما جواب دادین
بلهههههه چشمممممم -
هویججج در ارائه چیست؟ گفته است:
*ارائه انگلیسی دارم
منظورتون اینه که کلا به انگلیسی صحبت میکنید؟
یا فقط مطالب اسلاید هاتون انگلیسی هست و فارسی توضیح میدین؟مهم ترین چیزی که من میدونم اینه که اسلاید ها نباید همه مطالب رو داشته باشن تا بقیه به جای گوش کردن اسلاید رو دنبال کنن. هر اسلاید فقط باید موضوعی داشته باشه برای توضیح + عکس ها و مثال ها یا خلاصه ای از توضیح تون ...
مثلا قصد دارید در مورد قانون سوم نیوتون توضیح بدید ، اسلاید میتونه شکل داشته باشه و فرم ریاضی این قانون ... ولی توضیحات با شماست.
مورد مهم بعدی شروع خوب هست ، خیلی مهمه و این که خودتون رو روی موضوع ارائه کاملا مسلط نشون بدین ... الان این ها به ذهنم رسید ولی کلی نکته دیگه هم میتونید یاد بگیرید با گوگل کردن خصوصا منابع انگلیسی ...
liy2099
آره ارائه ام به زبان انگلیسیه
و آلوین تجربه حس کردم اگه فقط عکس با تاپیک ها باشن خیلی کم لوس میشه
که شما مطمئنم کردین مرسی -