درصد بالا برای حسابان و هندسه
-
سلام بچه ها
من راستش هرکار میکنم اصلا نمیتونم درصد بالایی توی حسابان و هندسه قلمچی بیارم. تستای حسابان رو وقتی میزنم خوب میتونم حل کنم و اکثر تستای کتابم رو زدم ولی تستای قلمچی رو نمیتونم حل کنم ( منبعم خیلی سبزه) . برای هندسه که اصلا نمیتونم حتی تستای خیلی سبز رو حل کنم. با یه رتبه برتر صحبت میکردم میگفت اصلا روی هندسه پایه واسه تست مانور ندم ولی مشاورم هرسری داره بخاطر درصدم دعوام میکنه🫴
راه حلتون چیه؟ 🥲 -
سلام بچه ها
من راستش هرکار میکنم اصلا نمیتونم درصد بالایی توی حسابان و هندسه قلمچی بیارم. تستای حسابان رو وقتی میزنم خوب میتونم حل کنم و اکثر تستای کتابم رو زدم ولی تستای قلمچی رو نمیتونم حل کنم ( منبعم خیلی سبزه) . برای هندسه که اصلا نمیتونم حتی تستای خیلی سبز رو حل کنم. با یه رتبه برتر صحبت میکردم میگفت اصلا روی هندسه پایه واسه تست مانور ندم ولی مشاورم هرسری داره بخاطر درصدم دعوام میکنه🫴
راه حلتون چیه؟ 🥲نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط mr.vinyzo انجام شده@iluvgmy. منم درد شما رو داشتم ....به نظرم جدای از تستای منبعت تستای ازمون های پارسال و سال پیش قلمچی ماز و... رو هم بزن
-
سلام بچه ها
راه حلتون چیه؟ 🥲نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiluvgmy رتبه برتره چرت گفته
واسه تست یازدهم مهمه
شاید دهم بگیم تست خیلی سخته ولی مفاهیم رو باید کامل بلد باشی از دهم
یازدهمی کلی وقت داری خودتو اوکی کنی توش مخصوصا یازدهم که تستاشو میشه تو کنکور زد
حسابان هم خیلی سبز رو که زدی برو نردبام بزن و کتابای سطح بالاتر
وقت میبره بتونی درصدتو ببری بالا
تستای آزمون هارو هم بزن قشنگن -
سلام
برای بالا زدن درصد قلمچی
خیلی سبز منبع آنچنان خوبی نیست
قلمچی از زوایای مختلف به سوال نگاه میکنه
اول تو باید با حل کردن تمرین های کتاب راه سر راست و تشریحی رو یاد بگیری
بعد خودت با سوالایی که حل کردی ور بری
ازینور ازونور سوال رو عوض کنی ببینی راه حل چیه(لازم نیست حتما به جواب عددی برسی)
مثلا یه جا درباره محاطی ها صحبت کرده وقتی سوالو حل کردی
با خودت بگو اگه محیطی بود چی؟
در کل تو هندسه رسم و تصور شکل خیلی مهمه(حتی اگه اصلا شکلی تو سوال نباشه)