فیزیک
-
-
این سایت برای آپلود عکس خیلی سخت گیری میکنه.
ابعاد عکس بزرگ است، حجم فایل زیاد است و...
زمان مناسب پیدا کنم باز هم تلاش میکنم. فعلا به دلایل نامعلوم اجازه نمیده. -
متاسفانه تصویر آپلود نمیشه. صورت سوال رو مینویسم.
خازنی دارای بار الکتریکی Q میباشد. اگر ۳mC بار الکتریکی از صفحه منفی خازن جدا شده و به صفحه مثبت آن انتقال یابد، انرژی خازن ۳۶/۱۶ برابر میگردد. بار Q بر حسب میلی کولن کدام است؟۱) ۹
۲) ۶
۳) ۳/۴
۴) ۴سوال من اینجا هست که از کجا متوجه میشیم که
Q2=Q1-3 هست یا Q2=Q1+3 ؟ -
متاسفانه تصویر آپلود نمیشه. صورت سوال رو مینویسم.
خازنی دارای بار الکتریکی Q میباشد. اگر ۳mC بار الکتریکی از صفحه منفی خازن جدا شده و به صفحه مثبت آن انتقال یابد، انرژی خازن ۳۶/۱۶ برابر میگردد. بار Q بر حسب میلی کولن کدام است؟۱) ۹
۲) ۶
۳) ۳/۴
۴) ۴سوال من اینجا هست که از کجا متوجه میشیم که
Q2=Q1-3 هست یا Q2=Q1+3 ؟@S-a-b-a
Jan 19, 11.51 AM.mp3 -
@S-a-b-a
Jan 19, 11.51 AM.mp3Aqua ممنونم ازتون.
یک سوال دیگه هم داشتم. برای این مدل سوالات، همیشه باید مقدار بار گرفته و یا داده شده رو نسبت به صفحه مثبت خازن بسنجیم؟ یعنی اگر x میکروکولن بار از صفحه مثبت جدا و یا داده میشه، Q2 نسبت به تغییرات ایجاد شده در صفحه مثبت حساب میشه؟ -
Aqua ممنونم ازتون.
یک سوال دیگه هم داشتم. برای این مدل سوالات، همیشه باید مقدار بار گرفته و یا داده شده رو نسبت به صفحه مثبت خازن بسنجیم؟ یعنی اگر x میکروکولن بار از صفحه مثبت جدا و یا داده میشه، Q2 نسبت به تغییرات ایجاد شده در صفحه مثبت حساب میشه؟ -
Aqua مثلا اگر صورت سوال میگفت ۳mC بار از صفحه مثبت خازن جدا کردیم و به صفحه منفی انتقال دادیم، بار ثانویه باز هم بر حسب تغییراتی که در صفحه مثبت خازن ایجاد شده محاسبه میشد؟ یعنی میایم میگیم برای ما مهمه که چه تغییراتی در بار صفحه مثبت ایجاد شده و اینکه چه بلایی سر صفحه منفی اومده مهم نیست. پس مینویسیم: Q2=Q1-3
یعنی کلا توی هر نمونه سوال مربوط به خازن، بار ثانویه بر حسب تغییری که در بار صفحه مثبت ایجاد شده، نوشته میشه. -
Aqua مثلا اگر صورت سوال میگفت ۳mC بار از صفحه مثبت خازن جدا کردیم و به صفحه منفی انتقال دادیم، بار ثانویه باز هم بر حسب تغییراتی که در صفحه مثبت خازن ایجاد شده محاسبه میشد؟ یعنی میایم میگیم برای ما مهمه که چه تغییراتی در بار صفحه مثبت ایجاد شده و اینکه چه بلایی سر صفحه منفی اومده مهم نیست. پس مینویسیم: Q2=Q1-3
یعنی کلا توی هر نمونه سوال مربوط به خازن، بار ثانویه بر حسب تغییری که در بار صفحه مثبت ایجاد شده، نوشته میشه. -
@S-a-b-a بار ثانویه هر دو بازم مساوی میشه
یه مثال بنویس برا خودت هر صفحه بار مشخص کن از یکی ببر اون یکی یه مقدار میبینی در آخر بعد خنثی شدن باز هم بار ثانویه هر دو یکی میشه -
Aqua پاسخنامه رو چک کردم. نوشته بودQ2=Q1+3.
دلیلش هم این بود: وقتی انرژی خازن ۳۶/۱۲ برابر میشه یعنی افزایش یافته، پس بار ثانویه هم زیاد میشه.