فیزیک
-

سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده. -

سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.@S-a-b-a در فیزیک گفته است:
نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن.
درسته. در لحظه که رخ نمیده. زمان لازمه.
@S-a-b-a در فیزیک گفته است:
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
من که پاسخنامه ای نمیبینم. ولی باید بعد تماس چک کنید نیاز به جابه جایی چه قدر بار هست تا دو کره هم پتانسیل باشن برای این کار هم فرض میکنید رخ داده تا بار جابه جا شده رو حساب و جریان رو بدست بیارید.
-
نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن.
درسته. در لحظه که رخ نمیده. زمان لازمه.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
من که پاسخنامه ای نمیبینم. ولی باید بعد تماس چک کنید نیاز به جابه جایی چه قدر بار هست تا دو کره هم پتانسیل باشن برای این کار هم فرض میکنید رخ داده تا بار جابه جا شده رو حساب و جریان رو بدست بیارید.