زیست
-
سلام.
چند تا سوال داشتم.
۱. یک گزینه اینطوری بود: یاخته های دارینه ای همانند لنفوسیت ها دارای گیرند های آنتی ژنی هستند. پاسخنامه این رو غلط گرفته بود. دلیلش هم این بود که داشتن گیرنده های آنتی ژنی مربوط به سومین خط دفاعی هست در حالی که یاخته های دارینه ای برای دومین خط دفاعی هستن. من منظورش رو متوجه نمیشم. داشتن گیرنده آنتی ژنی چه ارتباطی به سومین خط دفاعی داره.
۲.
پاسخنامه اینجوری گفته بود: در پی مصرف طولانی مدت کوکائین کاهش مصرف گلوکز در بخش قشری بیشتر از بخش میانی مغز است. ولی به نظرم طبق شکلی که فرستادم دقیقا عکس این موضوع رو نشون میده. هرکاری کردم نتونستم متن رو با تصویر مطابقت بدم.
صورت سوال داره میگه بخش درونی بعد پاسخنامه با بخش زیرین لایه عنکبوتیه این گزینه رو تحلیل کرده.میدونم زیاده. شما به بزرگی خودتون ببخشید
-
سلام.
چند تا سوال داشتم.
۱. یک گزینه اینطوری بود: یاخته های دارینه ای همانند لنفوسیت ها دارای گیرند های آنتی ژنی هستند. پاسخنامه این رو غلط گرفته بود. دلیلش هم این بود که داشتن گیرنده های آنتی ژنی مربوط به سومین خط دفاعی هست در حالی که یاخته های دارینه ای برای دومین خط دفاعی هستن. من منظورش رو متوجه نمیشم. داشتن گیرنده آنتی ژنی چه ارتباطی به سومین خط دفاعی داره.
۲.
پاسخنامه اینجوری گفته بود: در پی مصرف طولانی مدت کوکائین کاهش مصرف گلوکز در بخش قشری بیشتر از بخش میانی مغز است. ولی به نظرم طبق شکلی که فرستادم دقیقا عکس این موضوع رو نشون میده. هرکاری کردم نتونستم متن رو با تصویر مطابقت بدم.
صورت سوال داره میگه بخش درونی بعد پاسخنامه با بخش زیرین لایه عنکبوتیه این گزینه رو تحلیل کرده.میدونم زیاده. شما به بزرگی خودتون ببخشید
@S-a-b-a سلام
درباره سوال اولتون
میدونین که گیرندهی آنتیژن در سلولها، قرار نیست همهجور آنتیژنی رو تشخیص بده...فقط آنتیژنی که باهاش مچ بشه رو تشخیص میده...پس میتونیم بگیم که داره اختصاصی عمل میکنه و به بقیه کاری نداره
اختصاصی عمل کردن هم که مخصوص خط سومه -
سلام.
چند تا سوال داشتم.
۲.
@S-a-b-a
درباره سوال دومتون
اگه دقت کنین میبینین بخش میانی در حالت عادی رنگش اکثرا سبز و آبیه و بعد از مصرف هم باز تو همون حدود رنگاس و تغییرش چندان زیاد نیست
اما بخش قشری مشخصا کاهش قابل توجهی داشته
پس میتونیم بگیم، اگه بخش میانی مثلا ۳ درصد کاهش داشته، بخش قشری ۳۰ درصد کاهش داشته و خب این مقدار از بخش میانی بیشتره -
وای یک سوال دیگه هم توی تصویر آخری دارم. منظورش از امکان مشاهده سد خونی-مغزی در پرده مننژ چی هست؟
@S-a-b-a
منظور از سد خونی مغزی مویرگهای خونی هست که تو مغز وجود داره
میدونین که سلولهای مویرگها در مغز کاملا به هم چسبیده و غشای پایه هم یکپارچه و بدون هیچ سوراخ و درزی هست
تو این حالت مواد خیلی سخت بین مویرگ و محیط جابهجا میشن و به اصطلاح تو مغز بهش میگن سد خونی مغزی
و هرجای مغز که این نوع مویرگها رو داشته باشیم، میشه گفت که اونجا سد خونی مغزی داره -
سلام.
چند تا سوال داشتم.
۲.
@S-a-b-a
درباره عکس آخری هم فکر میکنم سوال تو گزینه ۴ اشتباه شده، میخواسته بگه مثلا قابل انتظاره، نوشته دور از انتظار...
ولی بازم بقیه دوستان نظر بدن -
@S-a-b-a
منظور از سد خونی مغزی مویرگهای خونی هست که تو مغز وجود داره
میدونین که سلولهای مویرگها در مغز کاملا به هم چسبیده و غشای پایه هم یکپارچه و بدون هیچ سوراخ و درزی هست
تو این حالت مواد خیلی سخت بین مویرگ و محیط جابهجا میشن و به اصطلاح تو مغز بهش میگن سد خونی مغزی
و هرجای مغز که این نوع مویرگها رو داشته باشیم، میشه گفت که اونجا سد خونی مغزی داره -
MSina آخه گفته فقط در پرده مننژ داخلی قابل مشاهده هستن. اینجاش یکم من رو گیج میکنه. یعنی منظورش اینه که اون مویرگ های پیوسته مغزی که سد رو ایجاد میکنند در تماس با پرده مننژ داخلی هستن؟
@S-a-b-a
ببینین شریانهای مغزی روی سطح مغز قرار دارن
این رگها یه سری انشعابات دارن که بهشون میگن نفوذ کننده و به داخل مغز نفوذ میکنن و همراه این نفوذ کردن خب مسلما نرمشامه هم باهاشون کشیده میشه به داخل
حالا بگین این رگای نفوذ کننده قراره آخر چی بشن؟ مویرگهای تغذیه کننده بافت مغز
کدوم پرده مننژ همراه رگای نفوذ کننده رفت داخل؟ نرمشامه
پس کدوم پرده مننژ سد خونی مغزی داره؟ نرمشامه