فیزیک
-
@razie_
سلام. با استفاده از ماشین حساب. البته باید حواستون باشه که مثلا تابع تانژانت روی بازه 0 تا 2pi تابع 2 به 1 هست یعنی به ازای 2 ورودی متفاوت یک خروجی مشابه میتونه بده. پس اگر خروجی رو بدونید دو تا ورودی به ازاش ممکن هست اما فقط یکیش با مسئله جور در میاد و فقط اون جوابه.@liy2099 سلام
.
خب توی امتحان ماشین حساب معمولی استفاده میشه اونوقت چطور میشه فهمید؟ -
@liy2099 آهان اگه روی سوال بگه غرب شمال میشه گفت جواب درسته ؟
مشکلم این بود حس کردم سوال درست حل نشده و آیا این جا سینوس و کسینوس جابه جا نوشته نشده؟
@razie_ در فیزیک گفته است:
آهان اگه روی سوال بگه غرب شمال میشه گفت جواب درسته ؟
اون چیزی که من گفتم نظر خودم بود. ببینید این بخشش اصلا مهم نیست مهم اینه که جمع جبری دو بردار رو بلد باشید. میتونید چیزی که گفتم رو به استادتون بگید تا نظر خودشون رو بفهمید. سوال باید طوری طرح بشه که شما بفهمید زاویه با کدوم محور رو دارید(x یا y) بعد خیلی راحت جمع جبری انجام میدید برای مولفه ها ...
@razie_ در فیزیک گفته است:
مشکلم این بود حس کردم سوال درست حل نشده و آیا این جا سینوس و کسینوس جابه جا نوشته نشده؟
جواب استاد تون غلط هست. ایشون اول باید منظورشون رو درست برسونن تا شما بفهمید زاویه ای که دادن با محور x هست یا با y بعد حل کنن. توی این عکس حتی حلشون هم غلط هستش اگر شکل شون رو درست فرض کنیم.
-
@liy2099 سلام
.
خب توی امتحان ماشین حساب معمولی استفاده میشه اونوقت چطور میشه فهمید؟ -
@liy2099 آهان اگه روی سوال بگه غرب شمال میشه گفت جواب درسته ؟
@razie_ یادم رفت بگم اون منفی 60 که استادتون نوشتن با استفاده از ماشین حساب بوده و عدد 59.82- رو گرد کردن...
وقتی منفی 60 قبول میشه 180+60- هم قبوله از لحاظ ریاضی اما از شکل متوجه میشید که فقط یکیش میتونه درست باشه (با توجه به علامت مولفه x یا y بردار برآیند)
درضمن توی پست قبلی منظورم ماشین حساب مهندسی بود.
-
@liy2099
ممنون بابت توضیحات کاملتون.
-
M melancholy has marked this topic as solved on
-
@liy2099
جواب نهایی درست تر رو همونایی در نظر بگیرم که دوستان اینجا حل کردن؟ -
@liy2099
جواب نهایی درست تر رو همونایی در نظر بگیرم که دوستان اینجا حل کردن؟ -
@razie_
فرضا شکل رو مثل پایین بکشیم جمع این شکلی میشه:میتونید با ماشین حساب هم تست کنید جواب تون رو :
@liy2099 خیلی ممنونم
.
شکل پایین رو از سایت خاصی استفاده کردید؟ -
@liy2099 خیلی ممنونم
.
شکل پایین رو از سایت خاصی استفاده کردید؟@razie_ خواهش میکنم
https://www.mathsisfun.com/algebra/vector-calculator.html
این سایت بود. -
@razie_ خواهش میکنم
https://www.mathsisfun.com/algebra/vector-calculator.html
این سایت بود.@liy2099 خیلی ممنونم
.