مدیریت خواب
-
سلام بچها
امیدوارم .اونایی که کنکور میدن امسال همگی خسته راه نباشن وکم نیارن.
ی مدته خوابم بشدت بهم ریخته خیلی زیاده شده من هر چی زور میزنم درست نمیشه کم نمیشه.
امشب 11 خوابیدم که 5 بیدار باشم . ساعت 8 صبح بیدار شدم!!
واقعن دیگه کاری از دستم بر نمیاد بزور شبا خودمو خاب میکنم منی که همیشه 4 5 صبح میخابیدم الان این همه خودمو وفق دادم ولی بازم نمیشه.
اینم بگم این دیر خوابیدنام برای خیلی قبل تره . براالان نیس که بگین بدنت عادت نکرده و اینا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی -
راستش من 12 میخوابم تا 7 و نیم .... البته قبلا هشت بود در طی یه پرسه ی طولانی نیم ساعت تونستم کمش کنم و اگه از این کمتر بشه کلا روزم بهم میریزه و درس یوخ....
به نظرم بدن خودتو ببین بر اساس اون برنامتو بچین ...لزوما اونیکه 5 شروع کرده برنده نیست اونی که با کیفیت خونده خیلی مهم تره و صرفا باید برای ساعت 7 تا 11 بدنمون اماده باشه برای روز کنکور ...برای همون به نظرم سر این سخت نگیر ..عوض 5 7 برنامه بریز بیدار شی بعد چند هفته بکن شیش و نیم و شیش و کم کم پیش برو....
این زیاد خوابیدنا یا بد خوابیدنای این دورانم بخاطر معمولا استرسه ....یه قرص ملاتونین رازک یا اسپری ملاتونین میتونه جواب باشه...
-
سلام بچها
امیدوارم .اونایی که کنکور میدن امسال همگی خسته راه نباشن وکم نیارن.
ی مدته خوابم بشدت بهم ریخته خیلی زیاده شده من هر چی زور میزنم درست نمیشه کم نمیشه.
امشب 11 خوابیدم که 5 بیدار باشم . ساعت 8 صبح بیدار شدم!!
واقعن دیگه کاری از دستم بر نمیاد بزور شبا خودمو خاب میکنم منی که همیشه 4 5 صبح میخابیدم الان این همه خودمو وفق دادم ولی بازم نمیشه.
اینم بگم این دیر خوابیدنام برای خیلی قبل تره . براالان نیس که بگین بدنت عادت نکرده و اینا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی