Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. پشتیبانی فنی آلاء
  3. آلاخونه
  4. روزه
دبیر های مربوطه
4
سلام به همتون. امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه. من یه سوالی راجب دبیر هایی که تو آلا تدریس می کنند دارم! لطفا دبیر های مربوط به درس های فیزیک و شیمی هر سه پایه که باهاشون کار کردید و راضی بودید رو معرفی کنید ممنون می شم
آلاخونه
تایپ شخصیتی📊✨️
SunnivaS
Topic thumbnail image
آلاخونه
رقیب درسی رشته انسانی میخوام داخل شاد یا روبیکا
بهاره میرزاییب
تا کنکور ازدیبهشت چیزی نمونده ی نفر که ساعت مطالعه بالای ۷ ساعت داره بیاد رقابتی درس بخونیم حتما دختر باشه چون خودم دخترم
آلاخونه
چرا این خطا رو برام میزنه؟
._.Zahra.K.
Topic thumbnail image
آلاخونه
روزه
م
سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین نظرتون چیه شما چیکار میکنین
آلاخونه
اینجا حالت شب نداره؟
blossom.B
چشمو اذیت میکنه
آلاخونه
بی‌نهایتشو؛)
Majnon_Oo313M
سلام بر و بچ!! میخوام دعتتون کنم به یه چالش خفن با کلی جایزه اونم زیر نظر آستان قدس رضوی(از طرف امام رضا:) همین الان ۵ رو پیام کن به ۱۰۰۰۸۸۸ کد معرف:۱۲۱۱۸۶۱ (کد معرفو بزنید بهتون ده تا اعتبار مفت میده همین اول کاری؛)
آلاخونه
پاسخگویی مسئولین آلا
MarshmallowzM
واقعااا پاسخ گویی مسئولین آلا خیلی ضعیفه 🤌 از دیروز چشمم به گوشی خشک شدد!!!!!
آلاخونه
مشکل جزوه
رضا صبوریر
در دوره صفر تا صد حسابان یازدهم جناب آقای صدری امکان دانلود جزوه وجود ندارد لطفا پی‌گیری کنید با تشکر
آلاخونه
فکر کنم بلخره فهمیدم
I
که راهم از اول غلط بوده دیر فهمیدم و الان نمیتونم کاری براش انجام بدم اما خوشحالم که هرچند دیر اما متوجه شدم به رشتم تعلق ندارم.
آلاخونه
امروز غمگینم🫴
I
هیچی دیگه . رفتم ساعت مطالعه پارتنر درسیم رو دیدم مثل همیشه دوبرابر من خونده بود. ناراحت شدم از خودم شما چطورید؟
آلاخونه
از فیزیک متنفرم🌹
I
هیچی دیگه خواستم شماهم درجریان باشید
آلاخونه
جواب اعتراضای دهم اومد
I
از مصحح اعتراض دینیم کمال تشکر رو دارم با اون بیست و پنج صدمی که بهم اضافه شده زندگیم از این رو به اون رو شد
آلاخونه
یلحظه بیاید . نتایج امتحان نهایی
I
بچه ها یه سوال تو مای مدیو تاحالا براتون پیام اومده مشخصاتی که وارد کردید غلطه؟ میخوام ببینم مشکل از سایته یا رمز عبورم غلطه
آلاخونه
چجوریه انجمن الا؟؟؟
Samane ShS
سلام من زیاد نمیام تو انجمن و بلد نیسم کار باهاشو. چرا پیاما واسم ب ترتیب نمیاد یا مثلا چجوری سوالامو بپرسم یا چرا وقتی یکی تگم میکنه پیامی که توش تگم مردن یا پیاممو ریپ زدن نمیاد و فقط اون تایپیگ میادکمکم کنییید
آلاخونه
سلام
M
سلام کار کردن با اینجا رو کسی هست برام توضیح بده؟
آلاخونه
آقای یاری
M
آقای یاری گفته بودن اگر سوال داشتید تاپیک بزنید چطوری میتونم تاپیک بزنم؟ و جزوه شونو از کجا باید پیدا کنم؟
آلاخونه
تحلیل
..romit...
سلام ورودی پایه یازدهم هستم و میخوام برای یازدهم تو تابستون یه پیشخوانی داشته باشم و راستش واقعا برای انتخاب دبیر خیلی اذیت میشم حدود دو هفته سر انتخاب دبیر گیر کردم لطفا راهنماییم کنید رشته ریاضی هستم و برای دروس تخصصی نیاز دارم : هندسه حسابان فیزیک شیمی آمار و احتمال
آلاخونه
زیست کمکککک
ali javadiA
Topic thumbnail image
آلاخونه
انتقال از گوشی موبایل به لپ تاب
C
هندسه و زبان شلیک نهایی رو با موبایل خرید کردم میخوام روی لپ تاب قرار بگیره،چکار کنم؟
آلاخونه

روزه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده آلاخونه
21 دیدگاه‌ها 5 کاربران 450 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • م آفلاین
    م آفلاین
    ماهلین سایتتون
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ماهلین سایتتون انجام شده

سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره
    من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم
    امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه
    میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
    چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین
    نظرتون چیه شما چیکار میکنین

_ _..Parisa__ Hg L 0H Anzw 18A 4 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • م ماهلین سایتتون

میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز

_ آفلاین
      _ آفلاین
      _ Reza _
      دانشجویان پیراپزشکی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _ Reza _ انجام شده

@د-ژ-م سلام اینکار چرخه خوابت رو به هم میزنه و بنظرم اصلا نمیتونی طاقت بیاری ... شب و روزت رو به هم میزنه و کیفیت و بازده مطالعاتیت پایین میاد حتی اگه با شکم گرسنه بخونی خیلی خیلی بهتر از اینه که شب خونی کنی و روزا بخوابی... شب آفریده شده برای خواب و روز برای فعالیت و کار مطمئنن میتونی کاراتو پیش ببری مشکل خاصی ایجاد نمیکنه حداقلش از اینکه شب بخونی روز بخوابی بهتره تجربه ثابت کرده اینکارم بخوای انجام بدی بعد یکی دو روز خودت پشیمون میشی
      و اینکه بعضیام هستن روزه میگیرن میگن خدا روز کنکور کمکمون میکنه اگه نگیریم قبول نمیشیم اینطور نباشی خدایی نکرده 😁😂... منم مثل توعم روی روزه ام خیلی حساسم و هرسال می‌گرفتم از وقتی کنکوری شدم نگرفتم ولی خب دوباره قصد ندارم بگیرم اما دوستایی هم دارم که موقع کنکورشون گرفتن ولی خب یه مقدار اذیت میشی اما خوبیای خودشم داره اینکه میتونی از بعد سحر بخونی تا هروقت ک میخوای
      از طرفی ناهار خوردنه باعث میشه سنگین بشی و ظهر خواب آلود بشی اینو هم رفع میکنه برات

https://abzarek.ir/service-p/msg/2268348

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • _ _ Reza _

@د-ژ-م سلام اینکار چرخه خوابت رو به هم میزنه و بنظرم اصلا نمیتونی طاقت بیاری ... شب و روزت رو به هم میزنه و کیفیت و بازده مطالعاتیت پایین میاد حتی اگه با شکم گرسنه بخونی خیلی خیلی بهتر از اینه که شب خونی کنی و روزا بخوابی... شب آفریده شده برای خواب و روز برای فعالیت و کار مطمئنن میتونی کاراتو پیش ببری مشکل خاصی ایجاد نمیکنه حداقلش از اینکه شب بخونی روز بخوابی بهتره تجربه ثابت کرده اینکارم بخوای انجام بدی بعد یکی دو روز خودت پشیمون میشی
        و اینکه بعضیام هستن روزه میگیرن میگن خدا روز کنکور کمکمون میکنه اگه نگیریم قبول نمیشیم اینطور نباشی خدایی نکرده 😁😂... منم مثل توعم روی روزه ام خیلی حساسم و هرسال می‌گرفتم از وقتی کنکوری شدم نگرفتم ولی خب دوباره قصد ندارم بگیرم اما دوستایی هم دارم که موقع کنکورشون گرفتن ولی خب یه مقدار اذیت میشی اما خوبیای خودشم داره اینکه میتونی از بعد سحر بخونی تا هروقت ک میخوای
        از طرفی ناهار خوردنه باعث میشه سنگین بشی و ظهر خواب آلود بشی اینو هم رفع میکنه برات

م آفلاین
        م آفلاین
        ماهلین سایتتون
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

_ Reza _
        سلام آره خودمم نشستم فک کردم اینجوری ک گفتم نمیشه روزا رو گذروند یعنی آدم نمیکشه چون شب برای استراحته. دو روز اول امتحانی میگیرم ببینم چجوری میشه ولی خودم حس میکنم میتونم چون برکت داره این ماه. مثلن روزای عادی تا ظهر چیزی نخورم میمیرم ولی وقتی روزه باشی برات راحت تر میگذره.
        نه من برای این روزه نمیگیرمم😂 😂
        روزه رو دوس دارم حس خوبی بهم میده.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • م ماهلین سایتتون

_..Parisa__ آفلاین
          _..Parisa__ آفلاین
          _..Parisa_
          دانش آموزان آلاء

@د-ژ-م سلام
          من خودم این دوسال که برای کنکور خوندم اینطوری بود سحری میخوردم بعد چند ساعت میخوندم تا موقعی که واقعا خوابم بگیره بعد دوباره یکی دوساعت میخوابیدم دیگه میخوندم تا عصر روزای اول یا زمانی که درس خیلی سنگین بود و گرسنه ام میشد حدود نیم ساعت ظهر میخوابیدم خیلی به تجدید نیرو کمک میکنه حدود یک ساعت مونده به افطار هم انرژی کم میشد ولی خوب من میخوندم تا ربع ساعت مونده به افطار بعد یک ساعت نماز و افطاری دوباره میخوندم تا ساعت ۱۱ ُ
          به نظرم این تایم های کوتاه خواب خیلی کمک کرد بهم و اینکه سعی سحری رو جدی بگیری
          ولی امسال شرایطم یه کم سخت شده روز اول ماه رمضان هم کار آموزی دارم و عصرش هم کلاس

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • _..Parisa__ _..Parisa_

@د-ژ-م سلام
            من خودم این دوسال که برای کنکور خوندم اینطوری بود سحری میخوردم بعد چند ساعت میخوندم تا موقعی که واقعا خوابم بگیره بعد دوباره یکی دوساعت میخوابیدم دیگه میخوندم تا عصر روزای اول یا زمانی که درس خیلی سنگین بود و گرسنه ام میشد حدود نیم ساعت ظهر میخوابیدم خیلی به تجدید نیرو کمک میکنه حدود یک ساعت مونده به افطار هم انرژی کم میشد ولی خوب من میخوندم تا ربع ساعت مونده به افطار بعد یک ساعت نماز و افطاری دوباره میخوندم تا ساعت ۱۱ ُ
            به نظرم این تایم های کوتاه خواب خیلی کمک کرد بهم و اینکه سعی سحری رو جدی بگیری
            ولی امسال شرایطم یه کم سخت شده روز اول ماه رمضان هم کار آموزی دارم و عصرش هم کلاس

م آفلاین
            م آفلاین
            ماهلین سایتتون

_..Parisa_
            مرسی عزیزم که سال کنکورتو تعریف کردی
            خب اگه دیگه کنکوری نیستی روزه خیلی راحت تره شما وقتی با کنکور روزه بودین دیگه وقتای دیگه کاری نداره

_..Parisa__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • م ماهلین سایتتون

Hg L 0H آفلاین
              Hg L 0H آفلاین
              Hg L 0

@د-ژ-م سلام
              یه حالتم هست که میگن تیکه ای بخوابید که ساعت خوابتون به هم نریزه
              اینطوری که شب مثلا 12 بخوابین تا یکم قبل سحر و بعد سحری شروع کنین تا وقتی میتونین درس سنگینا رو بخونین و برای بعد از ظهرم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم مجدد بخوابین و باز بعد افظار تا 12 بخونین

برای خورشید پس از شبای طولانی...

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • Hg L 0H Hg L 0

@د-ژ-م سلام
                یه حالتم هست که میگن تیکه ای بخوابید که ساعت خوابتون به هم نریزه
                اینطوری که شب مثلا 12 بخوابین تا یکم قبل سحر و بعد سحری شروع کنین تا وقتی میتونین درس سنگینا رو بخونین و برای بعد از ظهرم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم مجدد بخوابین و باز بعد افظار تا 12 بخونین

م آفلاین
                م آفلاین
                ماهلین سایتتون

Hg L 0
                ممنون عزیز🦋

Hg L 0H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • م ماهلین سایتتون

Hg L 0
                  ممنون عزیز🦋

Hg L 0H آفلاین
                  Hg L 0H آفلاین
                  Hg L 0

@د-ژ-م خواهش میکنم

برای خورشید پس از شبای طولانی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • م ماهلین سایتتون

Anzw 18A آفلاین
                    Anzw 18A آفلاین
                    Anzw 18
                    تجربی

@د-ژ-م

https://uupload.ir/view/recording_(44)_qi6s.m4a/
                    می گم دیگه بستگی به خودت داره...
                    معمولا یکی ظهر و یکی هم بعد افطار خسته ترم تا نزدیک افطار...
                    امسالم حالا ایشالا سعی می کنم استراحت و چرت کوتاه و اینا رو بیارم ظهر بین ساعت 1 تا 3 و شب رو هم زودتر از قبل بخوابم که بتونم بعد سحر بیدار بمونم.
                    امیدوارم زورم برسه ولی اگه به این صبح زود درس خوندن زورم نرسه، مجبورم اول 3 ساعتی بخونم بعدش استراحت کنم و بعد دوباره برگردم به درس ولی چون مطمئن نیستم ازش خیلی از الان نمی تونم جزئیاتش رو مشخص کنم

اون دوتا پیام رو هم می فرستم الان برات

-در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

Anzw 18A م 3 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • Anzw 18A Anzw 18

@د-ژ-م

امسالم حالا ایشالا سعی می کنم استراحت و چرت کوتاه و اینا رو بیارم ظهر بین ساعت 1 تا 3 و شب رو هم زودتر از قبل بخوابم که بتونم بعد سحر بیدار بمونم.
                      امیدوارم زورم برسه ولی اگه به این صبح زود درس خوندن زورم نرسه، مجبورم اول 3 ساعتی بخونم بعدش استراحت کنم و بعد دوباره برگردم به درس ولی چون مطمئن نیستم ازش خیلی از الان نمی تونم جزئیاتش رو مشخص کنم

Anzw 18A آفلاین
                      Anzw 18A آفلاین
                      Anzw 18
                      تجربی

Anzw 18 در روزه گفته است:

یکی این
                      بهترین حالت ممکن، شب ساعت ١١ تا ۱۱:۳٠ برای خواب و ساعت ۴ونیم بيدارباش براي سحري.سحري مثل ناهار بخوريد و حتما سالاد و ميوه بخوريد كه اب بدن را در خود نگه دارد. چاي و قهوه و نسكافه نخوريد كه تشنه نشيد.
                      ١٠ دقيقه بعد اذان نماز صبح و دعاي عهد و شروع مطالعه

🌙از ساعت ٥:٣٠ تا ۱۴:۴۵ میتونین ٨ ساعت بخونين! این شکلی👇🏻
                      ۵:۳٠ الی ۷:۳٠
                      ۸ الی ۹:۳٠
                      ۹:۴۵ الی ۱۱:۱۵
                      ۱۱:۳٠ الی ۱۳
                      ۱۳:۱۵ الی ۱۴:۴۵ درس عمومی
                      ۱۵ الی ۱۷ درس عمومی یا دوره

🌙بعدش هم تا افطار مي‌تونيد بخوابین!
                      تا الان شد ۱۰ ساعت مطالعه.
                      افطار با چاي،شله زرد،سوپ و...روزه را باز كنيد.
                      نماز و ٢ساعت درس و شام سبك.

🌙پس به راحتي ١٢ ساعت درس ميخونيد.
                      ۵ساعت خواب شب
                      ۳ساعت خواب عصر
                      ٨ ساعت هم ميخوابيد

یکی هم این:
                      d4f00524-ee61-4a84-a7a2-72e30f00199d-Screenshot 2025-03-01 012221.png

پیشنهاده فقط... ببین خودت چجوری "راحتی"

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • م ماهلین سایتتون

_..Parisa_
                        مرسی عزیزم که سال کنکورتو تعریف کردی
                        خب اگه دیگه کنکوری نیستی روزه خیلی راحت تره شما وقتی با کنکور روزه بودین دیگه وقتای دیگه کاری نداره

_..Parisa__ آفلاین
                        _..Parisa__ آفلاین
                        _..Parisa_
                        دانش آموزان آلاء

@د-ژ-م خواهش میکنم
                        نه واقعا سخته کار بیمارستان خیلی سنگینه امروز اینقدر سر پا وایستادم کمر درد شدم عصرم که تب و لرز و اینکه با این حالم مامانم کنارم نیست 🥺 خیلی این بده تازه امروز روزه نبودم واقعا دلم مامانمو میخواد

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • Anzw 18A Anzw 18

@د-ژ-م

م آفلاین
                          م آفلاین
                          ماهلین سایتتون

Anzw 18
                          آیناز ببخشیدد دیر پیامتو دیدمم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • Anzw 18A Anzw 18

@د-ژ-م

م آفلاین
                            م آفلاین
                            ماهلین سایتتون

Anzw 18
                            ویستو گوش دادم خیلی خوبه بتونی بعد سحری بیدا بمونی شدیدااا کمکت میکنه ولی من خودمو میشناسم نمیتونم یعنی سریع وسوسه خواب میاد و میگم 5 دیقه و ... صدبار 5 دیقه ای میخابم تا اینکه میبینی شده ساعت 9 و10
                            پس هر کسی طبق روال بدن خودش پیش بره من چون سالای قبل شبا اکثرا تا 3 4 بیدار بودم میتونم تقریبا بخونم مشکلی ندارم
                            ی ماه بدنم بهم میریزه ولی خب چاره ای ندارم سعی میکنم از فاصله عید رمضان تا کنکور درستش کنم
                            من برنامم اینه دو روزه اینجوریم تا سحر میخونم بعد سحری ینی از ساعت 5ونیم صبح میخابم تا 11 بعدش دیگه بیدار میشم میخونم تا افطار بعد افطارم تا سحر

Anzw 18A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • _..Parisa__ _..Parisa_

@د-ژ-م خواهش میکنم
                              نه واقعا سخته کار بیمارستان خیلی سنگینه امروز اینقدر سر پا وایستادم کمر درد شدم عصرم که تب و لرز و اینکه با این حالم مامانم کنارم نیست 🥺 خیلی این بده تازه امروز روزه نبودم واقعا دلم مامانمو میخواد

م آفلاین
                              م آفلاین
                              ماهلین سایتتون

_..Parisa_
                              وای چن سالته ک اینقد مامانیی؟😂 😂 ♥
                              دانشجو پزشکیی؟
                              عزیزم پس اگه اینقد سختت میشه نگیری بهتره بهت فشار میاد

2
                              • م ماهلین سایتتون

Anzw 18
                                ویستو گوش دادم خیلی خوبه بتونی بعد سحری بیدا بمونی شدیدااا کمکت میکنه ولی من خودمو میشناسم نمیتونم یعنی سریع وسوسه خواب میاد و میگم 5 دیقه و ... صدبار 5 دیقه ای میخابم تا اینکه میبینی شده ساعت 9 و10
                                پس هر کسی طبق روال بدن خودش پیش بره من چون سالای قبل شبا اکثرا تا 3 4 بیدار بودم میتونم تقریبا بخونم مشکلی ندارم
                                ی ماه بدنم بهم میریزه ولی خب چاره ای ندارم سعی میکنم از فاصله عید رمضان تا کنکور درستش کنم
                                من برنامم اینه دو روزه اینجوریم تا سحر میخونم بعد سحری ینی از ساعت 5ونیم صبح میخابم تا 11 بعدش دیگه بیدار میشم میخونم تا افطار بعد افطارم تا سحر

Anzw 18A آفلاین
                                Anzw 18A آفلاین
                                Anzw 18
                                تجربی

@د-ژ-م اوهوم آره می گم دیگه خیلی شخصیه... موفق باشی جونم

یاحسین💙

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • م ماهلین سایتتون

_..Parisa_
                                  وای چن سالته ک اینقد مامانیی؟😂 😂 ♥
                                  دانشجو پزشکیی؟
                                  عزیزم پس اگه اینقد سختت میشه نگیری بهتره بهت فشار میاد

_..Parisa__ آفلاین
                                  _..Parisa__ آفلاین
                                  _..Parisa_
                                  دانش آموزان آلاء

@د-ژ-م ۲۲ سال
                                  آره راستش بخوای اولین باره که از خانواده حدود ۲ ماه دور هستم روزه رو گرفتم امروز ولی وسط بیمارستان تب و لرز کردم خیلی حالم بد شد الان هم دوستام اجازه ندادن برم کلاس دارم از تب زیاد میسوزم ولی تحمل میکنم تا افطار
                                  اگر مامانم بدونه این کارو کردم پوستم میکنه😂
                                  میدونم درست نیست ولی دلم نیومد روزه مو بشکنم

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • Anzw 18A Anzw 18

@د-ژ-م اوهوم آره می گم دیگه خیلی شخصیه... موفق باشی جونم

م آفلاین
                                    م آفلاین
                                    ماهلین سایتتون

Anzw 18
                                    فدات عزیزم 💞

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • _..Parisa__ _..Parisa_

@د-ژ-م ۲۲ سال
                                      آره راستش بخوای اولین باره که از خانواده حدود ۲ ماه دور هستم روزه رو گرفتم امروز ولی وسط بیمارستان تب و لرز کردم خیلی حالم بد شد الان هم دوستام اجازه ندادن برم کلاس دارم از تب زیاد میسوزم ولی تحمل میکنم تا افطار
                                      اگر مامانم بدونه این کارو کردم پوستم میکنه😂
                                      میدونم درست نیست ولی دلم نیومد روزه مو بشکنم

م آفلاین
                                      م آفلاین
                                      ماهلین سایتتون

_..Parisa_
                                      وای خدا کنه منم امسال از این دور شدنا تجربه کنمم
                                      عزیزمممم معلومه سختت میشه نمیتونی😢
                                      من خداروشکر خیلی خوبم فرق خاصی ندارم با روزای عادی
                                      انشالا تنت همیشه سلامت باشه که بتونی خدمت کنی خانم دکتر 💕

2
                                      • م ماهلین سایتتون

_..Parisa_
                                        وای خدا کنه منم امسال از این دور شدنا تجربه کنمم
                                        عزیزمممم معلومه سختت میشه نمیتونی😢
                                        من خداروشکر خیلی خوبم فرق خاصی ندارم با روزای عادی
                                        انشالا تنت همیشه سلامت باشه که بتونی خدمت کنی خانم دکتر 💕

_..Parisa__ آفلاین
                                        _..Parisa__ آفلاین
                                        _..Parisa_
                                        دانش آموزان آلاء

@د-ژ-م انشالله عزیز دلم
                                        خیلی خوبه
                                        ولی من پرستاری میخونم

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • _..Parisa__ _..Parisa_

@د-ژ-م انشالله عزیز دلم
                                          خیلی خوبه
                                          ولی من پرستاری میخونم

م آفلاین
                                          م آفلاین
                                          ماهلین سایتتون

_..Parisa_
                                          فدات
                                          خب پس خانم پرستاار😗

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه