روزه
-
سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره
من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم
امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه
میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین
نظرتون چیه شما چیکار میکنین -
میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
نظرتون چیه شما چیکار میکنین@د-ژ-م سلام اینکار چرخه خوابت رو به هم میزنه و بنظرم اصلا نمیتونی طاقت بیاری ... شب و روزت رو به هم میزنه و کیفیت و بازده مطالعاتیت پایین میاد حتی اگه با شکم گرسنه بخونی خیلی خیلی بهتر از اینه که شب خونی کنی و روزا بخوابی... شب آفریده شده برای خواب و روز برای فعالیت و کار مطمئنن میتونی کاراتو پیش ببری مشکل خاصی ایجاد نمیکنه حداقلش از اینکه شب بخونی روز بخوابی بهتره تجربه ثابت کرده اینکارم بخوای انجام بدی بعد یکی دو روز خودت پشیمون میشی
و اینکه بعضیام هستن روزه میگیرن میگن خدا روز کنکور کمکمون میکنه اگه نگیریم قبول نمیشیم اینطور نباشی خدایی نکرده... منم مثل توعم روی روزه ام خیلی حساسم و هرسال میگرفتم از وقتی کنکوری شدم نگرفتم ولی خب دوباره قصد ندارم بگیرم اما دوستایی هم دارم که موقع کنکورشون گرفتن ولی خب یه مقدار اذیت میشی اما خوبیای خودشم داره اینکه میتونی از بعد سحر بخونی تا هروقت ک میخوای
از طرفی ناهار خوردنه باعث میشه سنگین بشی و ظهر خواب آلود بشی اینو هم رفع میکنه برات -
@د-ژ-م سلام اینکار چرخه خوابت رو به هم میزنه و بنظرم اصلا نمیتونی طاقت بیاری ... شب و روزت رو به هم میزنه و کیفیت و بازده مطالعاتیت پایین میاد حتی اگه با شکم گرسنه بخونی خیلی خیلی بهتر از اینه که شب خونی کنی و روزا بخوابی... شب آفریده شده برای خواب و روز برای فعالیت و کار مطمئنن میتونی کاراتو پیش ببری مشکل خاصی ایجاد نمیکنه حداقلش از اینکه شب بخونی روز بخوابی بهتره تجربه ثابت کرده اینکارم بخوای انجام بدی بعد یکی دو روز خودت پشیمون میشی
و اینکه بعضیام هستن روزه میگیرن میگن خدا روز کنکور کمکمون میکنه اگه نگیریم قبول نمیشیم اینطور نباشی خدایی نکرده... منم مثل توعم روی روزه ام خیلی حساسم و هرسال میگرفتم از وقتی کنکوری شدم نگرفتم ولی خب دوباره قصد ندارم بگیرم اما دوستایی هم دارم که موقع کنکورشون گرفتن ولی خب یه مقدار اذیت میشی اما خوبیای خودشم داره اینکه میتونی از بعد سحر بخونی تا هروقت ک میخوای
از طرفی ناهار خوردنه باعث میشه سنگین بشی و ظهر خواب آلود بشی اینو هم رفع میکنه برات_ Reza _
سلام آره خودمم نشستم فک کردم اینجوری ک گفتم نمیشه روزا رو گذروند یعنی آدم نمیکشه چون شب برای استراحته. دو روز اول امتحانی میگیرم ببینم چجوری میشه ولی خودم حس میکنم میتونم چون برکت داره این ماه. مثلن روزای عادی تا ظهر چیزی نخورم میمیرم ولی وقتی روزه باشی برات راحت تر میگذره.
نه من برای این روزه نمیگیرمم
روزه رو دوس دارم حس خوبی بهم میده. -
نظرتون چیه شما چیکار میکنین@د-ژ-م سلام
من خودم این دوسال که برای کنکور خوندم اینطوری بود سحری میخوردم بعد چند ساعت میخوندم تا موقعی که واقعا خوابم بگیره بعد دوباره یکی دوساعت میخوابیدم دیگه میخوندم تا عصر روزای اول یا زمانی که درس خیلی سنگین بود و گرسنه ام میشد حدود نیم ساعت ظهر میخوابیدم خیلی به تجدید نیرو کمک میکنه حدود یک ساعت مونده به افطار هم انرژی کم میشد ولی خوب من میخوندم تا ربع ساعت مونده به افطار بعد یک ساعت نماز و افطاری دوباره میخوندم تا ساعت ۱۱ ُ
به نظرم این تایم های کوتاه خواب خیلی کمک کرد بهم و اینکه سعی سحری رو جدی بگیری
ولی امسال شرایطم یه کم سخت شده روز اول ماه رمضان هم کار آموزی دارم و عصرش هم کلاس -
@د-ژ-م سلام
من خودم این دوسال که برای کنکور خوندم اینطوری بود سحری میخوردم بعد چند ساعت میخوندم تا موقعی که واقعا خوابم بگیره بعد دوباره یکی دوساعت میخوابیدم دیگه میخوندم تا عصر روزای اول یا زمانی که درس خیلی سنگین بود و گرسنه ام میشد حدود نیم ساعت ظهر میخوابیدم خیلی به تجدید نیرو کمک میکنه حدود یک ساعت مونده به افطار هم انرژی کم میشد ولی خوب من میخوندم تا ربع ساعت مونده به افطار بعد یک ساعت نماز و افطاری دوباره میخوندم تا ساعت ۱۱ ُ
به نظرم این تایم های کوتاه خواب خیلی کمک کرد بهم و اینکه سعی سحری رو جدی بگیری
ولی امسال شرایطم یه کم سخت شده روز اول ماه رمضان هم کار آموزی دارم و عصرش هم کلاس_..Parisa_
مرسی عزیزم که سال کنکورتو تعریف کردی
خب اگه دیگه کنکوری نیستی روزه خیلی راحت تره شما وقتی با کنکور روزه بودین دیگه وقتای دیگه کاری نداره -
نظرتون چیه شما چیکار میکنین@د-ژ-م سلام
یه حالتم هست که میگن تیکه ای بخوابید که ساعت خوابتون به هم نریزه
اینطوری که شب مثلا 12 بخوابین تا یکم قبل سحر و بعد سحری شروع کنین تا وقتی میتونین درس سنگینا رو بخونین و برای بعد از ظهرم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم مجدد بخوابین و باز بعد افظار تا 12 بخونین -
@د-ژ-م سلام
یه حالتم هست که میگن تیکه ای بخوابید که ساعت خوابتون به هم نریزه
اینطوری که شب مثلا 12 بخوابین تا یکم قبل سحر و بعد سحری شروع کنین تا وقتی میتونین درس سنگینا رو بخونین و برای بعد از ظهرم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم مجدد بخوابین و باز بعد افظار تا 12 بخونینHg L 0
ممنون عزیز -
Hg L 0
ممنون عزیز -
نظرتون چیه شما چیکار میکنین@د-ژ-م
https://uupload.ir/view/recording_(44)_qi6s.m4a/
می گم دیگه بستگی به خودت داره...
معمولا یکی ظهر و یکی هم بعد افطار خسته ترم تا نزدیک افطار...
امسالم حالا ایشالا سعی می کنم استراحت و چرت کوتاه و اینا رو بیارم ظهر بین ساعت 1 تا 3 و شب رو هم زودتر از قبل بخوابم که بتونم بعد سحر بیدار بمونم.
امیدوارم زورم برسه ولی اگه به این صبح زود درس خوندن زورم نرسه، مجبورم اول 3 ساعتی بخونم بعدش استراحت کنم و بعد دوباره برگردم به درس ولی چون مطمئن نیستم ازش خیلی از الان نمی تونم جزئیاتش رو مشخص کنماون دوتا پیام رو هم می فرستم الان برات
-
@د-ژ-م
امسالم حالا ایشالا سعی می کنم استراحت و چرت کوتاه و اینا رو بیارم ظهر بین ساعت 1 تا 3 و شب رو هم زودتر از قبل بخوابم که بتونم بعد سحر بیدار بمونم.
امیدوارم زورم برسه ولی اگه به این صبح زود درس خوندن زورم نرسه، مجبورم اول 3 ساعتی بخونم بعدش استراحت کنم و بعد دوباره برگردم به درس ولی چون مطمئن نیستم ازش خیلی از الان نمی تونم جزئیاتش رو مشخص کنماون دوتا پیام رو هم می فرستم الان برات
اون دوتا پیام رو هم می فرستم الان برات
یکی این
بهترین حالت ممکن، شب ساعت ١١ تا ۱۱:۳٠ برای خواب و ساعت ۴ونیم بيدارباش براي سحري.سحري مثل ناهار بخوريد و حتما سالاد و ميوه بخوريد كه اب بدن را در خود نگه دارد. چاي و قهوه و نسكافه نخوريد كه تشنه نشيد.
١٠ دقيقه بعد اذان نماز صبح و دعاي عهد و شروع مطالعهاز ساعت ٥:٣٠ تا ۱۴:۴۵ میتونین ٨ ساعت بخونين! این شکلی
۵:۳٠ الی ۷:۳٠
۸ الی ۹:۳٠
۹:۴۵ الی ۱۱:۱۵
۱۱:۳٠ الی ۱۳
۱۳:۱۵ الی ۱۴:۴۵ درس عمومی
۱۵ الی ۱۷ درس عمومی یا دورهبعدش هم تا افطار ميتونيد بخوابین!
تا الان شد ۱۰ ساعت مطالعه.
افطار با چاي،شله زرد،سوپ و...روزه را باز كنيد.
نماز و ٢ساعت درس و شام سبك.پس به راحتي ١٢ ساعت درس ميخونيد.
۵ساعت خواب شب
۳ساعت خواب عصر
٨ ساعت هم ميخوابيدیکی هم این:
پیشنهاده فقط... ببین خودت چجوری "راحتی"
-
_..Parisa_
مرسی عزیزم که سال کنکورتو تعریف کردی
خب اگه دیگه کنکوری نیستی روزه خیلی راحت تره شما وقتی با کنکور روزه بودین دیگه وقتای دیگه کاری نداره@د-ژ-م خواهش میکنم
نه واقعا سخته کار بیمارستان خیلی سنگینه امروز اینقدر سر پا وایستادم کمر درد شدم عصرم که تب و لرز و اینکه با این حالم مامانم کنارم نیست 🥺 خیلی این بده تازه امروز روزه نبودم واقعا دلم مامانمو میخواد -
@د-ژ-م
Anzw 18
آیناز ببخشیدد دیر پیامتو دیدمم -
@د-ژ-م
Anzw 18
ویستو گوش دادم خیلی خوبه بتونی بعد سحری بیدا بمونی شدیدااا کمکت میکنه ولی من خودمو میشناسم نمیتونم یعنی سریع وسوسه خواب میاد و میگم 5 دیقه و ... صدبار 5 دیقه ای میخابم تا اینکه میبینی شده ساعت 9 و10
پس هر کسی طبق روال بدن خودش پیش بره من چون سالای قبل شبا اکثرا تا 3 4 بیدار بودم میتونم تقریبا بخونم مشکلی ندارم
ی ماه بدنم بهم میریزه ولی خب چاره ای ندارم سعی میکنم از فاصله عید رمضان تا کنکور درستش کنم
من برنامم اینه دو روزه اینجوریم تا سحر میخونم بعد سحری ینی از ساعت 5ونیم صبح میخابم تا 11 بعدش دیگه بیدار میشم میخونم تا افطار بعد افطارم تا سحر -
@د-ژ-م خواهش میکنم
نه واقعا سخته کار بیمارستان خیلی سنگینه امروز اینقدر سر پا وایستادم کمر درد شدم عصرم که تب و لرز و اینکه با این حالم مامانم کنارم نیست 🥺 خیلی این بده تازه امروز روزه نبودم واقعا دلم مامانمو میخواد_..Parisa_
وای چن سالته ک اینقد مامانیی؟
دانشجو پزشکیی؟
عزیزم پس اگه اینقد سختت میشه نگیری بهتره بهت فشار میاد -
Anzw 18
ویستو گوش دادم خیلی خوبه بتونی بعد سحری بیدا بمونی شدیدااا کمکت میکنه ولی من خودمو میشناسم نمیتونم یعنی سریع وسوسه خواب میاد و میگم 5 دیقه و ... صدبار 5 دیقه ای میخابم تا اینکه میبینی شده ساعت 9 و10
پس هر کسی طبق روال بدن خودش پیش بره من چون سالای قبل شبا اکثرا تا 3 4 بیدار بودم میتونم تقریبا بخونم مشکلی ندارم
ی ماه بدنم بهم میریزه ولی خب چاره ای ندارم سعی میکنم از فاصله عید رمضان تا کنکور درستش کنم
من برنامم اینه دو روزه اینجوریم تا سحر میخونم بعد سحری ینی از ساعت 5ونیم صبح میخابم تا 11 بعدش دیگه بیدار میشم میخونم تا افطار بعد افطارم تا سحر -
_..Parisa_
وای چن سالته ک اینقد مامانیی؟
دانشجو پزشکیی؟
عزیزم پس اگه اینقد سختت میشه نگیری بهتره بهت فشار میاد@د-ژ-م ۲۲ سال
آره راستش بخوای اولین باره که از خانواده حدود ۲ ماه دور هستم روزه رو گرفتم امروز ولی وسط بیمارستان تب و لرز کردم خیلی حالم بد شد الان هم دوستام اجازه ندادن برم کلاس دارم از تب زیاد میسوزم ولی تحمل میکنم تا افطار
اگر مامانم بدونه این کارو کردم پوستم میکنه
میدونم درست نیست ولی دلم نیومد روزه مو بشکنم -
Anzw 18
فدات عزیزم -
@د-ژ-م ۲۲ سال
آره راستش بخوای اولین باره که از خانواده حدود ۲ ماه دور هستم روزه رو گرفتم امروز ولی وسط بیمارستان تب و لرز کردم خیلی حالم بد شد الان هم دوستام اجازه ندادن برم کلاس دارم از تب زیاد میسوزم ولی تحمل میکنم تا افطار
اگر مامانم بدونه این کارو کردم پوستم میکنه
میدونم درست نیست ولی دلم نیومد روزه مو بشکنم_..Parisa_
وای خدا کنه منم امسال از این دور شدنا تجربه کنمم
عزیزمممم معلومه سختت میشه نمیتونی
من خداروشکر خیلی خوبم فرق خاصی ندارم با روزای عادی
انشالا تنت همیشه سلامت باشه که بتونی خدمت کنی خانم دکتر -
_..Parisa_
وای خدا کنه منم امسال از این دور شدنا تجربه کنمم
عزیزمممم معلومه سختت میشه نمیتونی
من خداروشکر خیلی خوبم فرق خاصی ندارم با روزای عادی
انشالا تنت همیشه سلامت باشه که بتونی خدمت کنی خانم دکتر@د-ژ-م انشالله عزیز دلم
خیلی خوبه