زیست
-
سلام. اشکال گزینه ۱ چی هست؟
در گزینه سوم، منظور از قسمتی که زیرش خط کشیدم، سانتریول نیست؟ -
S.a.b.a سلام
اشکال گزینه 1 اینه که گفته با آغار تقسیم یاخته فام تن ها در ماده ی زمینه ی سیتوپلاسم رها میشن
در صورتی که میدونیم تو پروفاز هنوز پوشش هسته وجود داره
تستون هم تست میتوزه.
گزینه 3 طبق تعبیر کتاب میشه دوک تقسیم -
Hg L 0 اهاااننن بله الان متوجه شدم.
برای گزینه سوم بله دقیقا تعبیر تست همین هست اما منطقش رو درک نمیکنم. اینکه کلمه "مجموعه ای" رو میاره آدم یاد اون ساختار نه دسته سه تایی سانتریول میوفته. -
S.a.b.a برای گزینه 3 کتاب درسی رو دریاب
متن کتاب درسی باید تو ذهنتون رسوب کنهاگه کتاب عوض نشده باشه صفحه 84 بالای صفحه توضیح دوک رو بخون
-
S.a.b.a خواهش میکنم
یه چیزی که میتونه کمکت کنه که یادت بمونه اینه که
کتاب برای دوک گفته ریز لوله اما برای سانتریول گفته لوله -
سلام. اشکال گزینه ۱ چی هست؟
در گزینه سوم، منظور از قسمتی که زیرش خط کشیدم، سانتریول نیست؟S.a.b.a
برای گزینه ۱ قسمت اولش هم که گفته « در حالت معمول، فام تن ها در نقطه ای از هستهٔ یاخته تجمع کرده» غلطه
دلیلش هم این جمله کتابه:
همچنین تو شکل مربوط به میتوز اون قسمتی که اینترفاز رو نشون داده پراکنده بودنش تو حالت معمول رو نشون میده
بنظرم نباید از لفظ «نقطه ای» استفاده میکرد -
S.a.b.a
برای گزینه ۱ قسمت اولش هم که گفته « در حالت معمول، فام تن ها در نقطه ای از هستهٔ یاخته تجمع کرده» غلطه
دلیلش هم این جمله کتابه:
همچنین تو شکل مربوط به میتوز اون قسمتی که اینترفاز رو نشون داده پراکنده بودنش تو حالت معمول رو نشون میده
بنظرم نباید از لفظ «نقطه ای» استفاده میکرد -
-
-
سلام
نهایی یازدهم بخوایم ترمیم کنیم باید طبق کتابای یازدهمای الان باشه دیگه نه؟سلام
من اطلاع دقیقی ندارم
تا جایی که میدونم امتحانای ترمیم یازدهم همزمان با یازدهمای امسال هست پس از همین کتابا هست
سر زمین که میگفتن زمین یازدهمای امسال رو باید بخونیم که خیلی تغییر کرده و داستان شده بود برای بقیه کتابا هم همینه -
سلام
نهایی یازدهم بخوایم ترمیم کنیم باید طبق کتابای یازدهمای الان باشه دیگه نه؟سلام
من اطلاع دقیقی ندارم
تا جایی که میدونم امتحانای ترمیم یازدهم همزمان با یازدهمای امسال هست پس از همین کتابا هست
سر زمین که میگفتن زمین یازدهمای امسال رو باید بخونیم که خیلی تغییر کرده و داستان شده بود برای بقیه کتابا هم همینه