Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. نقش در درک مزه غذا...
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
خیلی سخت نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۳ فصل ۵ زیست ۱۱
7
سلام می‌تونید بگید آیا پلاسموسیت لنفوسیت B محسوب می‌شه یا نه؟ می‌دونم که از تمایز یک لنفوسیت B به وجود می‌آد و سعی کردم توی منابع مختلف دنبال جواب سوالم بگردم اما فقط سر درگم‌تر شدم
زیست شناسی
چرا متوجهش نمیشم:///
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
ذرت
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
میشه تو گیاه چند تخمک مشاهده کرد؟
ParniyanFdP
سلام، ممکنه؟ یا مثل تخمدان یکیه؟
زیست شناسی
ژنتیک
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گوارش و جذب مواد
Mery.ShM
۱.مگه یاخته های کناری و اصلی غدد معده در تجزیه فقط پروتئین ها نقش ندارن؟ پس چرا تست نوشته مولکول های زیستی مختلف نفس دارد؟ ۲.در بافت پیوندی سست میزان رشته ها مگه کمه؟ در مقایسه با بافت پیوندی متراکم میزان رشته های کشسان بیشتر از کلاژن هست؟ یا کلی میزان رشته های کشسان زیادی داره؟ @تجربیا
زیست شناسی
دریافت پیام حس وضعیت
wanderingW
سلام پاسخنامه یه تست گفته بود که: « مغز میانی پیام گیرنده های حس وضعیت را دریافت میکند» یعنی فقط مغز میانی این پیام ها رو دریافت میکنه؟ بصل‌النخاع نه؟ تست گفته بصل‌النخاع نمیتونه.درسته؟ @تجربیا @فارغ-التحصیلان-آلاء
زیست شناسی

نقش در درک مزه غذا...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده زیست شناسی
11 دیدگاه‌ها 3 کاربران 124 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • wanderingW آفلاین
    wanderingW آفلاین
    wandering
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط wandering انجام شده
    #1

    1000048589.jpg
    گزینه ۱ و ۳ رو توضیح میدین..‌.
    جواب گزینه۳

    @تجربیا

    wanderingW MSinaM 2 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • wanderingW wandering marked this topic as a question on
    • wanderingW wandering

      1000048589.jpg
      گزینه ۱ و ۳ رو توضیح میدین..‌.
      جواب گزینه۳

      @تجربیا

      wanderingW آفلاین
      wanderingW آفلاین
      wandering
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #2

      1000048588.jpg

      AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • wanderingW آفلاین
        wanderingW آفلاین
        wandering
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #3

        .....

        1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • AquaA آفلاین
          AquaA آفلاین
          Aqua
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #4

          @دانشجویان-پزشکی
          @دانشجویان-پیراپزشکی
          @فارغ-التحصیلان-آلاء

          wanderingW 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • AquaA Aqua

            @دانشجویان-پزشکی
            @دانشجویان-پیراپزشکی
            @فارغ-التحصیلان-آلاء

            wanderingW آفلاین
            wanderingW آفلاین
            wandering
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #5

            Aqua ممنون🙏

            1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • wanderingW wandering

              1000048588.jpg

              AquaA آفلاین
              AquaA آفلاین
              Aqua
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده
              #6

              wandering
              کسی جواب نداد
              اینو دادم هوش مصنوعی گفتم برا یه کنکوری توضیح بده
              ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
              اینارو گفت

              گزینه ۱: دارند – وجود پروتئین‌های غشایی حساس به مولکول‌های شیمیایی

              روی زبان ما جوانه‌های چشایی وجود دارن که داخلشون سلول‌های چشایی قرار دارن. این سلول‌ها گیرنده‌هایی دارن که می‌تونن مواد شیمیایی موجود در غذاها رو تشخیص بدن. این گیرنده‌ها درواقع پروتئین‌هایی هستن که روی غشای سلول‌های چشایی قرار دارن و وقتی غذا روی زبان قرار می‌گیره، مواد شیمیایی غذا به این گیرنده‌ها متصل می‌شن و باعث تحریک سلول‌های چشایی می‌شن.

              گزینه ۳: دارند – ارسال پیام به مغز از طریق رشته‌های عصبی یاخته(های) دیگر

              وقتی سلول‌های چشایی تحریک بشن، یه پیام عصبی تولید می‌کنن که از طریق اعصاب خاصی (مثل عصب زبانی-حلقی و عصب چهره‌ای) به مغز فرستاده می‌شه. مغز این پیام‌ها رو دریافت می‌کنه و باعث می‌شه ما طعم‌های مختلف رو حس کنیم. درواقع این اعصاب، مثل سیم‌های برق عمل می‌کنن و پیام رو از زبان به مغز می‌رسونن تا ما بتونیم مزه‌ها رو تشخیص بدیم.

              اگه بخوایم یه مثال بزنیم، این پروتئین‌های گیرنده مثل قفل هستن و مولکول‌های غذا مثل کلید. وقتی کلید (مولکول‌های غذا) وارد قفل (گیرنده‌ها) بشه، یه پیام عصبی ساخته می‌شه و از طریق سیم‌های عصبی به مغز فرستاده می‌شه تا ما مزه غذا رو درک کنیم.

              wanderingW 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • wanderingW wandering

                1000048589.jpg
                گزینه ۱ و ۳ رو توضیح میدین..‌.
                جواب گزینه۳

                @تجربیا

                MSinaM آفلاین
                MSinaM آفلاین
                MSina
                فارغ التحصیلان آلاء
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #7

                wandering سلام
                خب گزینه ۱ که مشخصه، مولوکول‌ها میان به گیرنده پروتئینی سلولای بویایی و چشایی متصل میشن و پیام عصبی تولید میکنن
                گزینه ۳ هم تفاوتشون اینه که سلولای چشایی پیام عصبی رو از طریق عصب به مغز منتقل میکنن ولی سلولای بویایی مستقیم خودشون پیام رو به لوب بویایی مغز متتقل میکنن و تو این مسیر از سلول دیگه‌ای کمک نمیگیرن

                بماند
                .

                wanderingW 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • AquaA Aqua

                  wandering
                  کسی جواب نداد
                  اینو دادم هوش مصنوعی گفتم برا یه کنکوری توضیح بده
                  ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                  اینارو گفت

                  گزینه ۱: دارند – وجود پروتئین‌های غشایی حساس به مولکول‌های شیمیایی

                  روی زبان ما جوانه‌های چشایی وجود دارن که داخلشون سلول‌های چشایی قرار دارن. این سلول‌ها گیرنده‌هایی دارن که می‌تونن مواد شیمیایی موجود در غذاها رو تشخیص بدن. این گیرنده‌ها درواقع پروتئین‌هایی هستن که روی غشای سلول‌های چشایی قرار دارن و وقتی غذا روی زبان قرار می‌گیره، مواد شیمیایی غذا به این گیرنده‌ها متصل می‌شن و باعث تحریک سلول‌های چشایی می‌شن.

                  گزینه ۳: دارند – ارسال پیام به مغز از طریق رشته‌های عصبی یاخته(های) دیگر

                  وقتی سلول‌های چشایی تحریک بشن، یه پیام عصبی تولید می‌کنن که از طریق اعصاب خاصی (مثل عصب زبانی-حلقی و عصب چهره‌ای) به مغز فرستاده می‌شه. مغز این پیام‌ها رو دریافت می‌کنه و باعث می‌شه ما طعم‌های مختلف رو حس کنیم. درواقع این اعصاب، مثل سیم‌های برق عمل می‌کنن و پیام رو از زبان به مغز می‌رسونن تا ما بتونیم مزه‌ها رو تشخیص بدیم.

                  اگه بخوایم یه مثال بزنیم، این پروتئین‌های گیرنده مثل قفل هستن و مولکول‌های غذا مثل کلید. وقتی کلید (مولکول‌های غذا) وارد قفل (گیرنده‌ها) بشه، یه پیام عصبی ساخته می‌شه و از طریق سیم‌های عصبی به مغز فرستاده می‌شه تا ما مزه غذا رو درک کنیم.

                  wanderingW آفلاین
                  wanderingW آفلاین
                  wandering
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #8

                  Aqua
                  خیلی ممنون زحمت کشیدین 🙏💫

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • MSinaM MSina

                    wandering سلام
                    خب گزینه ۱ که مشخصه، مولوکول‌ها میان به گیرنده پروتئینی سلولای بویایی و چشایی متصل میشن و پیام عصبی تولید میکنن
                    گزینه ۳ هم تفاوتشون اینه که سلولای چشایی پیام عصبی رو از طریق عصب به مغز منتقل میکنن ولی سلولای بویایی مستقیم خودشون پیام رو به لوب بویایی مغز متتقل میکنن و تو این مسیر از سلول دیگه‌ای کمک نمیگیرن

                    wanderingW آفلاین
                    wanderingW آفلاین
                    wandering
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #9

                    MSina
                    متوجه شدم ممنون💫
                    یه چیز دیگه.. پیاز بویایی جز لوب پیشانی هست یا جداست؟

                    MSinaM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • wanderingW wandering

                      MSina
                      متوجه شدم ممنون💫
                      یه چیز دیگه.. پیاز بویایی جز لوب پیشانی هست یا جداست؟

                      MSinaM آفلاین
                      MSinaM آفلاین
                      MSina
                      فارغ التحصیلان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                      #10

                      wandering
                      جزو لوب پیشانی حساب میشه👌

                      بماند
                      .

                      wanderingW 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • MSinaM MSina

                        wandering
                        جزو لوب پیشانی حساب میشه👌

                        wanderingW آفلاین
                        wanderingW آفلاین
                        wandering
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #11

                        MSina خیلی ممنون

                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • wanderingW wandering has marked this topic as solved on
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها


                        • درون آمدن

                        • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                        • اولین پست
                          آخرین پست
                        0
                        • دسته‌بندی‌ها
                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                        • جدیدترین پست ها
                        • برچسب‌ها
                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                        • دوره‌های آلاء
                        • گروه‌ها
                        • راهنمای آلاخونه
                          • معرفی آلاخونه
                          • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                          • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                          • استفاده از ابزارهای ادیتور
                          • معرفی گروه‌ها
                          • لینک‌های دسترسی سریع